delam napako?• sjaraa
• Od: 21.7.2009
delam napako?
7.8.2009 14:48
No jas sem zdaj tak po domače povedano v dreeku.Pač tak je men je en tip ful ušeč in jas naj bi bla njemu, pa sma že neke mela tak (lupčkanje pto...) samo skupej pa nisma bla.Pa on ne ve tega da je tud on men ful ušeč in jas mu tut ne upam povedat, ful sm nesamozavestna.Ja saj vem ka boste rekli naj grem do njega pa mu preprosto povem...Problem je ka ga zdaj nič ne videvam, sploh pa ne kje na samem da bi mu mogoče res pač povedala da nekej čutim do njega.Ker on zdaj dejansko misli da ga jas ne maram ker mi pač ni blo prijetno se lupčkat z njim pred vsemi...Pa zaj če bom kaj **** si on lahko prec drugo najde k je tut ful izkušn pa zna z puncam :S
Pa me zdaj nekej zanima a ma kdo kakšno tako izkušno da sta bla oba ful zalublena drug v druzga pa vse samo da nista pa nikoli mela stikov, npr. da bi skupej bla?Ka men je sprva ful čudn filing da bi pomislla da bi skom tko hodila :S, čeporu bi ful rada kdaj kakšn objemčk al pa kaj od tipa... Zaj pa nevem če me bo bolelo če mu ne bom povedala pa da sam čas zapraulam al kaj?Pa mi bo hudo če ne boma skupej al lahko to hitro pozabm?A sm krivična do sebe? res nevem ker sm čisto zmešane in nočem ****... lahk bi rekl da baba sploh nevem kaj hočm pa nej se grem za en tedn mal ohladit a? jah vem :S prosim za nsavete... hvala :) • Tinkie
• Od: 1.4.2009
Re: delam napako?
7.8.2009 15:37
Heii.
Mama isto težavo. ampak jaz sem "njega" vidla le 2× u življenju. & prvič sva se tko neki objemala, pa kušnila se sva skoor. Pol pa ga učeri na bazenu vidim.. & nism vedla kaj naj nardiim. pol sem se pa skrivala, da me nebi vidu.. Pa moji sošolki je osvaju sku z prijatelji.. tko da nevem če je mislu resno, al pa me je ljubosumno hoteu naredit. u usakem primeru mu je to uspelo.. Zaj pa me ne upa na MSN-ju kliknit. pa jaz njega tut ne. tko da nevem kaj bo zaj iz tega.. prosiiim za nasvete. Tut on je bol tak (se mi vsaj zdi) da si kr lahko zbira punce. & ma izkušne. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.