Se on samo norčuje iz mene?• anjja
• Od: 11.1.2009
Se on samo norčuje iz mene?
7.8.2009 11:43
Hej Hej !
Ljubezenske težave na vidiku :S Čeprav sem precej dolgo razmišljala sem se na koncu odločila da bom napisala to v temo. Res sem čisto obupana :S No in to je to..> Klikne me en fant na msn-ju in pol se menima pa se ful zaštekama.( že od prej sma se poznala vendar nisma nikol navezala nekih tesnih stikov. razen kot prijatelja ) no in pol se mi2 menima pa to.. pa mi je ratau prek msnja ful ful ful ful ful ful ful vsec <.< in pol ias to povem eni prjatlci ki je z njim mela tudi neke.. in mi ona rece da se on samo norca dela pa to. ( ker mi je pisal da bi rad biu z mano && nwm kaj vse se ) in potem sn bla jas cist obupana pa sm mu povedla.. da bzw da sma neki skup ce pa se on samo norcevau. pa je reko da sem mu res vsec pa da bi vse naredo da bi me dobo pa neke si je jamrau. potem pa ona prijatlca ga vprasa o ljubezni in zacne da on nebo o tem ... ( tisti dan sva si lih skregala ) pa zacne ona.. ja p ovej. pa ji pove da sem mu jas ful vsec.. pa da bi biu rad z mano. pol pa se mi2 menima po fonu pa to.. smsi && stuff encas odkar je na morji. pa tisto ful in love oba2 .. vsaj tak se je zdelo... pol pa njegou best frend ( moj bivsi ) zacne da se ful on norcuje z punc pa mi je celo kopiro pogovor ko je ena povedla da je bedak da se je z nje norcavau pa neke. heh... in pol sem zaj v vlkih dvomih. VLKIH VLKIH. in ce mene vprasate.. jas njemu malo verjamem da se je spremenil. ker je blo ful takih stvari. celo moji b.f. je reko.. da me ful hoce pa da mu pomenim vse.. Danes zjutraj pa niti sms.a nisem dobla.. ko ga ponavadi vedno.. to se me je bol potisnilo v dvome. zato HELP HELP HELP ! zlo vam bom hvalezna • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: Se on samo norčuje iz mene?
7.8.2009 12:04
ja če hoče bit s tabo, bodi z njim. če pa boš vidla da se samo norčuje pa ga pusti. čist simpl • anjja
• Od: 11.1.2009
Re: Se on samo norčuje iz mene?
7.8.2009 13:29
miaTHEshoe pravi:ja če hoče bit s tabo, bodi z njim. če pa boš vidla da se samo norčuje pa ga pusti. čist simpl
resda bo to ena izkušnja več, slaba ali dobra |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.