F.F..... KOLEGA

mas f.uk frenda?
da
15%
 15%  [ 14 ]
ne
55%
 55%  [ 49 ]
bi ga mel/a
28%
 28%  [ 25 ]
Skupaj glasov : 88

impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
F.F..... KOLEGA 19.7.2009 16:47
cau mene oa sam zanima kko vi gledate na f.uk frende in use to? kko tipi gledate na punce k majo f.uk frenda in podobno uzivite papa
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: F.F..... KOLEGA 19.7.2009 21:38
zka pa ne, če je Very Happy
Re: F.F..... KOLEGA 19.7.2009 21:43
Meni se to zdi čista bedarija met stalnega fu* frenda Smile
Če že si tej vsaj v neki normalni zvezi pa pač ... kdaj ti paše če pa nočeš bit v zvezi pa pač samo tak avantura kaka. zdaj da bi mel stalnega partnerja samo za to je meni malo čudno. pa tud punca pomoje nima potem lepega slovesa .. pač moje mnenje sicer pa vsak naj dela kaj mu paše Wink
Re: F.F..... KOLEGA 22.7.2009 14:34
underberg pravi:
zka pa ne, če je Very Happy

najlepš povedan se strinjam Smile sam a tep bi blo ql da bi mela tvoja ****/tip f.uk frenda
basket4life • Od: 13.4.2009 • Prispevkov: 13
Re: F.F..... KOLEGA 22.7.2009 19:04
ce mas **** frenda/frendico ko si v vezi je to ze varanje tko da to odpade... ce pa si samski in imas **** frendico se mi ne zdi nc slabo. pac ko je nekomu do malu neznosti in cesa drugega se lahko obrnes na tako frendico in se zmeri nimas nobenih obveznosti do nje. ubistvu je to cist kul za moje pojme, pod pogojm da nisi v vezi Smile

al pa v primeru da je med dvema sam fizična privlačnost, za kšno zvezo pa nista...v takm primeru pa tut zakaj ne.
xnobodyx • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 18
Re: F.F..... KOLEGA 22.7.2009 21:58
basket4life pravi:
ce mas **** frenda/frendico ko si v vezi je to ze varanje tko da to odpade... ce pa si samski in imas **** frendico se mi ne zdi nc slabo. pac ko je nekomu do malu neznosti in cesa drugega se lahko obrnes na tako frendico in se zmeri nimas nobenih obveznosti do nje. ubistvu je to cist kul za moje pojme, pod pogojm da nisi v vezi Smile

al pa v primeru da je med dvema sam fizična privlačnost, za kšno zvezo pa nista...v takm primeru pa tut zakaj ne.

prebrou si moje misli.. xD do pike natančn se strinjam Wink
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: F.F..... KOLEGA 22.7.2009 22:37
ja okej ..
am da bi js mela tipa pa da bi mej F. frenda ..
a-a odpade
končala bi znjem takoj k ga widm
sam osebno če pa nisi u zwezi tko k jih wečina gowori pa ubistwu nobenmu neškod ..
no ja pač usak ma svoje mnenje ..
ja js ga niam ampk nwm ..
MOGOČE bi se pa kdaj najdl da bi ga "dubla"
sicr pa nwm kdo bi biu za take fore pr ns u šoli pa nasploh tko ..
HF*
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: F.F..... KOLEGA 23.7.2009 21:32
basket4life pravi:

js se delno strinjam.
zdj nvem kko bi razložila kj si mislm...am
js recimo c bi poznala nekoga k bi meu **** frenda si neb o njem liih misla neki dobrga. zdeu bi se mi pač še en potrebnež al pa ženska pač cipa. Rolling Eyes pa c bi ga js mela mu neb zaupala no.
sam z druge strani b blo pa tut fajn in kukr si reku zakaj pa ne. men se zdi d bo takih čedalje več in d bo to hmau neki normalnga. noo ja. pa mislm da tut odzivi okolice nebi bli lih pozitiuni č bi recimo zvedl za to.
Re: F.F..... KOLEGA 23.7.2009 21:39
ja sam po anketi gledano je to zdej dost pogosto in tud dost folka ma take zveze mislm zdej k se ubistvu ne morš več vidt s kolegom k živi 100m od tebe in se z njim menš 1 tedn da gresta na kavo, k je natrpan urnik usm se mudi in dejansk nimammo časa da bi še razčiščval čustvene probleme ker je enostavno že tko preveč stresno ipd.. zato si je najlaži najdt F.F. al pa one night stand.... tko da js to podperam pač fizično potrebo potešiš za psihično pa tko al tko nimaš časa...**
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: F.F..... KOLEGA 27.7.2009 14:05
mam sošolko, ki jo en tip kliče samo ko jo rabi da mu ga potegne.. bolno Shocked
MoreThenEviL • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 11
Re: F.F..... KOLEGA 9.8.2009 12:01
Jst mam zdej enga pač.. Oz. spoznaLa sma se že Like en mesec pa pou nazaj tam kjer sm deLaLa..
in poL sm ga zdej srečaLa na nekem party-u.. pa sma se pač daLa doL an..
Zdej se pa že en tedn tko dobivava da si krajšava čas..
Čeprou bi se Lahk rekL da hodva aL pa kar koLi sam še noben od naju ni naredu te poteze da bi se odLočiLa da sma skupej.. je pa res da sm jst stara 15 on pa 20.. Rolling Eyes
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: F.F..... KOLEGA 10.8.2009 18:05
Se strinjam z basket4life.

No, js sem ga prej nekako imela ja, zdaj sva pa pač skupi. (:

To s temi ff. je pomojem pa tako da pač morata res oba biti za to, ne pa da en samo izkorišča drugega. Ker če gre le za izkoriščanje, potem je boljše da se niti ne bi spoznala, kaj šele delala tega kar pač delata.
MoreThenEvil, vse lepo in prav ampak pazi da te nebo zaj.ebal in da te samo ne izkorišča.
Limited • Od: 20.8.2009 • Prispevkov: 1
Re: F.F..... KOLEGA 20.8.2009 0:50
men se zdijo f*k fredi čist kul (:
sam jim ne zaupam hehe ... tale tip s katerim sm bla nazadne sva najprej kao neki hodila sam se pol ni obnesl use skp... pol se sicr ful doug nisva pogovarjala ampak pol sva pa nekak pršla na idejo, da bi bla sam f*k frenda in je blo ful kul (:
model je sicr do bejb prasc u nulo in use ampak k sm bla z njem ... sploh ne znam povedat. XD
pa ni šlo za ljubezen al neki, sam za uno kemijo stari, prvlačnost k me je kr zrajcal k sm ga vidla XD
se mi zdi pa kul da f*k frend ni kr en tm k ga pokličš k si potrebna (čeprou je to ideja no XD) ampak je tut tko d se po sexu kej pogovarjata, stra frenda, kolega, mu ni bed govort o sexu alpa sex igrcah pred tabo in to ... Wink
Southwind • Od: 23.2.2010 • Prispevkov: 35
Re: F.F..... KOLEGA 22.4.2010 19:29
naastja pravi:
Meni se to zdi čista bedarija met stalnega fu* frenda Smile
Če že si tej vsaj v neki normalni zvezi pa pač ... kdaj ti paše če pa nočeš bit v zvezi pa pač samo tak avantura kaka. zdaj da bi mel stalnega partnerja samo za to je meni malo čudno. pa tud punca pomoje nima potem lepega slovesa .. pač moje mnenje sicer pa vsak naj dela kaj mu paše Wink

Zavedaj se, da je mogoče, da se dve osebi privlačita, vendar ni ljubezni. (:

Lp, Southwind
MissCheriee • Od: 1.3.2010 • Prispevkov: 42
Re: F.F..... KOLEGA 22.4.2010 23:20
če si kdaj zaželiš f** brez obveznosti, go on Very Happy
Re: F.F..... KOLEGA 23.4.2010 13:24
basket4life pravi:

Se popounoma strinjam Wink Sama neb bolš povedala Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.