am Love problem..• Candishh
• Od: 28.11.2009
am Love problem..
27.12.2009 16:05
Ja zdej pač mam enga frenda k sva se poznala že odprej ampak bl slabo..Zdej že kšne pou leta pa si piševa sporočila (tko kt na msn-ju)
Sva prijatelja a on je men postou ful ušeč in sm mau zalublena u njega..zej za njega pa nwm pogovarja se tut z mojo prjatlco pa skos neki pozdrau jo a je tm?..In tko Ful se pogovarjava in skor nikol ne zmanka besed.. govori se nej bi bla jst tut njemu ušeč.ampak jst tega nwem .rada bi mu povedala kaj do njega čutm ampak se bojim d bom ogrozila najno prijateljstvo in bo vsega konc. Res si želim biti z njim. (pa parkrat sva se srečala pa ne naključno) Mam tut občutk da mu grem nažiuce sej gre pač dol z msn-ja.. Hepl kaj nejj nrdim? • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: am Love problem..
27.12.2009 18:23
glej najbolše da mu poveš..
ker je bolše da zveš če čuti kaj do tebe.. kot pa da trpiš pa se sprašuješ kaj naredit.. pa hujše je to da sta samo prijatla in boš ti ful v njega kot pa da prenehata met stike.. verjemi.. ker je ful hudo bit zraven nekoga ko ti je všeč on pa govori o drugih.. moje mnenje. narei pa kaj sama hočeš.. • Candishh
• Od: 28.11.2009
27.12.2009 19:06
Insane pravi:glej najbolše da mu poveš..
ker je bolše da zveš če čuti kaj do tebe.. kot pa da trpiš pa se sprašuješ kaj naredit.. pa hujše je to da sta samo prijatla in boš ti ful v njega kot pa da prenehata met stike.. verjemi.. ker je ful hudo bit zraven nekoga ko ti je všeč on pa govori o drugih.. moje mnenje. narei pa kaj sama hočeš.. On je men tut pč reku d mu gre naživce če se s punco sam mau pogovarja p je že u njega.. Tko da si res neupam.:S • jeeny
• Od: 13.12.2009
6.3.2010 16:56
Candishh pravi:Ja zdej pač mam enga frenda k sva se poznala že odprej ampak bl slabo..Zdej že kšne pou leta pa si piševa sporočila (tko kt na msn-ju)
Sva prijatelja a on je men postou ful ušeč in sm mau zalublena u njega..zej za njega pa nwm pogovarja se tut z mojo prjatlco pa skos neki pozdrau jo a je tm?..In tko Ful se pogovarjava in skor nikol ne zmanka besed.. govori se nej bi bla jst tut njemu ušeč.ampak jst tega nwem .rada bi mu povedala kaj do njega čutm ampak se bojim d bom ogrozila najno prijateljstvo in bo vsega konc. Res si želim biti z njim. (pa parkrat sva se srečala pa ne naključno) Mam tut občutk da mu grem nažiuce sej gre pač dol z msn-ja.. Hepl kaj nejj nrdim? jaap pač tut mene neki zanima..kaj nej nardim..pač zalublena sem u enga sosošolca iz B razreda..in pač on ve da sm jst u njega sam me dobesedno iziva..govori mi kaj je lubicaa sam mene to še bl ioz tira sprav..pačč..neb rada da mi to dela kr pol ga om še težje puzabla.. želim ti uso srečo.. • manca1996
• Od: 5.1.2010
30.4.2010 0:57
Candishh pravi:
Insane pravi:
ker je bolše da zveš če čuti kaj do tebe.. kot pa da trpiš pa se sprašuješ kaj naredit.. pa hujše je to da sta samo prijatla in boš ti ful v njega kot pa da prenehata met stike.. verjemi.. ker je ful hudo bit zraven nekoga ko ti je všeč on pa govori o drugih.. moje mnenje. narei pa kaj sama hočeš.. On je men tut pč reku d mu gre naživce če se s punco sam mau pogovarja p je že u njega.. Tko da si res neupam.:S ja res je najbolš povedat al pa tko frendici rečt eni k ji zaupaš naj ga poupraša enkrat.. drgač pa jst sm tut enkrat povedala svoji simpatiji da mi je ušeč.. pa se je zgodilo tako da mi je pol povedou da sm tut jsst njemu.. in pol sva bla čez nekej cajta skupej.. sva se tut tko zlo velik menila usak dan na msnju pa hecala sva se pa to.. sam tle po en stran tvegaš.. če te on zavrne bi reku ziher da bi vedva loh bla sm še frenda sam se bo do tebe začeu drugače obnašati pa tut ti do njega te bo blo kdaj sram kliknt al pa nboš več tok velik govorila.. govorim ti iz iskušenj • backspace
• Od: 3.4.2010
30.4.2010 2:57
... in čez neki časa ga boš vidla ko bo šou mim tebe z drugo ****.. lepo je to ja • Eay
• Od: 25.4.2010
30.4.2010 8:46
Candishh pravi:
Insane pravi:
ker je bolše da zveš če čuti kaj do tebe.. kot pa da trpiš pa se sprašuješ kaj naredit.. pa hujše je to da sta samo prijatla in boš ti ful v njega kot pa da prenehata met stike.. verjemi.. ker je ful hudo bit zraven nekoga ko ti je všeč on pa govori o drugih.. moje mnenje. narei pa kaj sama hočeš.. On je men tut pč reku d mu gre naživce če se s punco sam mau pogovarja p je že u njega.. Tko da si res neupam.:S Njemu gre to na živce če se s punco sam mal pogovarja...ti si pa itak rekla da sta že več kot pol leta prjatla oz.si pišeta po msnjo...tk da ne vidim straha..js bi še čist mal počakala pa vidla če bi mu bla res všeč pol bi mu povedla če ne pa ne...čeprav tko k si rekla da se kao govori da si mu všeč..nwm zakaj ti sam ne pove da si mu všeč pa še dobro se razumeta če se velik pogovarjata. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.