Kako naj pokažem da mi je všeč?

LiL`Piaa • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 40
Kako naj pokažem da mi je všeč? 19.10.2008 17:39
En tiip mi je že dolgo všeč pa tak.. neveem pa kak ga naj opozorim nase kak naj pritegnem njegovo pozornost, kak naj mu povem?
Bii mogoče znal kdo dat kakšen nasvet proosiim?? Question
UnPerfecTgirL2 • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 6
Re: Kako naj pokažem da mi je všeč? 19.10.2008 18:04
Nwm lahko se mu pač Łpo nasmeieš al pa ga tko fuuŁ Łpo puglei tko s pugŁedom mu nakaž d ti je ušeč pa da se zanimaš zanga...
Łahko pa mu tut to enostavn puveš al u živo,po msn-ju,sms-ih sam to je pomoie bŁ če se štekata p to...
č pa ne pa sam na isto šolo hodta al pa se sam videzno puznata je pa pomoie boŁš d mu naiprei sam z pugŁedom nakažš d ti je ušeč...
Nwm upam d sm ti kei pumagala =)
Re: Kako naj pokažem da mi je všeč? 20.10.2008 17:09
UnPerfecTgirL2 pravi:
Nwm lahko se mu pač Łpo nasmeieš al pa ga tko fuuŁ Łpo puglei tko s pugŁedom mu nakaž d ti je ušeč pa da se zanimaš zanga...
Łahko pa mu tut to enostavn puveš al u živo,po msn-ju,sms-ih sam to je pomoie bŁ če se štekata p to...
č pa ne pa sam na isto šolo hodta al pa se sam videzno puznata je pa pomoie boŁš d mu naiprei sam z pugŁedom nakažš d ti je ušeč...
Nwm upam d sm ti kei pumagala =)

Ja Res hvaLa za nasvete .. bom probaLaa kaj narediit.. pa ja.. že dolgo se poznama pa se družimo pa vse. vseeno hvala tii Very Happy
UnPerfecTgirL2 • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 6
Re: Kako naj pokažem da mi je všeč? 20.10.2008 17:49
nii za keiii...pa upam d sm keii pumagala an Razz
Wordie • Od: 25.10.2008 • Prispevkov: 17
Re: Kako naj pokažem da mi je všeč? 25.10.2008 18:03
Hmm... Sva pa na istem ×D. On se je pač vsedu pri šolskem kosilu zraven moje frendice. No, ona se nič kaj preveč ne pogovarja z njim, ampak on ve, da je zelo radovedna. No in pač ta frendica (A) je pač samo namigovala. Najprej je rekla punco, s katero se najbolj druži, nato eno čisto tretjo, nato pa je omenila še mene.
Tako, da se poskusi zmenit s svojo frendico, ki ga pozna (in ji zaupaš), naj se vsede zraven njega. Kamorkoli. In naj postane radovedna Wink Nato pa samo izvedi, kako je odgovarjal!
Veliko sreče!
Re: Kako naj pokažem da mi je všeč? 26.10.2008 21:35
Wordie pravi:
Hmm... Sva pa na istem ×D. On se je pač vsedu pri šolskem kosilu zraven moje frendice. No, ona se nič kaj preveč ne pogovarja z njim, ampak on ve, da je zelo radovedna. No in pač ta frendica (A) je pač samo namigovala. Najprej je rekla punco, s katero se najbolj druži, nato eno čisto tretjo, nato pa je omenila še mene.
Tako, da se poskusi zmenit s svojo frendico, ki ga pozna (in ji zaupaš), naj se vsede zraven njega. Kamorkoli. In naj postane radovedna Wink Nato pa samo izvedi, kako je odgovarjal!
Veliko sreče!

Heii <3 FuuL tii hvaaLa gLej Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.