ideje&nasveti za slikanje

natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
ideje&nasveti za slikanje 30.12.2009 14:35
heii folk x]

no iezz sm se udličila d bom mau začela slikat na platna z akvareli pa to (ustali so pač rekl d mam full talent d lpo rišm pa tko pa neii začnem mau za hobi Smile ) Very Happy
no pa me zanima če mate kkšne ideje kaii bi loh naslikala Very HappyVery Happy neki sm že (zimsko - lučke,reka,most,smrekce,sneeeg xD) no pa mi je kr dobr ratal Smile Very Happy zdeii bi pa še keii sm tut kupla platna pa to pa mi dejte kkšno idejo Very Happy thx
no pa če se še kdo ukvarja s slikanje..al pa tut ne..loh napišete še kkšn nasvet d bo slika še bolš nastala SmileSmileSmile
thx usm k boste napisal Very HappyVery Happy
mejte se
limonaa • Od: 22.10.2009 • Prispevkov: 36
Re: ideje&nasveti za slikanje 30.12.2009 16:09
ja jst sm učasih isto ful risala =D to mi je blo ful zanimiu pa rada ustvarjam Razz js naprimer najrajš rišem ljudi - ubistvu postave in obraze .. to sm se naučila risat od moje tete k se prou profesionalno s tem ukvarja in ji gre res zlo dobr , nariše take slike da bi mislu da je risu to edn znan slikar Very Happy .. al pa poletje je men ful lepo risat , te sončne zahode pa to .. tko k se barve prelivajo v morje al pa sončni žarki po snegu .. to mi je res ful lepo <3 pol pa da so sence ljudi al pa hiš tko v ozadju =P nevem no probi kej tazga narisat verjet ti bo ful lepo pršlo Very Happy *
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: ideje&nasveti za slikanje 30.12.2009 17:52
Jaaa, meni je najlepše risat.. (:
Jas večina rišem modele v različnih pozah, obleke (večerne najraje, pa tui take bolj sexy).. no če te zanima kaj v tej smeri povej pa ti lahko kaj predlagam, ker jas sem ubistvo dobila "navdih" na netu, na različnih straneh, kupla sem si pune knjig o tem, vse prebrala in zaj lahko rečem da kar obvladam to.. (predvsem postavitev telesa, oz.razmerje) Very Happy no to večina za šolo rišem ker pač hoim na oblikovno, ampak nekaj pa tudi za sebe.. (:

drugače me pa tui zanimajo abstraktne slike.. za to sem se navdušla pri svojem pradedku ker je skozi to risal.. mislim prav zanimivo je gledat eno sliko pa ugotavlat kaj je on hotel povedat s to barvo, s to potezo.. kaj si je on predstavljal ko je to risal, o čem je razmišljal.. pač zdi se mi da lahko človek prav svoja čustva "vlije" v take slike, mislim za sprostitev mi je to super, pa prav lepe nastanejo.. sploh s kakimi trakci, valčki.. ahh kr zluštalo se mi je (:
tak da tui če te kaj v tej smeri zanima me lahko vprašaš, pa ti magari povem s čim lahko še izboljšaš al pa kake predmete kateri so super, al pa kaka slika.. (:
Re: ideje&nasveti za slikanje 30.12.2009 19:02
thx obema SmileSmileSmile

ja limonaa...tut jz rada rišm&& slikam sončne zahode pa sence && tko naprej hehe

PorceLan...k sm bla manjša sm tut jz risala oblekce pa kto iia..morm rečt d mi je kr dobr ratval Very HappyVery HappyVery Happy abstraktno slikanje - ja je tut men full zanimiu nism še probala ampak mogoče..hehe..rajš slikam && rišm naravo pa tko Smile Very Happy na oblikouno hodš? hudo. Very Happy ker letnik pa si? a je cool drgač? Razz baje so zlo težki sprejemci Smile sm tut jz razmišlala d bi šla na oblikovno (zdeii sm 9. razrd xD)
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: ideje&nasveti za slikanje 30.12.2009 19:27
^^ jas hodim na sšom, v mb in ne ni težko notri prit (: 1.letnik sem (:
drugače jas sklepam da ti nisi iz mb, sao vseeno povem da je ful bedna sql.. v lj je baje fajna (:
saj, če te risanje zanima, idi, ti bo tolko lepše na šoli katera temelji na tvojem "hobiju" (:
Re: ideje&nasveti za slikanje 30.12.2009 21:14
narisi kar ti pade na pamet Very Happy
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: ideje&nasveti za slikanje 31.12.2009 13:16
PorceLan..aha..ja sm iz lj. Smile

frufru..hehe Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.