strije

BubbaFluxy • Od: 3.5.2009 • Prispevkov: 9
strije 3.5.2009 19:53
vem da se jih nikol ne da čist odpravt sam a pozna kdo kako kremo, ki jih pobeli v kratkem času? al pa da prepreči nastanek novih.
sm že ene tri različne probala pa se nobena ni ravn obnesla, zato tud sprašujem.

p.s.: za tiste ki ne vejo ka sploh so strije: koža nima dost elastičnih snovi in zato dobesedno 'razpoka', ko rasteš al se pa rediš (in NE sam ob nosečnosti). posledica so brazgotine, ki ostanejo na teb celo živlenje - ne me prepričevat da se jih da odpravt do konca, ker ni možno. razn če seveda greš na plastično operacijo. Neutral

[povezava]

[povezava]
leila • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 24
strije.. 4.5.2009 14:24
ja odpravt se jih ne bo dal čiss ane. sam pobelš jih pa mal lhko. js sicer uporablam uno kremo Pitaya od kozmetike Afrodita. dobiš jo u Merkatorju, stane pa mislm da nekje okol 12-15 € nism prepričana Razz no ja. men je pomagala. ni mi use odpraula sam pobelil jih pa je pa mal zameglil. xD

upam da sm pomagala kjj Razz čau! hF!
Mash • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 1
Re: strije 17.6.2009 21:12
ja jst jih mam po stegnih že kako leto in so zdj že prou rdeče, tut po bokih so se mi začele pojaulat...a ve kdo kako jih nej nardim manj vidne? nek sm prebrala da si usak dan masiraš s katerokoli kremo pa da maš pol malo manj vidne, a je to res?
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: strije 19.6.2009 10:02
BubbaFluxy pravi:
vem da se jih nikol ne da čist odpravt sam a pozna kdo kako kremo, ki jih pobeli v kratkem času? al pa da prepreči nastanek novih.
sm že ene tri različne probala pa se nobena ni ravn obnesla, zato tud sprašujem.

p.s.: za tiste ki ne vejo ka sploh so strije: koža nima dost elastičnih snovi in zato dobesedno 'razpoka', ko rasteš al se pa rediš (in NE sam ob nosečnosti). posledica so brazgotine, ki ostanejo na teb celo živlenje - ne me prepričevat da se jih da odpravt do konca, ker ni možno. razn če seveda greš na plastično operacijo. Neutral

[povezava]

[povezava]

ja ubistvu sam strije so ful zoprna stvarca sam sej bojo kaml ke izuml...
jst jih sreč nimam sam to zto kr se bol počas razvijam... sam upam d nom tko k moja frendica k so ji kr naenkat joške pa pa to ful podivjale pa sue na hitr zrasl ma pa dzej strije na teh redelih kr jst sm še zmer dila in upam d nom tko
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: strije 19.6.2009 10:03
Mash pravi:
ja jst jih mam po stegnih že kako leto in so zdj že prou rdeče, tut po bokih so se mi začele pojaulat...a ve kdo kako jih nej nardim manj vidne? nek sm prebrala da si usak dan masiraš s katerokoli kremo pa da maš pol malo manj vidne, a je to res?

to nč ne nuca moja majka jih ma od poroda pa to pa glih tko z usmi žavbami maže pa še nubena ni nč pomagala
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: strije 3.8.2009 16:45
eee. baje se moreš mazat s kremo, da jih nea dobiš.. jas se že odnekdaj vedno zvečer namažem, pa nimam niti ene..
aaLya • Od: 1.8.2009 • Prispevkov: 5
... 3.8.2009 16:53
Strije so neke vrste brazgotine.. Zato se lahko mažeš s kremo proti brazgotinam če jih hočeš zmanjšat. Poleg tega pa uporabljaj kremo za večjo elastičnost kože, da ne bodo nastajale nove... Pomembno je pa tud, da si umasiraš kremo v kožo, ker samo mazanje ne bo pomagalo tok ful. Priporočam kremi : Contrakel (odstranjuje brazgotine) & Mustela (preprečuje nastanek, posvetli strije)
Anciika • Od: 31.7.2009 • Prispevkov: 3
Re: strije 4.8.2009 11:38
Jah js nevem kk se znajdejo na RITI ?????? a je to pol sam gibanje al ka nardit proti temu...

Tnx Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.