Dnevnik: Od petka do petka

Vam je všeč Siddharta?
Jaaaa! Zelo.!
26%
 26%  [ 7 ]
Ja.!
50%
 50%  [ 13 ]
Niso tak slabi.
23%
 23%  [ 6 ]
Skupaj glasov : 26

PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Dnevnik: Od petka do petka 3.8.2009 14:25
To temo bomo uporabljali samo ob petkih!
Edino izjema je zdaj, oz. danes, ker je pač prvi dan. Drugače pa samo ob petkih.
Ta tema je ubistvu b.l.u.z.e.n.j.e.
Tu se lahko vsi razpišemo, povemo kaj se nam je zgodilo čez teden, koga smo srečali, kaj smo pojedli itn.

Torej, kot sem že rekla je izjema samo danes!

Jas se morem razpisat..
No.

Danes sem po treh mescih spet začela z red bullom, ki sem ga pobrala v trgovini. Pol sem pa srečala kolega pa sma šla v kavarno, tam sem pojedla eno čokoladno torto. nikoli še nisem jedla kaj tak dobrega. hjoj. preveč dobra je. Torej, zrasla so mi krila.. zaj grem dokončat pecivo. naredla sem ga p azato, ker sma se z mamo čeri pune skregale, ker kao nič ne delam. no pa bom danes skuhala kosilo (špageti+omaka+solata.. joj solato sem pozabla kupit. faq), polikala sem že pol cot(zaj jih je ful dosti, ker smo glih prišli iz morja), pecivo bom dokončala, v cvetličarno sem šla po rože in pa v trgovini sem bla. danes je moj delovni dan. Smile..

Še enkrat povem.. samo danes lahko tu pišete, drugače pa samo ob petkih!.. še 4 dni, pa novo tečnarjenje.×d

Hf.*

Sprememba: čez pol ure začnem, ker pride ob 4.Smile

No da se še izpovem če se že noben drugi noče.. jas ful rabim tak neko temo, da lahko pišem kaj mi je, pa tui če noben nea bere.×d se bolše počutim.×d

Ia... jas sem bla na morju(vir).. 11 dni.. od 20 do 31 julija.. šla sem z mamo pa majklom.. doli je bla kolegica katja..z njo sma se pred 6 leti spoznali doli, pa sma zaj vsako leto skup.. blo je legenda.. v disku sma ble 4×.. pa v zadar smo šli.. pa v mesto vir, pa v nin.. bli so eni dedi pune lušni pa smo se neka slikarli.. pa nekaj da povem.. midve sma tak hodle proti mestu, pa sem ji jas razlagala pač ko sem bla zadnjič v evrparku.. pa sem rekla da me je en ded za rit primo.. pa sta dva mimo prišla pa je en reko ja pol te boma pa še midva..×d .. samo sta se ****, pa sta bla pune fajn.. pa z enim sem srala 2×.. pune lušn.. ah ja.. pa z olivnim oljem sma se mazali.. aja pa matilda sma se drlii.. te pa sma zadni večer ble na pomolu pa sma pese oponašale, pa je neka stara bakica ven prišla, ko je mela spalno srajco pa ono kapico na glavi.. paje rekla vidve ne tu vidve ne tu.. bom poklicala policijo.. jas sem pa bla pijana pa sem neka kot pes na njo hreščala al kaj..×d pol je kuj rajši šla, ko je vidla da nama ni pomoči.. hjoj kak je blo fajn.. pa katja se je kuj pri pomolu poscala ko je "misla! da ni blo nobenga, pol so pa ene babe prišle mimo, pa so kr tihoo bleee.. haha.. aja pa srfala sem.. samo sem enkrat tak pala, da mam zaj pune plavo tu na boku.. pa čedoooo sem vidla<333.. to je psica ko je že 20 let stara, pa nas vsako leto prie pozdravit.. aja pa s kresniki smo bli na morju.. te sma jih pa tak **** jeotee.. ×d.. pa antonijo je bil.. pa rokeec<33.. hiih.. pune fajn je blo ja..
komaj čakam da grem k frizerju.. zaj počasi bom šla.. oujea..
samo počitnice so ful hitro minlee.. oz.še bojo.. tak sem bla skozi neki.. kake tri dni sem bla sao sama doma mnda.. eh ja.. peteeek. <33
Re: Dnevnik: Od petka do petka 7.8.2009 11:32
Peeeeteek.. Peeetek.!!.. mooj peetek<33
Jas sem danes že ob pol8 vstaala jeeote.. vsaaki petek se, ker grema s kolegom laavfat. hah..keeri bureek.<33
iiiijooj danees prie k meeni ena koleegica iz kamniika.. too ja.Smile..celi tedeen sem jo tak čaakala.. Smile.. ob 5-ih zjutraj sma sii sms-ese pisaale.. hahh...**.. oo faq. hah..
No, jas bom opisala toti petek, da bom vedla ka om delala.×d
-ob pol8 sem se zbudla
-od pol devetih do pol desetih sma lavfala
-domov sem prišla ob 10 al kolkih.. pa sem gleala oni najboljši ravnatelj(je gledal kdo?..jas sem se jokala polek)
-zdaj sem perilo obesla
-kopalnico morem spucat(to še nea vem kdaj bom.. al pa ju3. nevem)
-ob enih prie pija po mene(od strica punca, zdaj je noseča, tak da bom sestrična.. tralala).. pa boma marshmallow speklii.<33
-ob 4 al kdaj prie kolegicaa<333333
-grema v trgovino, da sladkarije kupima, pa pač to kaj boma jedli (same sma, pa moj brat no.. ker je mama na nekem tečaju al kaj)
-pol se boma kopali (pa tui če nebo lepo vreme×d)
-pol grema v parkeca.. ker se tam z enimi dobima<33
-zvečer grema k enemu na b.day<33.. hhaha...pa tam prespima..
-in je tu že nasledni dan, sobota torej, pa grema lepo domov nazaj. Smile

hahha.. vsekana bom tak ko drva pomojee.. uh jaa.. ×d

V pon grem še juretu.. točnoo jaa.. te še bo v pon jaače.×d

ijoooj.. čeri zvečer je bratova punca skoz moje okno not lazla, ker njega ni blo v sobii.. hahaha.. kakii bureek.. pa kak je **** ona hahah.. jas bi jo kuj dol vrglaa blee

haaahh.. čeri mi je kolega reko, da jas kao nea znam bit dve minuti tiihoo.. phhh.. ma kaki.. valda daa sem lahko.. no pa sma se staavit šla.. (do parka sma hodla).. pa sma lepo hodla v tišini, pol sem se pa jas spotaknila pa au rekla, ker sem tak čudno stopla, pa me je zabolelo malo.. (sao to tak naj nebi velalo.. ).. te pa je reko da sem rekla nekaj ne, pa sem jas rekla da to nea veela.. hahah.. no pa sem se pol komaj spomnla, da je sao tak reko, da bi jas nekaj nazaj reekla×d.. eh ja, sama sem se ****. burek.. paaa valda da sem laahko.. on nea more bit, ker on pa res skozi nekaj bluuzi.. pa jas vsaj ka pametnega poveem, ne pa on ko ma taake neumestnee včasih.. paa ja, lahkoo sem.. itaaq. ee ja.

Noo.. mene od enih zajle nebo, pa do jutrii.. tak da me ne preveč pogrešat, sploh pa ne tak kot bom jas vas, ker to je hudoo breme za srce, pa mate lahko srčni infaarkt.. pol bom pa jas vseega kriva nee...bleee šalala tralala.. burek.
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Dnevnik: Od petka do petka 7.8.2009 19:06
no,fajn tema. Smile
am.ja..js sm pa u sredo z morja pršla in sm pol ceu četrtk neki bluzla pa bla na robu joka,k vem d tistih tipou tm nbom več vidla.jeej.dva sta bla sicr slovenca in živita bliz mene ampk u nedelo sta šla že domou tku,d mi zard tega ni tku hudo.bl mi je pa hudo zarad dveh,k sta bla hrvata Embarassed (jah,nmorm js zbrat iz kere države bojo Laughing ) in sta bla took..nvem kaj bi rekla. čedna al pa luštna.xDDD nvem no.sam se na žalost nč ni zgodil kr so me mt pa fotr kr nprej nadzorvala pa zaslišveala. Confused sam no ja.bomo prebolel,tku kt smo mogli lan. xD am.ja.prouzaprou zdj nimam za povedat nč posebnga,kr se mi use vrti okol teh tipou Embarassed no.pa učer zvečer smo šle eno frendico tku mau naukol,k se en tedn nisma vidle,dns se p dobimo z celo družbo.juhuu.komej čakam. Very Happy no.to bi blo use.xDD mjte see.
Re: Dnevnik: Od petka do petka 15.8.2009 15:15
wiiiu.. zopeet petek.<333
jas tak ljubim petkee ne<33. kak so sexy. ah uh oh.*
Takle da povem.. bolj za sebe, ker kdo drugi tak nea bere.×d.
No, veš PorceLan, da sem bla jas danes že na vintgarju? Celo do slapa sem šla! S kolegico sma šli že ob pol10! Pa pred nama so hodli trije taki dori dedi.. hjuj.<33.. Pa en je mel take blontne laseke aar, pa bol vlki je bil <33.. pa en je mel isto majco kot rokec <33.. hjao.* Te smo se pa menit začeli.. Veš PorceLan? Jaa, menit smo se začeli! Kak? Niki(kolegici) je ipod v potok pado.. haha. pa novi je bil, pa je zdaj pokvarjen. (: No, pa sem se jas zadrla če bi ga lahko en ven spraavo.. oujea. in tisti, blontni "fantiček" ga je!.. Pol smo pa skup dol šli. Pa msn-je smo si dali. Hja, legenda je blo. (:
Re: Dnevnik: Od petka do petka 15.8.2009 16:07
PorceLan pravi:
No, veš PorceLan, da sem bla jas danes že na vintgarju? Celo do slapa sem šla! S kolegico sma šli že ob pol10! Pa pred nama so hodli trije taki dori dedi.. hjuj.<33.. Pa en je mel take blontne laseke aar, pa bol vlki je bil <33.. pa en je mel isto majco kot rokec <33.. hjao.* Te smo se pa menit začeli.. Veš PorceLan? Jaa, menit smo se začeli! Kak? Niki(kolegici) je ipod v potok pado.. haha. pa novi je bil, pa je zdaj pokvarjen. (: No, pa sem se jas zadrla če bi ga lahko en ven spraavo.. oujea. in tisti, blontni "fantiček" ga je!.. Pol smo pa skup dol šli. Pa msn-je smo si dali. Hja, legenda je blo. (:

Ejjj, danes je sobota. Laughing Laughing Laughing
Re: Dnevnik: Od petka do petka 15.8.2009 16:10
superhuman. pravi:
PorceLan pravi:

Ejjj, danes je sobota. Laughing Laughing Laughing

Oo faq pa res (:
jas sem čisto zmedena med počitnicami glede totih dnevov (:
Bureek sem ja. =P
Re: Dnevnik: Od petka do petka 21.8.2009 9:40
Etooo zdaj pa je petek (:
Opet petek.. kak hitro mine.. pa samo en teden še.. pol pa sql Sad ..
jas bom šla do edwardka, pa mu rekla naj me vgrizne, pa bom vampirka. Pa om v sql hodla sao fčitlce ****. =P pa jas še nebi šla v šolo no. pa v deveti klas bi še enkrat šla. zaj itak neo več tak. eh, brezveze sploh.
Noo, danes sem se ob 7 vstala hhaha. pa sem šla na stadion, pol sem pa gleala Twilight<33.. ljubim toti film. šestič sem ga že gledla. pa ka si f*kjen.
pa dobro, danes ni vrei. jas sem čisto čustvena vedno, ko pogledam toti film. ah ja. pa vedno mi je bad, da nisem jas kristen. pa daaaj no kak je leeepi. pa neea more bit tak. pa kako srečo ma tota babaa pi*da.
Ok, fertik nea se mi da.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.