Kam greste po končani šoli?• Mateiia
• Od: 18.3.2009
Kam greste po končani šoli?
13.7.2009 20:34
HeŁouu!!
še ene pou leta pa se bo treba čiiis zares udločt kam neii grem napreii. zdeii grem u devet klas kr niti slučajn nwm kam bi šla mi preostane sm gimnazija. razmišlam o gimanziji poljane pa o gimnaziji Litija (kr mam zloo bliz) starši mi praujo neii grem u litijo kr mam vlak in use bliz in d neii še ne grem u lj kr jo bom mela še čez glavo dost pa še tok caiita bi zabila u nč pa še peš bi mogla tok hodt ampk js pa nwm še nč plis keii mi svetujte pa še kko gimnazijo predlagite u lj bliz postaje Lpo se meiite • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
Re: Kam napreii???
14.7.2009 9:56
Mateiia pravi:HeŁouu!!
še ene pou leta pa se bo treba čiiis zares udločt kam neii grem napreii. zdeii grem u devet klas kr niti slučajn nwm kam bi šla mi preostane sm gimnazija. razmišlam o gimanziji poljane pa o gimnaziji Litija (kr mam zloo bliz) starši mi praujo neii grem u litijo kr mam vlak in use bliz in d neii še ne grem u lj kr jo bom mela še čez glavo dost pa še tok caiita bi zabila u nč pa še peš bi mogla tok hodt ampk js pa nwm še nč plis keii mi svetujte pa še kko gimnazijo predlagite u lj bliz postaje Lpo se meiite ja jst sm iz ilirske bistrice in sm sla naprei u koper..na trgovski sm zdj bom sla u 2.letnik ne. In jst neb sla u gimnazijo k res je tezka pa to.Sam lei ce si ti u soli res dobra 5 4 pa to valda pejd naprej sj mas pol vec sanse za vecje delo ne.Ja pejd tja kamr ti je blizje po tem sklepam da ti je Litija ne?..se ti bol splača d je bliz pa to no..=D=D=D... drgač pač izivi pa upam d se bos prou odločla. lp zivaa • Mateiia
Re: Kam napreii???
14.7.2009 21:55
zivaa pravi:
Mateiia pravi:
HeŁouu!!
še ene pou leta pa se bo treba čiiis zares udločt kam neii grem napreii. zdeii grem u devet klas kr niti slučajn nwm kam bi šla mi preostane sm gimnazija. razmišlam o gimanziji poljane pa o gimnaziji Litija (kr mam zloo bliz) starši mi praujo neii grem u litijo kr mam vlak in use bliz in d neii še ne grem u lj kr jo bom mela še čez glavo dost pa še tok caiita bi zabila u nč pa še peš bi mogla tok hodt ampk js pa nwm še nč plis keii mi svetujte pa še kko gimnazijo predlagite u lj bliz postaje Lpo se meiite ja jst sm iz ilirske bistrice in sm sla naprei u koper..na trgovski sm zdj bom sla u 2.letnik ne. In jst neb sla u gimnazijo k res je tezka pa to.Sam lei ce si ti u soli res dobra 5 4 pa to valda pejd naprej sj mas pol vec sanse za vecje delo ne.Ja pejd tja kamr ti je blizje po tem sklepam da ti je Litija ne?..se ti bol splača d je bliz pa to no..=D=D=D... drgač pač izivi pa upam d se bos prou odločla. lp zivaa men ne preustane drzga k res nwm kam bi šla skos sm bla udlična tut js to upam xD (s)meii se • KlarcheQQ
• Od: 22.4.2009
• Kraj: V hiši**
Re: Kam greste po končani šoli?
5.8.2009 10:04
Haii!
Jest tud grem zdej v 9. class pa se še odločam na sšfkz med smerema zobotehnik in laborotorijski tehnik.. če je kdo tam, kero smer bolj priporočate?? pa šla bom verjetno v dijaški dom Poljane. Se še kdo od našga letnika (95) kej podobnega odloču?? • Mateiia
5.8.2009 17:56
KlarcheQQ pravi:Haii!
Jest tud grem zdej v 9. class pa se še odločam na sšfkz med smerema zobotehnik in laborotorijski tehnik.. če je kdo tam, kero smer bolj priporočate?? pa šla bom verjetno v dijaški dom Poljane. Se še kdo od našga letnika (95) kej podobnega odloču?? seii js bi šla tut raii na sredno šolo k pa na gimnazijo ampk k nwm kam drgač pa jih kr neki puznam k so šle letos za laboratorijskega tehnika • KlarcheQQ
• Od: 22.4.2009
• Kraj: V hiši**
5.8.2009 20:04
Mateiia pravi:
KlarcheQQ pravi:
Haii!
Jest tud grem zdej v 9. class pa se še odločam na sšfkz med smerema zobotehnik in laborotorijski tehnik.. če je kdo tam, kero smer bolj priporočate?? pa šla bom verjetno v dijaški dom Poljane. Se še kdo od našga letnika (95) kej podobnega odloču?? seii js bi šla tut raii na sredno šolo k pa na gimnazijo ampk k nwm kam drgač pa jih kr neki puznam k so šle letos za laboratorijskega tehnika vaa in kaj kei pravjo o teii šol??? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.