.Ko te folk zafrKne,˘˘
• KrejziChick
• Od: 28.4.2009
.Ko te folk zafrKne,˘˘
3.12.2009 18:19
Verjetno vas je 50% ki ste bili kdaj že razočarani,prizadeti,izrabljeni in ste mislili da je konec sveta.
Je veliko načinov kako vas lahko prizadanejo. Ena izmed glavnih je sigurno Ljubezen. Mogoče v zvezi ali nesrečna ljubezen. Prijateljstvo. Frend te je izdal, se pretvarjal in zahinavil. In da se nekdo dela norca s tebe. Fak si debel. Fak maš grozne zobe. Fak maš grozne noge. Fak ta tip ti je ušeč?! Res je gadn u nulo. Dobesedno nas ubija mnenje drugih. hočemo izpasti popolni , in se preveč se oziramo na mnenja drugih. Tako samo zapravljamo svoje življenje. Moral bi žvet po svoje in se ozirat samo na svoje mnenje. Ljubezen : Sama mislm , zkaj mora skoz tip izpadt prasc na konc zveze. mogoč to zveni smešn sam res enkrt u lajfu bi ga rada jz ****. Ne vem zakaj. Samo bla sm prevečkrat prizadeta in na konc me tip še obtoži da sm itak sama kriva. Zanimiv nism vedla da zveza rab sam enga. Prijatelstvo. : Če te frend izda je to neki najhujšga. Če se mene vpraša. Apa dost bedn je tut če se en zmisl da si neki reku in gre rečt tvojmu frendu ta mu pa vrjame i poj se spičkata . Fak . Folk je res spran nekateri. in v lajfu morš bit pozorn kdo je pravi frend in kdo ne. Žaljenje. Mislm da bl boli če ti en reče neki paž žaljivga kukr pa d te en udar. Sam nvem. Če ti reče pa **** si grozn apa ne vem. Ja fak dj poglej sebe kwa obsojaš druge. Itk noben ni popoln. pomet najprej pred svojmu pragm. Ko das ti neki najlepšga kar se je svetu zgodil... Čist preveč se obremenjujemo kaj si folk misl. Reč si boli me kurac ko te **** Ayde. Peace* • scar tissue
• Od: 9.10.2008
Re: .Ko te folk zafrKne,˘˘
3.12.2009 18:37
Js poznaam tipaa k najbool zabija folk . hahahha .
ej to prou umerš zraun od smeha xD enkrat so se eni zmenl pač par folka d ga bojo *****l nazaaj sam jim ni uspel xD enkrat sta se kregala z eno žoko pa reče ona : KUR*AC ! pa tip reče : mam u tvojih ustih . pa mu sam žoka fakiča nakaže pa gre. hahahha . xD js sm umrla ;D • Krissy
• Od: 9.4.2009
3.12.2009 20:34
No ..jst sm istega mnenja ku ti...
prou maš! jst po tolkih stvareh k so se mi zgodile nezaupam nobenmu..in težko mu začnem tut če bi tela d bi mu tkoj. • giveMEsomeTEA
• Od: 26.9.2009
4.12.2009 18:03
Se strinjam Mashhaa pravi: Verjetno vas je 50% ki ste bili kdaj že razočarani,prizadeti,izrabljeni in ste mislili da je konec sveta.
Je veliko načinov kako vas lahko prizadanejo. Ena izmed glavnih je sigurno Ljubezen. Mogoče v zvezi ali nesrečna ljubezen. Prijateljstvo. Frend te je izdal, se pretvarjal in zahinavil. In da se nekdo dela norca s tebe. Fak si debel. Fak maš grozne zobe. Fak maš grozne noge. Fak ta tip ti je ušeč?! Res je gadn u nulo. Dobesedno nas ubija mnenje drugih. hočemo izpasti popolni , in se preveč se oziramo na mnenja drugih. Tako samo zapravljamo svoje življenje. Moral bi žvet po svoje in se ozirat samo na svoje mnenje. Ljubezen : Sama mislm , zkaj mora skoz tip izpadt prasc na konc zveze. mogoč to zveni smešn sam res enkrt u lajfu bi ga rada jz ****. Ne vem zakaj. Samo bla sm prevečkrat prizadeta in na konc me tip še obtoži da sm itak sama kriva. Zanimiv nism vedla da zveza rab sam enga. Prijatelstvo. : Če te frend izda je to neki najhujšga. Če se mene vpraša. Apa dost bedn je tut če se en zmisl da si neki reku in gre rečt tvojmu frendu ta mu pa vrjame i poj se spičkata . Fak . Folk je res spran nekateri. in v lajfu morš bit pozorn kdo je pravi frend in kdo ne. Žaljenje. Mislm da bl boli če ti en reče neki paž žaljivga kukr pa d te en udar. Sam nvem. Če ti reče pa **** si grozn apa ne vem. Ja fak dj poglej sebe kwa obsojaš druge. Itk noben ni popoln. pomet najprej pred svojmu pragm. Ko das ti neki najlepšga kar se je svetu zgodil... Čist preveč se obremenjujemo kaj si folk misl. Reč si boli me kurac ko te **** Ayde. Peace* • bibabuh
• Od: 12.11.2009
8.12.2009 17:08
KrejziChick pravi:Verjetno vas je 50% ki ste bili kdaj že razočarani,prizadeti,izrabljeni in ste mislili da je konec sveta.
Je veliko načinov kako vas lahko prizadanejo. Ena izmed glavnih je sigurno Ljubezen. Mogoče v zvezi ali nesrečna ljubezen. Prijateljstvo. Frend te je izdal, se pretvarjal in zahinavil. In da se nekdo dela norca s tebe. Fak si debel. Fak maš grozne zobe. Fak maš grozne noge. Fak ta tip ti je ušeč?! Res je gadn u nulo. Dobesedno nas ubija mnenje drugih. hočemo izpasti popolni , in se preveč se oziramo na mnenja drugih. Tako samo zapravljamo svoje življenje. Moral bi žvet po svoje in se ozirat samo na svoje mnenje. Ljubezen : Sama mislm , zkaj mora skoz tip izpadt prasc na konc zveze. mogoč to zveni smešn sam res enkrt u lajfu bi ga rada jz ****. Ne vem zakaj. Samo bla sm prevečkrat prizadeta in na konc me tip še obtoži da sm itak sama kriva. Zanimiv nism vedla da zveza rab sam enga. Prijatelstvo. : Če te frend izda je to neki najhujšga. Če se mene vpraša. Apa dost bedn je tut če se en zmisl da si neki reku in gre rečt tvojmu frendu ta mu pa vrjame i poj se spičkata . Fak . Folk je res spran nekateri. in v lajfu morš bit pozorn kdo je pravi frend in kdo ne. Žaljenje. Mislm da bl boli če ti en reče neki paž žaljivga kukr pa d te en udar. Sam nvem. Če ti reče pa **** si grozn apa ne vem. Ja fak dj poglej sebe kwa obsojaš druge. Itk noben ni popoln. pomet najprej pred svojmu pragm. Ko das ti neki najlepšga kar se je svetu zgodil... Čist preveč se obremenjujemo kaj si folk misl. Reč si boli me kurac ko te **** Ayde. Peace* se podpišm pod to..jest tud fołuku nemorm več zupat..evo učeri me je tip pustiu mi zabiu neki kao on nima cjta an in me nemore gledat kuko sm jest žalostna kdr on **** pa nepride k se zmenva..in poł vidš donz an ma že na msnju napisan z eno žensko..ma dej tem tipom prou ni z zaupat..poł je ta tip še men zbiu d se jest preveč sekiram kdr on **** pa nepride..je ne faq vlad d se bom pmm...k vem d je neki narobe pa noče povedat..pr frendih tud zgodba en neki reče in tkoj to nrpej in pol se kregaš..za eno stvar k je sploh reku nisi....jest sm že prou zgubila zaupanje do fołka prou nvm več komu nej vrjam td mojim tstarim več nevrmam tud frendom nubenmu nevrjamm :s.. • katekx3
• Od: 27.10.2009
8.12.2009 17:31
nekaterim zaupam...sam redko kirmu tist full...
• teiexDIAMOND
• Od: 18.11.2009
8.12.2009 18:36
mene so že večkrat tosto ful prizadeli...med osebami ki so me prizadele pa je biu tuji en fant X . in ta X je se ful igrau z mano pa to.. pol pa se je zgodilo nekaj kar sem upala da se nebo in podrl se mi je svet samo zarat njega. fantom sploh več ne zaupam. zadržana sem v njihovi družbi. vse kar mi kdo reče si jaz v svoji glavi mislim da se je pač zlago.. žau mi je da sem spoznala tega tipa .
• teiexDIAMOND
• Od: 18.11.2009
8.12.2009 18:37
teiexDIAMOND pravi:mene so že večkrat tosto ful prizadeli...med osebami ki so me prizadele pa je biu tuji en fant X . in ta X je se ful igrau z mano pa to.. pol pa se je zgodilo nekaj kar sem upala da se nebo in podrl se mi je svet samo zarat njega. fantom sploh več ne zaupam. zadržana sem v njihovi družbi. vse kar mi kdo reče si jaz v svoji glavi mislim da se je pač zlago.. žau mi je da sem spoznala tega tipa .
tisto ful* am.. pa ne ni me posilo-.- ( ko komu povem ponavadi mislijo da me je ) • bibabuh
• Od: 12.11.2009
8.12.2009 22:19
teiexDIAMOND pravi:mene so že večkrat tosto ful prizadeli...med osebami ki so me prizadele pa je biu tuji en fant X . in ta X je se ful igrau z mano pa to.. pol pa se je zgodilo nekaj kar sem upala da se nebo in podrl se mi je svet samo zarat njega. fantom sploh več ne zaupam. zadržana sem v njihovi družbi. vse kar mi kdo reče si jaz v svoji glavi mislim da se je pač zlago.. žau mi je da sem spoznala tega tipa .
[b]evo čiz isto pr menn głede tipou nemorm jim več zaupat..prvo je blo pr enmu tipu k sva bal pou leta skupi (čiz izrabu moje zupanje)..poł pa d€łe ta tzadn tip sva bal skupi 4 mesce ful mela problemou pa tu izrabu zupanje učeri mi dau konc..donz pa zgleda d ma že drugo ..in čiz nemorm zupat tipom sma uno ja ja..dej ti to sam ****š me in nehi mi to govort k lažš..prou nezaupam jimm nčč • cokoholik
• Od: 21.12.2008
9.12.2009 21:50
KrejziChick pravi:Verjetno vas je 50% ki ste bili kdaj že razočarani,prizadeti,izrabljeni in ste mislili da je konec sveta.
Je veliko načinov kako vas lahko prizadanejo. Ena izmed glavnih je sigurno Ljubezen. Mogoče v zvezi ali nesrečna ljubezen. Prijateljstvo. Frend te je izdal, se pretvarjal in zahinavil. In da se nekdo dela norca s tebe. Fak si debel. Fak maš grozne zobe. Fak maš grozne noge. Fak ta tip ti je ušeč?! Res je gadn u nulo. Dobesedno nas ubija mnenje drugih. hočemo izpasti popolni , in se preveč se oziramo na mnenja drugih. Tako samo zapravljamo svoje življenje. Moral bi žvet po svoje in se ozirat samo na svoje mnenje. Ljubezen : Sama mislm , zkaj mora skoz tip izpadt prasc na konc zveze. mogoč to zveni smešn sam res enkrt u lajfu bi ga rada jz ****. Ne vem zakaj. Samo bla sm prevečkrat prizadeta in na konc me tip še obtoži da sm itak sama kriva. Zanimiv nism vedla da zveza rab sam enga. Prijatelstvo. : Če te frend izda je to neki najhujšga. Če se mene vpraša. Apa dost bedn je tut če se en zmisl da si neki reku in gre rečt tvojmu frendu ta mu pa vrjame i poj se spičkata . Fak . Folk je res spran nekateri. in v lajfu morš bit pozorn kdo je pravi frend in kdo ne. Žaljenje. Mislm da bl boli če ti en reče neki paž žaljivga kukr pa d te en udar. Sam nvem. Če ti reče pa **** si grozn apa ne vem. Ja fak dj poglej sebe kwa obsojaš druge. Itk noben ni popoln. pomet najprej pred svojmu pragm. Ko das ti neki najlepšga kar se je svetu zgodil... Čist preveč se obremenjujemo kaj si folk misl. Reč si boli me kurac ko te **** Ayde. Peace* iia folk te lohk ful **** :S.... Ljubezen: Mah itk so usi prasci če jim pa poveš če nisi po negoumu okusu se ti pa smeje u faco boli ga. :/... Priajteljstvo:Frend me je izdala.kko te to lohk **** pismo :S...mene tm ena skos zmerja s **** pa prasico pa svino pa lezbo.Same izdajalke...kko sm bla lohk tok neumna da sm bla z nimi moj dedi je pravu če si imel 5 PRAVIH prijatlou si žveu lep lajf...kar se pa strijam PRAVIH ne pa tm enih zahbrtnih budal k nč drugga nimajo za počet kokr pa te opravlat za hrbtm. Žaljenje:...S tem pa me sploh ne silte začet :/...Kamor grem dobim eno pripombo al pa se za mano derejo pa da sm **** pa take...jaaaaaaao usak dan. Folk je ****.Svet je **** :S Pa čestitke tistim k ste to prebral pa kj zastopl • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
2.1.2010 19:58
glede žaljenja.
js sm eni povedala moje mnenje o njej. rečmo d ni blo najlepše pto. nisem pa je žalila. ker jo poznam. resno. no in js ji povem svoje mnenje, ona pa začne žalt. js sm jo sam 2x nazaj žalla. pa ne u hudi obliki. onna mene je. in se nism prou nč užaljeno počutila. veste zakaj?? ker jo poznam. na netu si itaq upa. u šol si pa dobesedno NIČ ne upa povedat. ko jo čitlce kej vprašajo, je tih p se zapre vase. ja JBG ane, če me pa tak ludek začne žalt, itak d ti now nč pomenil. in ja, resda je boga in wse, samo ona tut začne. tko da glede tega žaljenja. itaq nismo ble frendice.. tut sošolke ne.. tko da je wseen. neuem zkaj to govorim ampk ok. lalalal • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
2.1.2010 20:31
• Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 1:46
PerFecT pravi:Js poznaam tipaa k najbool zabija folk . hahahha .
ej to prou umerš zraun od smeha xD enkrat so se eni zmenl pač par folka d ga bojo *****l nazaaj sam jim ni uspel xD enkrat sta se kregala z eno žoko pa reče ona : KUR*AC ! pa tip reče : mam u tvojih ustih . pa mu sam žoka fakiča nakaže pa gre. hahahha . xD js sm umrla ;D eh no... |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.