posvetlitev dlak• .......
• Od: 2.5.2009
posvetlitev dlak
30.9.2009 19:03
hei. jz mam pa probleme s temnejšimi dlakami po telesu. aja sei se ne vidjo feist sam mene motjo pa sm slišala za neko kremo za posvetlitev dlak pa me zanima če gdo to uporabla pa kje se kupi aja pa kak se vam zdi če uporablate.
tnx hf • ucauca
• Od: 16.9.2009
Re: posvetlitev dlak
30.9.2009 19:22
ei ist mam neki bolšga lim daš gor pa dzk potegneš al pa une vloške kupš da sam potegneš kako tole britvico drač pa teli lsitki k potegnež ja • .......
30.9.2009 19:24
ucauca pravi:ei ist mam neki bolšga lim daš gor pa dzk potegneš al pa une vloške kupš da sam potegneš kako tole britvico
drač pa teli lsitki k potegnež ja sei sm že razmišlala sam če pa me fuuuuul boli xD pa si ne upam • disketa
• Od: 26.7.2009
30.9.2009 20:51
jaz mam isti problem.. posebej dosadne so tiste okoli popka, ki tudi če si jih posvetlim vem da so tam xP in uni trakci.. hmm.. ucauca- a lahko poveš firmo pa ime izdelka da vem kaj iskat? xP
• .......
1.10.2009 8:06
disketa pravi:jaz mam isti problem.. posebej dosadne so tiste okoli popka, ki tudi če si jih posvetlim vem da so tam xP in uni trakci.. hmm.. ucauca- a lahko poveš firmo pa ime izdelka da vem kaj iskat? xP
no če si si jih že posvetila lahka poveš pliz firmo pa kis is kupla tnx hf • ucauca
1.10.2009 13:21
amm jst sm tip pa pač vem kva druge žežsnke delajo Drgač je pa na usakmu vinku u lublan,kranu,celu,mariboru,.... trgovina s kozmetiko lole • .......
1.10.2009 15:32
ucauca pravi:amm jst sm tip pa pač vem kva druge žežsnke delajo
Drgač je pa na usakmu vinku u lublan,kranu,celu,mariboru,.... trgovina s kozmetiko lole sorry d sm te zamenjala za babo drgač pa tnx • ucauca
1.10.2009 19:58
XxmalinaxX pravi:
ucauca pravi:
amm jst sm tip pa pač vem kva druge žežsnke delajo
Drgač je pa na usakmu vinku u lublan,kranu,celu,mariboru,.... trgovina s kozmetiko lole sorry d sm te zamenjala za babo drgač pa tnx eh to sm že navajen eetaq kko bi pa vedla da sm fnt xD drgač lahka bi si pa s škaricam tamjhnm strigla eno pa po eno • disketa
1.10.2009 20:02
XxmalinaxX pravi:
disketa pravi:
jaz mam isti problem.. posebej dosadne so tiste okoli popka, ki tudi če si jih posvetlim vem da so tam xP in uni trakci.. hmm.. ucauca- a lahko poveš firmo pa ime izdelka da vem kaj iskat? xP
no če si si jih že posvetila lahka poveš pliz firmo pa kis is kupla tnx hf stap'rs je firma, kupla pa sem v DM-ju xP zgleda pa tako: [link] • .......
1.10.2009 20:09
disketa pravi:
XxmalinaxX pravi:
disketa pravi:
no če si si jih že posvetila lahka poveš pliz firmo pa kis is kupla tnx hf stap'rs je firma, kupla pa sem v DM-ju xP zgleda pa tako: [link] tnx kuk pa stane približn? • disketa
1.10.2009 20:30
XxmalinaxX pravi:
disketa pravi:
XxmalinaxX pravi:
disketa pravi:
no če si si jih že posvetila lahka poveš pliz firmo pa kis is kupla tnx hf stap'rs je firma, kupla pa sem v DM-ju xP zgleda pa tako: [link] tnx kuk pa stane približn? mislim, da okoli 6€ če se ne motim.. ampak se pa ful splača ker jaz sem to kupla že skoraj 1 leto nazaj pa še vedno nisem porabla. ni je pa sicer odvisno tudi od tega, kako pogosto boš to rabla pa na kolikšni površini • .......
1.10.2009 20:31
disketa pravi:
XxmalinaxX pravi:
disketa pravi:
XxmalinaxX pravi:
disketa pravi:
no če si si jih že posvetila lahka poveš pliz firmo pa kis is kupla tnx hf stap'rs je firma, kupla pa sem v DM-ju xP zgleda pa tako: [link] tnx kuk pa stane približn? mislim, da okoli 6€ če se ne motim.. ampak se pa ful splača ker jaz sem to kupla že skoraj 1 leto nazaj pa še vedno nisem porabla. ni je pa sicer odvisno tudi od tega, kako pogosto boš to rabla pa na kolikšni površini tnx hf |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.