Znate **** Ljudi?... js...ah No Coment...• kataja
• Od: 12.10.2012
Znate **** Ljudi?... js...ah No Coment...
19.10.2012 21:26
Načeloma nism tak člouk da kukrkol zlobno zajbavam, zafrkavam, **** ljudi direktno u faco...
Ne morm. Ne, da ne znam.Še bolj kot si mislte, sam pač ne morm . Nism tuk zlobna. Če me pa kdo, mu vrnem 100x več, kot on mene....Ker ne prenašam takga vedenja...NESRAMNGA VEDENJA...ne morm brez razloga zajbavt enga, moja sošolka pa lohka. Je ena najbolj nesramnih oseb v mojmu življenju. vsi u razredu vemo, da opravlja kot pes teče...v primerjavi z mano, ima manj prijateljev. in dns, ja dns je blo: s sošolko sva sedele na klopci na hodniku in čakale nasledno uro. in poi pride ta sošolka in mi reče:Lep, ful kul puli....(men drgač ni nč posebnga-enobarven lila barve) zahvalila sem se ji in poi je zgleda mislnla, da je ne gledam in je moji sošolki, ki je zravn sedela, pomežiknla...ok, sj si tega toook ne ženem k srcu,eetaq opravla še druge sošolce, sam tega ji ne bom(VSAJ JS ) ostala dolžna... ne mislm se spravlat na njen nivo opravljanja, ampak... mate kšne nasvete, kako jo ustavt opravlanja in **** folka direktn u faco??? • honey4me
• Od: 31.5.2012
Re: Znate **** Ljudi?... js...ah No Coment...
20.10.2012 13:38
pe nevem, npr. če ti še kdaj kej tazga reče pa zabij nazaj d nevem se zgleduješ po njej in se zato tak oblačš, al pa enostauno ji rečeš **** se. vsaj js tko ponavat nardim.
• kataja
• Od: 12.10.2012
Re: Znate **** Ljudi?... js...ah No Coment...
20.10.2012 18:30
hvala za nasveta, sam ona je taka, da en cjt bul vate ko krava, poi pa loh ceu razred prot men obrne... ampak načeloma se ne sekiram in me buli en k**** kva si folk o men misl...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.