Operacija + kajenje

PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Operacija + kajenje 2.8.2009 11:31
Hei.
Torej jas mam eno vprašanje. Oktobra (tam neki) bom najverjetneje šla na operacijo) <ni važno kako>..
Pa zaj jas sem čula, da pač moreš povedat če kadiš al ne.. Pa če kadiš, pa če rečeš da nea, pač pol je lahko kaj narobe, ker ti dajo injekcije pa nevem kaj no.. No, pa me zaj zanima če je to res.. ker jas nebi glih zaj rada pravla da kadim ne.. aja pa še to.. kaj če jas zaj neham.. recimo da se danes odločim da om nehala.. pa mam pol oktobra toto sranje.. kaj je lahko pol tui kaj narobe? oz. pač če to isto vela kot da če nebi.. al morem rečt da sem "nekdaj".. ee.. če kdo ve, naj pove. Smile
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 11:52
če kadiš morš pač sprejet tud to, da moraš povedat, da kadiš. res ne razumem, zakaj tega nočeš povedat. sej ne bo konc sveta...
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 12:08
Ja to ni tak enostavno da kr rečeš ja babi jas pa kadim.. pa enkrat me je zavohala pa sem rekla da sem samo probala.. mislim ni mi da bi povedla že zaj.. pri 17 ja, pri 15 pa ne.. pač.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 13:46
ne zdej jokat, prej bi mal prešturidarala pa nebi mela teh skrbi
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 14:03
underberg pravi:
ne zdej jokat, prej bi mal prešturidarala pa nebi mela teh skrbi

Jas mislim da mam alergijo na tebe.
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 14:30
ne ti zdej, stop na realna tla pa pred starimi tut frajerja špili pa si pržgi kakiga
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 16:12
underberg pravi:
ne ti zdej, stop na realna tla pa pred starimi tut frajerja špili pa si pržgi kakiga

jas ti niti več nea mislim odgovarjat, ker tak nea nehaš nikoli. pa če že odgovarjaš, odgovori na vprašanje, ne pa tečnarit.
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 18:04
ja normalno da morš povedat kk pa kaj je
to je isto ko da bi šla h zdravniku pa jim nebi hotla povedat zaka si pršla
Sj če ne upaš poovedat pa razkiri pa ne povedat, mogoč ti celo rata pa bo use po sreči. Sj sama veš kok se maš rada pa kok se splača razkirat da ti oni pol zaj*bejo ker pač niso vedl in so delal narobe
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 21:21
underberg pravi:
ja normalno da morš povedat kk pa kaj je
to je isto ko da bi šla h zdravniku pa jim nebi hotla povedat zaka si pršla
Sj če ne upaš poovedat pa razkiri pa ne povedat, mogoč ti celo rata pa bo use po sreči. Sj sama veš kok se maš rada pa kok se splača razkirat da ti oni pol zaj*bejo ker pač niso vedl in so delal narobe

Ne ni isto. Reskirat nočem, zato me pa zanima kak bi blo če jas neham. Pa minejo trije mesci al kolko. Injekcije ti dajo sao v primeru če gre kaj narobe. Pa če gre, pač morjo vedet če kadiš al pa ne. Povedala pa nebom.
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 22:07
ti ži veš
pa tk mimgrede, sj dohtarjem pa ja lahk poveš, sj ti nč ne morjo
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 22:18
underberg pravi:
ti ži veš
pa tk mimgrede, sj dohtarjem pa ja lahk poveš, sj ti nč ne morjo

Ne ker more bit ena odrasla oseba polek. drugače tak nei blo problema.
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: Operacija + kajenje 2.8.2009 23:53
Aammm.. Jas sem tut bla na operacije pa me niso nč uprašal če kadim. Pa je bla operacija zlo tvegana. Sam nevem no.. Odvisn na kako greš pa kolk je tveganj pa to..
Upam d te ne bodo pa d se bo use dobr končalo. (:
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Operacija + kajenje 3.8.2009 0:58
PorceLan pravi:
Hei.
Torej jas mam eno vprašanje. Oktobra (tam neki) bom najverjetneje šla na operacijo) <ni važno kako>..
Pa zaj jas sem čula, da pač moreš povedat če kadiš al ne.. Pa če kadiš, pa če rečeš da nea, pač pol je lahko kaj narobe, ker ti dajo injekcije pa nevem kaj no.. No, pa me zaj zanima če je to res.. ker jas nebi glih zaj rada pravla da kadim ne.. aja pa še to.. kaj če jas zaj neham.. recimo da se danes odločim da om nehala.. pa mam pol oktobra toto sranje.. kaj je lahko pol tui kaj narobe? oz. pač če to isto vela kot da če nebi.. al morem rečt da sem "nekdaj".. ee.. če kdo ve, naj pove. Smile

nehaj kadit do operacije Wink
TheLisT • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 19
Re: Operacija + kajenje 3.8.2009 9:15
omg so eni glupi. pomojem če zdej mal pauzice do oktobra lahko rečš d ne.... Very Happy
Re: Operacija + kajenje 3.8.2009 9:20
superhuman. pravi:
Aammm.. Jas sem tut bla na operacije pa me niso nč uprašal če kadim. Pa je bla operacija zlo tvegana. Sam nevem no.. Odvisn na kako greš pa kolk je tveganj pa to..
Upam d te ne bodo pa d se bo use dobr končalo. (:

Reeeees nisi rabla povedat??
Pa kaj si pol še v bolnici ostala?
Re: Operacija + kajenje 3.8.2009 9:21
TheLisT pravi:
omg so eni glupi. pomojem če zdej mal pauzice do oktobra lahko rečš d ne.... Very Happy

thank u. Very Happy

Nazadnje urejal/a PorceLan 25.12.2009 20:20; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Operacija + kajenje 3.8.2009 9:21
anjja pravi:
PorceLan pravi:
Hei.

nehaj kadit do operacije Wink

Bom. Smile Hvala. *
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: Operacija + kajenje 3.8.2009 9:31
če te zdravniki pred operacijo vprašajo če kadiš, to najbrž naredijo z nekim razlogom, da upoštevajo kakšna tveganja in podobno. na tvojem mestu bi povedala po resnici, sicer lahko škodiš sebi in svojemu zdravju.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.