"• agfd
• Od: 17.10.2008
• Kraj: murska sobota
"
19.10.2008 23:02
Th
Nazadnje urejal/a agfd 7.8.2010 3:42; skupaj popravljeno 1 krat • impulz
• Od: 12.10.2008
Re: "
26.10.2008 0:06
odvisno kok mi ta tipčk pomen k grem z nim narazn...pol je pa še odvisn od tega če mu dam js konc al da on men k če mu dam js se ponavad ne sekeram lih nevem kok velik pa doug..če mi pa on da konc khm pol je pa use skupi ful dalša doba da prebolim.npr.bla sva skp sva bla 1 mesc prebolevala sm ga pa 6 mescou šele pol se mi je začel use nazaj postaval...in od tkrt sm se nkk odločla da se ne bom več zalubla(bom prej nehala predn se, kr je pa s5 mau bedno k pa ubistvu nobenga nimaš iskreno rt. in pol ne razločš več med "j e b a č i" pa uredu tipčki k mi je več al mn use isto
drgač pa ponavad rabm 2/3 ure časa da spolh ugotovim kaj se je zgodil pa to pa zakaj sva šla naraz.. • bojana
• Od: 25.9.2008
29.10.2008 16:57
Hoj!
Ta tema je že odprta v tej isti rubriki: [povezava] Predlagam, da debato nadaljujete tam! • ursheeq
• Od: 7.11.2008
8.11.2008 20:55
iaaa se strinjam s tabo impulz naaiprei pač ie odvisn kuk ti tip pomeni..
če ie kak prasec mu js dam kr tak mal za foro k ie pol bolš občutek še kofuto če te pa psti tip k sm ga mela npr. fullll rada pa nwm bi se pa tam pred njim vrjetn zjokam pa nwm. fulll bi bla u depri.=( |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.