help!

devilka • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 1
help! 6.8.2009 14:54
Ok mal je neumno ampak vseeno vam bom zaupala majčken problem. Torej pred nekaj dnevi me je en naš domači znanec vrgel v mrzlo vodo in to sam zaradi zafrkancije, zto sem se odločla, da se še jst malo pošalim. Twisted Evil Vem, da pričakuje da ga bom vrgla v bazen zto tega ne nameravam nardit saj hočem ga presenetit tako, da naredim nekaj nepričakovanega. Ampak tle mi zmanjka idej. Razmišljala sem,da bi mu lohka na dom poslala kak paket al pa kako nepričakovano pismo iz sodišča al kako kazen.. ampak hočem, da ta šala malo dlje traja in je prepričjiva. Hočem, da se res ustraši in, da se na konci vsi družinski člani nasmejimo.. ampak niam idej zto prosim vas da mi mal pomagate. Plz! Razpište se! Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.