Twilight - Somrak• lalek
• Od: 17.10.2008
Twilight - Somrak
20.2.2009 15:07
Somrak Twilight romantična drama Dolžina: 2h 2min Leto: 2008 Država: ZDA Jezik: angleščina Scenarij: Melissa Rosenberg po knjigi Stephenie Meyer Režija: Catherine Hardwicke Igrajo: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Ashley Greene, Nikki Reed, Jackson Rathbone, Kellan Lutz Film, posnet po knjižni uspešnici Stephenie Meyer, predstavi usodno ljubezensko zgodbo med čustveno najstnico Bello in skrivnostnim lepotcem Edwardom. Ta presenečenemu dekletu razkrije, da pripada družini vampirjev, ki se je odpovedala človeški krvi, a Edward kljub temu živi v strahu, da bi lahko zbližanje z Belle v njem prebudilo krvoločni nagon. Toda ko v mesto pripotuje podivjana trojica nomadskih vampirjev, je resnična ljubezen edino, kar lahko ustavi njihov morilski pohod. Še malo [26.] pride v kino. jaas sn ga že. love it. • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Re: Twilight - Somrak
20.2.2009 16:56
fuuuuuul bi ga šla gledaaat upam da grem u kino.. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Pix
• Od: 14.1.2009
21.2.2009 11:29
najboooooooooolš film &kniga tut <3333
jst sm ga že miljonkrat gledala. • barby999
• Od: 28.9.2008
• Kraj: Novo mesto
21.2.2009 17:07
js sm sam tko na youtubu vidla odlomke tko da ga moram obvezno it gledat! • Ashley
• Od: 31.10.2008
22.2.2009 0:10
OK FOLK!!!!
26.???????????????????????????????????? ke žwiteee!!!!!!! Tuš planet ga vrti od učeri dalje!!! PRSEŽM!!! Dons sm ga gledala...knige sm že ube prebrala <3 komi čakam 3. pa 4. pa itd.. za use FENE PA [link] • pelyka
• Od: 14.3.2009
15.3.2009 16:16
najboolš film....sm šla gledat u kino <33 pa zloudala sm si ga iz partis.si pa gledam usak dan..omg ej ta tip(edward) je tooook sexy....aja knjige sm tut kupla..prva dva dela....zakoon!!
• manciii
• Od: 12.1.2009
15.3.2009 20:45
Jaaaaaaaa js sm ga gledala!!! film jeee fullllllll hud!!!!!! ress priporočam! • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
15.3.2009 22:54
jst sm gledala film u koloseju in lahko rečem, da film ni slab, ni pa zdej za dol past. je uredu narjen, posnet, odigran...ampak za enkratni ogled. ne predstavljam si, da bi ga gledala vsak dan, ker ni nč posebnega ta film. pač sam še en v množici filmov...vsaj po mojem mnenju.
• klarc
• Od: 23.2.2009
16.3.2009 10:42
men je filem ful šeč. gledala sem ga že 4x. OK, obsedena sem Knjige so zlo znaimive. Nisem taka oseba ki rada bere debele knjige, ampak ko sem začela brat kar nisem mogla nehat. Prebrala sem prve tri dele: Twilight(v slovenščini), New moon(v slovenščini) in Eclipse(v italjanščini-ne morm čakat da prevedejo potem pa bo treba čakat še peti da izide. Stephenie Meyer, you're the best! priporočam ogled filma, knjige pa sploh!! Uživajte • SaBiii
• Od: 10.10.2008
2.5.2009 19:21
NAJBOLŠI FILMM!!!!!!!!! Prebrala sm tut knigo Twilight kupla sm pa tut drug del mlada luna ku ga zdej berem(sm že skor nakonc Drgač pa resss priporočam de gledate k je tukkk lepi pa fajni film • extra
• Od: 24.4.2009
2.5.2009 21:33
Ashley pravi:OK FOLK!!!!
26.???????????????????????????????????? ke žwiteee!!!!!!! Tuš planet ga vrti od učeri dalje!!! PRSEŽM!!! Dons sm ga gledala...knige sm že ube prebrala <3 komi čakam 3. pa 4. pa itd.. za use FENE PA [link] kakšni del je 1. ? in 2 ? saj je samo film SOMRAK izšel ali ? kje si pa knjige dobla ? jaz bi tudi brala pa ne najdem nikjer :S naj grem u ljubljano v kako knjižnico ? je sploh slovenski prevod ? HVALA že vnaprej • Katix
• Od: 2.5.2009
2.5.2009 22:32
extra pravi:
Ashley pravi:
OK FOLK!!!!
26.???????????????????????????????????? ke žwiteee!!!!!!! Tuš planet ga vrti od učeri dalje!!! PRSEŽM!!! Dons sm ga gledala...knige sm že ube prebrala <3 komi čakam 3. pa 4. pa itd.. za use FENE PA [link] kakšni del je 1. ? in 2 ? saj je samo film SOMRAK izšel ali ? kje si pa knjige dobla ? jaz bi tudi brala pa ne najdem nikjer :S naj grem u ljubljano v kako knjižnico ? je sploh slovenski prevod ? HVALA že vnaprej film je za zdej sam Twilight(Somrak), zdej snemajo New Moon(Mlada luna) knjige lahk kupš u mladinski,dzsju al pa u knjigarni pod kolosejom (: zej so prve tri knjige prevedene u slovenščino(Twilight,New Moon,Eclipse) četrta pa bo prevedena pršla konc junija(Breaking Dawn) drgač pa svetujm da si knjige preberš u angleščini, pa tut če maš bl slabo anglo, use se da razumet ;D • Muse
• Od: 2.5.2009
3.5.2009 15:53
Katix pravi:
extra pravi:
Ashley pravi:
OK FOLK!!!!
26.???????????????????????????????????? ke žwiteee!!!!!!! Tuš planet ga vrti od učeri dalje!!! PRSEŽM!!! Dons sm ga gledala...knige sm že ube prebrala <3 komi čakam 3. pa 4. pa itd.. za use FENE PA [link] kakšni del je 1. ? in 2 ? saj je samo film SOMRAK izšel ali ? kje si pa knjige dobla ? jaz bi tudi brala pa ne najdem nikjer :S naj grem u ljubljano v kako knjižnico ? je sploh slovenski prevod ? HVALA že vnaprej film je za zdej sam Twilight(Somrak), zdej snemajo New Moon(Mlada luna) knjige lahk kupš u mladinski,dzsju al pa u knjigarni pod kolosejom (: zej so prve tri knjige prevedene u slovenščino(Twilight,New Moon,Eclipse) četrta pa bo prevedena pršla konc junija(Breaking Dawn) drgač pa svetujm da si knjige preberš u angleščini, pa tut če maš bl slabo anglo, use se da razumet ;D JAAA;D preberte!!! use se zastopi.!!pa res je finooo... aja p začetk petga dela je na netu...:Dna strani od stephanie meyer...sam nism šla bratt...blš poool...ko dobiš knigo u roke...LJUBIM THE TWILIGHT SAGA:D • TicTac
• Od: 20.5.2009
22.6.2009 16:23
Knjiga je boljša kot film, vsaj meni. Sm prebrala prve tri, Somrak v slovenščini drugi dve pa v angleščini..angleško verzijo se splača brat ja. (:
Sama sem imela totalno drugačno predstavo vsega ko sem brala knjigo..tako da me je film razočaral...pa Pattison mi tudi ni všeč. • avanii
• Od: 11.7.2009
11.7.2009 21:01
Film me ni prepriču (knjige nism prebrala). Pač spet ena ljubezenska zgodba...
Če je kdo navdušen nad vampirji nej si rajš pogleda Queen of the damned (tut ljubezenska zgodba + dobra muska), Interview with the vampire |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.