Nova Fantazijska knjiga made by me

angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
Nova Fantazijska knjiga made by me 7.10.2015 21:06
Hej, vsem skupaj Smile

Pred nekaj leti sem imela že na forumu eno objavo, ko sem začela pisati knjigo: [link]

Nikoli vam nisem sporočila, kaj se je s knjigo zgodilo. Predvsem, ker se mi je zgodba zdela veliko preveč kopirana. In sem jo nehala pisati. Do zdaj.
Od originalne verzije se je zelo spremenila, v novi zgodbi je ostalo le zelo malo osnovnih elementov. Spremenilo se je tudi glavno ime junakinje (iz Angele v Ariano).
Zakaj pišem to objavo? No, žal knjiga še ni 100% dokončana, je pa na zelo dobri poti. Imam le en problem(ček). Včasih se mi zdi, da zgodbi nekaj manjka. Premalo oseb, napačni dialogi, premalo opisov pokrajin.... Karkoli že je, mi je meni sami to težko določiti.

Zato sem ustvarila blog v katerem bom na vsakih 7 dni (en teden) objavila del zgodbe. Vsak je dobrodošel, da zgodbo komentira, poda kritiko, predlog ali kaj podobnega.

Trenutno tudi iščem še naslov za knjigo, vendar lahko to počaka do konca.

Povezava do bloga je tu: [link]

Vsi ste vabljeni na branje Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.