Paranormalno1 | 2 | >>• Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
Paranormalno
12.12.2009 15:55
Heełło.
amm.zaanima me kok se vam keej zdi ta nou film PARANORMALNO oz.PARANORMAL ACTIVITY.js sm ga gleedla pa nwm no.zanimiu je sam tist ponoć.se pa mal zamisliš nad useem kr naj bi blo to resnićno.. KOMENTIRITE.;** • Leea
• Od: 14.7.2009
Re: Paranormalno
12.12.2009 17:36
ja jst sn to sama gledala doma.. ko sem bla ponoc sama doma... pa mam ta film na dvd ju...
pa sem ga glejala.. pa mi je kr fajni.. sam kukr pravjo da je neki najstrasnejsi film useh casou pa da so nocne more zagotovljene ... to ni res! mene osebno ni blo strah.. neem kok je vam blo sam mene ni blo nc! obstajajo se hujsi filmi • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
12.12.2009 20:21
ja jas sem tui to gledla, pa že dolgo nisem gledla take "bedne" grozljivke.. na začetku sem ful misla da bo pune grozno, pol sem bla pa kr razočarana.. glih kakih 5 prizorov je blo groznih, drugo pa bulšit. meni to nekak fejk deluje. mi je blair witch boljše._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
12.12.2009 20:34
PorceLan pravi:ja jas sem tui to gledla, pa že dolgo nisem gledla take "bedne" grozljivke.. na začetku sem ful misla da bo pune grozno, pol sem bla pa kr razočarana.. glih kakih 5 prizorov je blo groznih, drugo pa bulšit. meni to nekak fejk deluje. mi je blair witch boljše.
đ
jest sm ga mislna it ju3 v kino gledat... sam.. a se splača? a nj grem rajš gledat film 2012? kwa pa misleš... čeb šla gledat New Moon? aia drgač sm pa lih dons gledala the blair witch project... gud film! • PorceLan
12.12.2009 20:53
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
ja jas sem tui to gledla, pa že dolgo nisem gledla take "bedne" grozljivke.. na začetku sem ful misla da bo pune grozno, pol sem bla pa kr razočarana.. glih kakih 5 prizorov je blo groznih, drugo pa bulšit. meni to nekak fejk deluje. mi je blair witch boljše.
đ
jest sm ga mislna it ju3 v kino gledat... sam.. a se splača? a nj grem rajš gledat film 2012? kwa pa misleš... čeb šla gledat New Moon? aia drgač sm pa lih dons gledala the blair witch project... gud film! em kaj te vem, meni ful vlko filmov ni všeč (: 2012 sem že tui gledla, pa mi ni nevem kaj.. saj akcijske scene so, ampak te ko ni blo akcije mi je bil dc.. (: pa pač tipična hollywoodska scena je (vse se podira ravno njim, medtem ko en beži se avion itak ustavi in pade čez... ) take scene so mi ful brezvezne, vse že lahko predvidevaš kaj se bo zgodlo, unoriginal. pa pač film je pocukran.. sicer je gledljivo ampak ne za ponovni ogled (vsaj iz moje strani ne) new moon sem pa tui gledla meni je pune bedn no, ful preveč pretiravajo, pa bed od filma (: vleče se malo, ma nekaj dobrih delov (tisto z volkovi) ampak nea doseže glih tistega maximuma da bi lahko reko vaau.- (: zaključeek je pa za bruhat.. jas sem bla prav jezna, sploh ne moreš vedet kaj pričakovat v drugem delu.. zaključek bi lahko dosti boljše naredla, namesto da se kar konča no.. za mene je preveč pocukran, sploh preveč temelji na romantični zgodbi.. sew mi zdi da bi blo boljše če bi naredli kako serijo, nanizanko, da bi se bolj posvečali eni sceni (sploh tisto pač jacob =volk, kr naenkrat minevajo tedni in bum hes a wolf! pa oni "November".. december.. z bello ).. pač prehitro vse preide v drugo sceno za moje pojme.. pač film je slabo dodelan, sicer nevem kak je v knjigah, ampak v filmu ne pride nič do izraza ker je vse samo na pol nareto.. serijo bi ziher gledla! ampak movies make the moneeeeeeeeey (: če bom šla še 3. del gledat, ga bom šla sao zarai edija. (: aja pa te ko si da jacob majco dol, so vse babe tisto aaaah, jas sem se samo režala, mislim saj pa te ni neki tip, nebi rekla da bi bil punee dori, ne pa toti kreten (: joj kolko sem napisala.. če bi jas še mogla it enga gledat bi verjetno šla paranormalno, ker druga sva sta se mi zamerla (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
12.12.2009 21:20
bom dans to pogledu da vidmo kk je kej, če je vredn svoje hvale_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Jana
• Od: 24.5.2009
12.12.2009 21:23
meni je film ful dobeer.
sem ga gledala preden je prišel v kino. men je ful zanimivo to da ni tko kot druge grozljivke.saama kri pa to . • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
13.12.2009 14:37
no sm js dans ponoč pogledtu tt film pa morm rečt, da kot sam film ni nek presežek, je pa drugačn ko pa ostali. Fora filma je v tem da je drugač sneman, bol homemade varjanta in pač ko je tk, poštudiraš: kaj če je pa use res? Tk da na nek način je pa le zanimiv. Ni pa blo še zaenkrat tistih oblublenih nočnih mor, sm prau fajn zaspau ko sm ga pogledu _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.12.2009 14:42
no jst tega filma še nsim gledala bi ga pa šla ful k sm vidla reklame... sam kokr vi pišete je ful kr en hmmm... no pa useen vidt ga morm=)
• Munda
• Od: 30.5.2009
13.12.2009 22:11
js sem ga včer gledala, najbl zanmiu je tist k se ponoč dogaja drugo je pa tak bv no ...
konc je pa mi edin biu super _________________ \m/ • PorceLan
14.12.2009 15:12
OT :
baaaje bodo twilight naredli še kot serijo (: kaj sem rekla (: ziher bo boljše =D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • dirtyXrichXbitcH
• Od: 23.10.2009
14.12.2009 19:17
js ga mam pa mi je fuul grozen. • scar tissue
• Od: 9.10.2008
15.12.2009 19:54
ooooo BEDA .
sploh ni blo strašn men in pol da je ena najbol grozljiva gorzliuka . ah men je biu film kr en -.-' • katekx3
• Od: 27.10.2009
15.12.2009 21:01
jz bi tut šla PARANORMALNO gledat...sam jst sm fuul strašljiva tak da bi me blo pomoje fuul strah..kr mi je že una reklama pa članki tak fuul grozn... :S
• Soundbox
• Od: 23.11.2009
15.12.2009 23:18
če hočete pravo grozlivko glejte The Shining od Stanleya Kubricka te novodobne grozlivke so bedne in izdelane iz efektov in teg stvari. to da se kr naenkrat neka grozna faca pojav in take zadeve ni grozlivka, ampak komedija. • Ch0c0laTe
• Od: 30.6.2009
16.12.2009 1:19
js sm si pa zdj downloadala paranormal activity..in ga gledala..
ja no sej to ni groliuka ampak pac kaze te paranormalne stvari.. sej ni snemano kot film tko da nwm kaj ste pricakovali tisti ki govorite da ni grozno..predstauljajte si da se vam to ponoci dogaja pa me zanima ce bi vam bo sevedno bedno.. men je prau mal bad zdj zaspat k nwm kaj se dogaja ko spim.. k tu vidis kaj se dogaja in ni nic fake.. nwm ce se to komu zdi bedno nwm kaj je sou gledat to kr itak je jasno kaj ta - bi lahk rekli "dokumetarec" prikazuje..( k film lih nemormo rect da je) tk da uni k hocte gledat grozliuko si jo peje spsodit u videoteko.. to ni grozliuka! so paranormalni pojavi snemani.. je pa res grozno kaj use se dogaja.. pac moej mnenje in se clouk prau zamisli kko je nemocen proti tem "stvarem" :S bad res.. • Soundbox
• Od: 23.11.2009
16.12.2009 1:37
pa si ziher da se res dogaja?
• Ch0c0laTe
• Od: 30.6.2009
16.12.2009 1:42
ja.. mislim pac moje mnenje..
ampak pomoje ja..kr nwm kko bi lahko to zaigrali..ker deluje res realno tk da..ja sm .. tut nasplosno vrjamem u te stvari ne.. tk da un k ne vrjame pomoje logicno da se mu to zdi kr neki ti tui gledal/a ? • PorceLan
16.12.2009 22:13
simpleeboran pravi:ludje to je resničn.. usi ti posnetki so zdj na policiji da preiskujejo verodostojnost.. pa neki zarad umora al kaj?! a mi lohk kdo prosm pove kakšn je konc filma??
eh to ni resnično no, to je pač on snemal. film je naredo. drugač pa ona na koncu njega ubije ker se ji zmeša čisto (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
16.12.2009 22:18
pać na kooncu ona njeega ubije pol pa še seebe.al jo policija.nwm toćn.xD k sm js to bol na hitr pogleedla.meen je skoos ena prjaatlca govorla d je ful grozn d ga naj s kom drugim gledaam saam pol ni blo tko huudo.sm ga kr sama pogledla.sam d bi se meen take stvaari dogajale bi vrjeetn bla že u Vojniku.=/ • teiiche
• Od: 7.3.2009
18.12.2009 23:04
ta paranomal je dosaden.ni grozljivka.za mene je to film,čeprav meje skoraj dobesedno vsega strah. xxD
in sicer ideja za film je bla dobra ampak uresničili bi jo lahko malo bolše. drgači pa je meni ta fim fulllj vdaro na psiho. upam, da razumete kaj mislim. pač psihično je meni fullj . . . drgači pa se ga v kino res ne solača it gledat. 2012 pa mje tak en navaden skoraj fantazijski film...sei se to vse ve zgodit sao jas v marsikaterih prizorih kar opazim računalniško delo.fullj se vidi to tagda nwm noo. zadne čase same scene delajo z temi filmi, ko ga pogledaš pa si globko razočaran. pa sei ti traileri pa to je vedno tako,da predstavijo nekaj najbolj smešnih ali groznih trenutkov tagda naj vas to ne zavede. • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
19.12.2009 16:30
katekx3 pravi:jz bi tut šla PARANORMALNO gledat...sam jst sm fuul strašljiva tak da bi me blo pomoje fuul strah..kr mi je že una reklama pa članki tak fuul grozn... :S
je rekla da je ful STRAŠLJIVA xDD • frufru
• Od: 21.10.2009
20.12.2009 17:15
[link]
TUKI MATE LINK ČE HOČE GDO GLEDAT [link] • vatrena19
• Od: 14.10.2008
20.12.2009 23:21
Annnnnnc pravi:Heełło.
amm.zaanima me kok se vam keej zdi ta nou film PARANORMALNO oz.PARANORMAL ACTIVITY.js sm ga gleedla pa nwm no.zanimiu je sam tist ponoć.se pa mal zamisliš nad useem kr naj bi blo to resnićno.. KOMENTIRITE.;** js sm ga dons sla gledat..nor film! res da napetost sčasoma narašča in postane šele zadnje pol ure res napeto, ampak useeno se splača pogledat tistmu, ki ima rad take psiho filme. sploh če se človk vživi v te zadeve, je tok huj. ne priporočam pa ogleda tistmu, k ma kakšne paranoje in mal preveč bujno domišljijo, ker se zna zgodit, da še par dni ne bi mogli normalno spat..zgleda res resnicen ja ker je tko posnet, sam ni resnicen, vse je zaigran, brez skrbi;) naj bi blo pa res da obstaja en tak film, kao v originalu sam ga ma kao policija kot dokazno gradivo..pac film ni resnicen je pa posnet po resnicnih dogodkih ce sm js to prov razumela. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.