Kako se naučim igrati kitaro?• buupa
• Od: 19.4.2009
Kako se naučim igrati kitaro?
29.5.2009 14:33
eii..
mene nekaj zanima. a je kdo že sprobal glasbeno šolo na daljavo. pač to domou pošljejo DVD-je pa se ti prek tega učiš igrati na kitaro, brez kakršnega koli predznanja... ker bi jaz to probala, samo nisem ravno 100% da mi bo uspelo kar preko DVD-ja... se je kdo tako naučil, ali pa celo čisto sam (recimo prek youtubea) ??? ker se bojim naročiti, da nebi teh 200, 300 € za brezveze vrglaa v koš... • dari
• Od: 8.3.2009
Re: Kako se naučim igrati kitaro?
29.5.2009 15:39
ne tega naročavat... use te reči se lahko naučiš sama...
ali pa preko you tube... kr na tem you tube je use možno... še boljše pa da greš k nekomu ki že zna igrat kitaro in te nauči... • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
29.5.2009 16:22
dari pravi:ne tega naročavat... use te reči se lahko naučiš sama...
ali pa preko you tube... kr na tem you tube je use možno... še boljše pa da greš k nekomu ki že zna igrat kitaro in te nauči... se strinjam... • bnika333
• Od: 10.2.2009
29.5.2009 20:42
hejaa
evo jest bom dobila električno kitaro, in sm se e pozanimavala kak se jo it učit,.. in večina pravi d se jo lahko to čis sam naučiš, pa tut prek neta, youube recimo..use je kle gor, ni da ni.. tk da.. nč skrbet • dari
29.5.2009 20:49
bnika333 pravi:hejaa
evo jest bom dobila električno kitaro, in sm se e pozanimavala kak se jo it učit,.. in večina pravi d se jo lahko to čis sam naučiš, pa tut prek neta, youube recimo..use je kle gor, ni da ni.. tk da.. nč skrbet ja to je res... ampak se ful lažje naučiš če ti kdo pokaže... • bnika333
30.5.2009 12:32
dari pravi:
bnika333 pravi:
hejaa
evo jest bom dobila električno kitaro, in sm se e pozanimavala kak se jo it učit,.. in večina pravi d se jo lahko to čis sam naučiš, pa tut prek neta, youube recimo..use je kle gor, ni da ni.. tk da.. nč skrbet ja to je res... ampak se ful lažje naučiš če ti kdo pokaže... to je pa tut res ja ampak če že kir nima te možnosti, pri komu vadit.. =) • dari
30.5.2009 14:13
bnika333 pravi:
dari pravi:
bnika333 pravi:
hejaa
evo jest bom dobila električno kitaro, in sm se e pozanimavala kak se jo it učit,.. in večina pravi d se jo lahko to čis sam naučiš, pa tut prek neta, youube recimo..use je kle gor, ni da ni.. tk da.. nč skrbet ja to je res... ampak se ful lažje naučiš če ti kdo pokaže... to je pa tut res ja ampak če že kir nima te možnosti, pri komu vadit.. =) ja pole pa naj se sam uči...ma bo rabu več cajta da pogrunta zadevo..edino če je nadarjen.. • bnika333
30.5.2009 16:50
dari pravi:
bnika333 pravi:
dari pravi:
bnika333 pravi:
hejaa
evo jest bom dobila električno kitaro, in sm se e pozanimavala kak se jo it učit,.. in večina pravi d se jo lahko to čis sam naučiš, pa tut prek neta, youube recimo..use je kle gor, ni da ni.. tk da.. nč skrbet ja to je res... ampak se ful lažje naučiš če ti kdo pokaže... to je pa tut res ja ampak če že kir nima te možnosti, pri komu vadit.. =) ja pole pa naj se sam uči...ma bo rabu več cajta da pogrunta zadevo..edino če je nadarjen.. ja za to morš bit pa kr strpn člouk.. d če ti slučajno ne uspe d nauš obupu an.. =) kr lep čaš rabš za to, če se sam učiš =) • Mojckix
• Od: 8.5.2009
• Kraj: celje
30.5.2009 17:53
sej ubistvu kiitara ni taka umetnost igrat
sploh ni tešk sam ko začneš ne smeš obupat na internetu so pa itak usi akordi [link] sam fajn je da se na začetku kr akorde pa ritem naučiš na začetku špili kr neki nevem npr Adur ( k je najlaži) pa prestaviš u emol pa sam ritem si poglej pa probi da to pride u uho pol ti bo pa use šlo res škoda to naročvat če lahka use brez pomoči narediš.. ČE pa kej rabiš pa sam upraši • buupa
30.5.2009 18:16
Mojckix pravi:sej ubistvu kiitara ni taka umetnost igrat
sploh ni tešk sam ko začneš ne smeš obupat na internetu so pa itak usi akordi [link] sam fajn je da se na začetku kr akorde pa ritem naučiš na začetku špili kr neki nevem npr Adur ( k je najlaži) pa prestaviš u emol pa sam ritem si poglej pa probi da to pride u uho pol ti bo pa use šlo res škoda to naročvat če lahka use brez pomoči narediš.. ČE pa kej rabiš pa sam upraši se pravi, da se lahko jaz kot POPOLN ZAČETNIK (nimam čisto nikakršnega predznanja) naučim igrati kitare kar preko spleta?? (ptw.. tnx ta use informacijee ;D ) • Mojckix
• Od: 8.5.2009
• Kraj: celje
30.5.2009 18:42
ja lahko se use sama naučiš
sej če si kje bliz ti lahka js kej pukažem • buupa
30.5.2009 19:50
Mojckix pravi:ja lahko se use sama naučiš
sej če si kje bliz ti lahka js kej pukažem js sm z murske sobote (mislim okolica)... drgač pa to js verjetn zdei še 2 tedna ne bom, k si morm ocene u šoli zrihtat pa niti kitare še doma nimam , k bi mogla nekoga prašat za nasvet kakšno kupiti.. :S Kriza u glaunem.. bi pa ful rada igrala, k se trenutn ne ukvarjam z NIČEMER.... • mySTUFF
• Od: 5.5.2009
4.6.2009 20:52
ni nujn da kj tazga nabavš.
js sm se sama navadla igrat kitaro in mi gre prou fajn. rabš samo kitaro, kšno pesmarco kako primeš kater akord,mal dobre volje in to je to • tt_
• Od: 25.6.2009
25.6.2009 21:45
jas jo igram že 6 let ampak zadne čase čist nič zato ker zdaj rajši igram bariton sicer pa če kdo rabi kakše prijeme naj pošlje messenger kjer lahko še kaj razložim svetujem pošljem kako pesmarico ... sicer pa tile DVD-ji niso lih najbolši vsaj po mojem okusu ne • TheOddOne
26.6.2009 0:21
Jst sm tut zacetnik... Ampak bom vzela instrukcije... Nwm ce se lahk sama naucim... :S
• tt_
26.6.2009 12:28
TheOddOne pravi:Jst sm tut zacetnik... Ampak bom vzela instrukcije... Nwm ce se lahk sama naucim... :S
odvisen od posluha so rekli stari ludje) no jas sem hodil v glasbeno šolo pa mi je veliko pomagalo vendar zdaj opuščam :S vendar pozna ljudi ki so se naučili igrati harmoniko trobento .... pa še kaj sami ni hud*ič da se ti nebi kitare vendar s5 odvisno odvsakiga posameznika • TheOddOne
26.6.2009 12:53
Ja, to je res...
• tt_
26.6.2009 14:07
TheOddOne pravi:Ja, to je res...
če boš pa kaj potrebovala pa mi daj msn imam prijeme.... pa tudi kakšno pesmarico • TheOddOne
26.6.2009 14:56
Heh... hvala:) Upam da ne bo tezko......
• U2_fan
• Od: 18.3.2009
• Kraj: Okolica Murske Sobote
28.6.2009 14:38
Mislim, da ti DVD-ji so zapravljanje denarja. Tudi sama ne hodim v glasbeno šolo, pa se učim prek YouTuba. Precej sem se naučila preko te strani:
[povezava] Toliko za začetnike je zelo dobra stran. Prihajam pa iz okolice Murske Sobote, kjer pa je tudi glasbena šola, pa se vseeno nisem vpisala, saj sem se dosti že naučila sama. 2 meseca sem igrala na akustično, potem sem pa dobila električno. Ni mi škoda tega denarja bilo za novo kitaro, saj me igranje kitare vedno zanimalo. HF • tt_
28.6.2009 23:03
U2_fan pravi:Mislim, da ti DVD-ji so zapravljanje denarja. Tudi sama ne hodim v glasbeno šolo, pa se učim prek YouTuba. Precej sem se naučila preko te strani:
[povezava] Toliko za začetnike je zelo dobra stran. Prihajam pa iz okolice Murske Sobote, kjer pa je tudi glasbena šola, pa se vseeno nisem vpisala, saj sem se dosti že naučila sama. 2 meseca sem igrala na akustično, potem sem pa dobila električno. Ni mi škoda tega denarja bilo za novo kitaro, saj me igranje kitare vedno zanimalo. HF otem ti pa priporočam da ne primeš kdaj kake bas kitarebasa) ker meni je bla električna skos bol všeč potem pa sem bas prijel in se zaljubo v basiranje • U2_fan
• Od: 18.3.2009
• Kraj: Okolica Murske Sobote
29.6.2009 10:14
skamla pravi:otem ti pa priporočam da ne primeš kdaj kake bas kitarebasa) ker meni je bla električna skos bol všeč potem pa sem bas prijel in se zaljubo v basiranje _________________ “You've gotta live with your dreams, don't make them so hard.” • Zigmaster
• Od: 27.7.2009
27.7.2009 21:04
Če le lah se pejt učit u glasbeno,ni preveč fajn če se naučiš napačnih prijemov..
Drugač pa bass zmaga • PeterHak
• Od: 27.7.2009
27.7.2009 22:54
Ja poslušite žiga. Sam sem začev tako in sem imel veliko težav. Sedaj igram slabo leto in sem da sem prišev do te stopnje imev veliko problemov. Kot prvo sem se narobe naučil držati power chorde na kitari, sedaj da sem tudi pogruntal da ne držim pravilno trzalice(samo za to sem potreboval manj kot en dan) Zato če imate možnost pojdite v šolo najmanj za eno leto da se naučite osvone in nekaj akordov. Po eni strani je pa tudi dobro začeti in se učiti sam. Če boste šli v šolo boste morali igrati veliko klasične muske. Zato če ste metal head ali kaj podobnega vam priporočam da začnete sami preko youtuba in podobnih strani kjer so gori freelessonsi, in pa če poznate koga v bližini, naj vam nekaj malega pokaže da vam bo lažje =) Good luck!!! TheChance!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.