neki glede nedolžnosti..heeeelp!• sweetsixteen
• Od: 10.4.2010
neki glede nedolžnosti..heeeelp!
10.4.2010 17:21
ellow..
meni se zdi da vem že kar veliko o spolnosti.. še vedno pa mi ni neki jasn.. kk recimo veš da si izgubila nedolžnost? ker sm nekje prebrala da ene sploh ne boli in niti ne krvavijo.. kk v takm primeru veš da nisi več nedolžna?? pa lahk izgubiš nedolžnost, če ma tvoj tip bol mejhnega? kok bi naj blo prbližn cm, da ti predre deviško kožico, oz. kk globoko sploh leži ta kožica? ful bi bla vesela če bi mi odgovoril na ta uprašanje, kr s tipm v kratem načrtujema prvi spolni odnos.. huala..mejte se. • ...<3
• Od: 4.1.2010
Re: neki glede nedolžnosti..heeeelp!
10.4.2010 19:46
fora pri nedovžnosti ni u deviški kožici. to si jo lahko pretrgaš že prej pri kirem športu itd. nedovžnost zgubiš s prvim spolnim odnosom.
• tajj
10.4.2010 21:12
Jaz se na tvojmu mestu s tem nebi obremenjevala.. Pač nedolžnost zgubiš s prvim spolnim odnosom, to je to • sweetsixteen
11.4.2010 18:50
huala obema za odgovore..
sam kk pa veš da si si pretrgala kožico? pa če zgubiš nedolžnost, s tipm k ma bol mejhnega.. kk je pol k sexaš z tipom k ma večjega? te bol boli pa vse, kjub temu, da si že prej zgubla nedolžnost, s tipm k ma manšega??? pa kaj, eni ki majo 21cm..a lahk gre ceu v vagino? tud na začetku, npr. ko si se komi spusto v spolnost?[/i] • sweetsixteen
19.4.2010 17:26
a mi lahk plis kdo pomaga?
• biggreeny
• Od: 3.7.2009
21.4.2010 17:26
Leii isT sm nekiie BraLa Da BoLi Pa ni wažn k iie Prwič Pač boLi... Pa misLm Da nifora w doLžini anee... in tistih mošKih 20 cm kR LePo uzem maL zRezervo... siceR Boš Pa iTq widLa... Preweč weLko sceno DeLaš iz Tega... PusT se PreseneTT wse iie enKaT prwiič ann ?! • horny
• Od: 27.4.2010
27.4.2010 21:36
večji je bol boli dokler se ne vagina udela. in unega szi 21cm boš pa težko dobila razn črnca
• Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
27.4.2010 22:47
ubistvu pa maš bl mal pojma o spolnosti...;Đ
Nedoužnost izgubiš z prvim spolnim odnosom. Takrat se pretrga deviška kožica, ki je kot nekakšen ovoj po celi maternici, zato ni fore u doužini...;Đ No in deviška kožica brani maternico pred bakterijami ipd. Glede bolečine je pa tako, da je odvisno od posameznice, načeloma naj bi bolelo, prvič usaj...Ampak ne tako da bi morala zard tega kak cirkus zganjat...Pč tipu poveš da te boli, sploh pa lohk prej še precej dobr razmisliš če si že res prpraulena na prvi spolni odnos...Ker jim je ful pol žau k ne razmislijo dobr o tem... hf* • DjTopo
• Od: 25.12.2010
25.12.2010 17:17
za penetracjo je potrebno 2,5 cm !! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.