Strah pred zanositvijo

sanikaaa • Od: 28.7.2009 • Prispevkov: 4
Strah pred zanositvijo 28.7.2009 8:17
Zdravo. Imam en problem. S fantom sva imela spolni odnos s kondomom. Po končanem spolnem odnosu je fant opazil da ima na prstu nekaj belega, podobnega spermi. Pregledala sem kondom in mislim da ni počil. Ali fant čuti, ko poči kondom?
Question
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 9:38
Ne, ampak če se, se ponavadi kr fajn vidi. To je tvoj (karkoli-že). Mislim, da ne rabiš skrbet.
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 9:49
MilosR pravi:
Ne, ampak če se, se ponavadi kr fajn vidi. To je tvoj (karkoli-že). Mislim, da ne rabiš skrbet.

Hvala za odgovor. Ampak brala sem, da je lahko na kondomu samo majhna luknjica, ki se s prostim očesom ne vidi.
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 9:53
Če ga še imaš, poskusi z vodo. Dvomim da bi spermo spustil vodo pa ne. Ampak če sta dlje časa seksala bi ga res raztrgalo.
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 10:05
MilosR pravi:
Če ga še imaš, poskusi z vodo. Dvomim da bi spermo spustil vodo pa ne. Ampak če sta dlje časa seksala bi ga res raztrgalo.

nimam ga več. pa nisva dlje časa sexala.
Domina • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 17
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 10:14
Ja sam to bi se mogl čutt O_O
pa punca bi tut mogla ? Shocked
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 10:20
Ne nujno. Če je dovolj zunaj se ga lahko sliši, ampak vprašanje. Sanikaaa, mal pazi pač zdj kak bo, ampak sem res prepričan, da ni bilo njegovo. Ker lahko pride iz vagine zelo podobno. Sem se pa tud js prvič vstrašil...
aSiKle • Od: 28.7.2009 • Prispevkov: 10
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 10:40
Če bi kondom počil med spolnim odnosom, bi se to videlo, ker ponavadi poči po celi dolžini.
Če bi bil počen že preden sta imela spolni odnos, se opazi, če se kondom pravilno natika, saj če ga pravilno natagneš, ustvariš vakum.(wauuu ker stavek Smile) In če vakum popusti, to pomeni, da je kondom počen.
Mislim, da ni potrebnega nobeneda strahu!
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 10:43
aha. hvala vsem za odgovore. Smile sem že malo bolj pomirjena.
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 14:16
poskusi nardit nosečniški test pa boš vidla Smile če bi blo pa pozitivno pa še vedno lahko greš na splav
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Strah pred zanositvijo 28.7.2009 18:02
malavesnika pravi:
poskusi nardit nosečniški test pa boš vidla Smile če bi blo pa pozitivno pa še vedno lahko greš na splav

se strinjam, edino pametno Smile da se prepričaš

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.