zgubila prijateljice

mija94 • Od: 15.1.2017 • Prispevkov: 2
zgubila prijateljice 15.1.2017 23:49
Zivijo. Torej moj problem je, da sem predkratkim zaradi treh oseb izgubila svoje prijateljice, vec kot dobre prijateljice. sedaj pa se komaj pobiram brez njihj. zanima me, ce je tukaj kaksna, ki bi postala prava prijateljica mi. Kar pa lahko dam je najprej email pozneje pa instagram
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: zgubila prijateljice 18.1.2017 15:07
zs Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: zgubila prijateljice 18.1.2017 21:43
če bi bil mal bolj aktiven forum, bi se pogovarjal, spoznal in spoprijateljil. na žalost ni.
Re: zgubila prijateljice 2.2.2017 20:54
na to pa nemorm vplivat kok je aktivn ja ????
a je se kdo k bi siii pisu?
jst se zmer nism dobila kolegic nazaj in jih tut nocm vec
Re: zgubila prijateljice 4.2.2017 2:49
mija94 pravi:
na to pa nemorm vplivat kok je aktivn ja ???

na dost stvari v življenju se ne da vplivat Smile
koky122 • Od: 6.12.2016 • Prispevkov: 7
Re: zgubila prijateljice 8.2.2017 8:56
Pogovarjal bi se ja....ehh jz po letu in pol že obupujem...kar mi je v tem času ratal je pa to,navezu stik z eno super punco,sva se super ujela,kakšnem mesecu pisanja enostavno izgine,če se že prikaže online,ne odpiše...potem najdeš eno ki ti odgovarja z "ja,ne,mhm,jp,itd.",mislem super tele jp-je prebirat.....in spet najdem eno super punco na eni strani,komaj se preseliva na mail,si izmenjava par sporočil,ubistvu še noben nič o sebi ni povedal in izgine...par dni nazaj pa spet podobno,tiste par spoznavnih sporočil,se odločiva da se preseliva na skype,pošlješ povabilo za klepet in ni več ne duha ne sluha o punci....poslana sporočila pa prebira... :S
A se še komu to dogaja,pa ubistvu zakaj to delajo??
Je to zaradi nesigurnosti vase,punce nevedo kaj točno hočejo imet,se bojijo da bodo prizadete al kaj?Any idea?
Re: zgubila prijateljice 8.2.2017 15:25
to pa odvisno od nje zakaj je to nardila. jst sama vem, da skenslam, ce mi je kej cudnga pr sogovorniku. al pa sumljivega. jst bi se pogovarjala sam vedno pa hocem videt s kom se pogovarjam . zato k nikol nemorm vedt s kom govorim. enkrat sm naletela ze na pedofila na enem klepetu. sej jih je ful na internetu drgac. drgac pa nikol neves zakaj te je skenslala. mogoce si je premislla? al pa se je odlocila, da nebo vec govorila z neznanci.
Re: zgubila prijateljice 8.2.2017 16:48
že res,na netu najdeš zelo čudne ljudi,verjamem da si naletela na kakšnega pedofila in še kakšnega freaka,itd.,ampak med vsemi temi uporabniki na netu se najdejo tudi fajn ljudje,(ja težko jih je dobit,meni nemogoče Very Happy ),najdeš ljudi,ki na internetu recimo resno iščejo punco/fanta,jz sm naprimer iskal en čist simpl pogovor,pač kej vem,nek žurer nism,ukvarjam se s stvarmi,s katerimi se vrstniki ne ukvarjajo in ja pride kašn petek sobota zvečer k nimaš kaj delat,pa bi mi prov pašal kak klepet,pač za dougčas...
tud men je fajn ,bolj kot ne pomembno da vem vsaj približno kdo je na drugi strani,sj čene sčasoma res postane mal creepy vse skupi,pa vendar iz par izmenjanih sporočil si niti nemorem ustvart nekega mnenja od človeka,pa tudi če si ga,je to ali/ali...sam sm velikokrat naletu na ljudi,ki bi reku da so žleht po domače povedan,pa se je nakoncu k si jih pobliže spoznal izkazalo da so zlo super in dobri po srcu...
in da se človek vmes premisli,kaj vem,možn je sam men zlo čudn,pa ja na začetku malo bolj pomisliš kaj hočeš a? ok dobro recimo da ne..nema veze

si mi pa dala mislit s tem "da je kaj sumlivega pri sogovorniku",možno da je ravno to vzrok pri meni,se ukvarjam in delam stvari k jih malo kdo v teh letih,pa tudi drugače ko govorim z ljudmi iz oči v oči mi marsikateri da vedet da mi ne verjame,ko se prepriča pa k men prileti marsikatera pohvala...samo kaj naj,naj lažem da sm tak kot drugi,čeprav nisem,kako boš takemu človeku zaupal al pa karkoli z njim mel če se ti že na začetku zlaže....jz nasplošno če imam opravka z ljudmi ki lažejo,se majo za nekaj več enostavno grem samo proč,nočem met niti opravka s takimi...
Re: zgubila prijateljice 8.2.2017 17:00
ja govorila sm z enim pedotom. biu je ful starejsi od mene nazalost. pa vse podatke sem mu povedala tko, da je blo grozno se soociti s posledicami, ko sem ugotovila kaj sem naredila. to pa nevem, ce je pri tebi kaj takega :/
ja res se spozna cudake. js sm jih spoznala na spletu povno. vecinoma vse prijateljice. in use so ble prave Smile
sam nekdo je biu tok zleht pa mi vse pobral.
a imas mogoce instagram? js bi se pogovarjala, ce si vredu. Smile
Re: zgubila prijateljice 8.2.2017 17:13
meni se zdi problem to, da vsi pričakujejo, da spoznajo neko popolnost na internetu. in če nekdo ki ga poznajo v par stavreh odstopa od ideala, jim dol pade in ni več interesa. opažam da ma večina ful zgrešeno predstavo o spoznavanju in se vse vrti okoli flirta, psiholoških igric, delanja boljšega kot dejansko si, prikrivanja slabih stvari o sebi.. in potem tudi vsi lagat začnejo. tako v živo kot v internetu. in potem imaš pare ki so skupaj nekaj mesecev in šele potem dejansko ugotovijo, da je to čisto drug človek kot se je naprej predstavljal, da je.
jaz sem zato čisto izgubil voljo do spoznavanja. ker če kakorkoli ne ustrezaš družbenim standardom popolnega tipa/punce ali si drugače on večine, izpadeš čuden ali ne dovolj dober. in zelo malo je takih punc/tipov, ki gledajo na pravo notranjost in ne palijo na "prodajanje". žalostno je, da se vsak kreten lahko nauči trikov, kako osvojit punco. in obratno. ljudje si ne vzamejo več časa za spoznavanje, ampak hočejo vse na hitro, zato pa te triki tudi tako dobro delujejo. tako kot se tablete za hujšanje tako dobro prodajajo, ker ljudje želijo verjet, da se da brez truda shujšat (rezultatov pa seveda ni).
Re: zgubila prijateljice 10.2.2017 8:52
Mija,mi je žal da se ti je kaj takega zgodilo...ravno iste situacije sam nisem imel,sem pa naletel na eno zelo zanimivo situacijo..drugače maš pa zs Smile

Slovenc,si kar zadel ja,ubistvu ljudje ti niti ne dajo časa da se predstaviš/pokažeš kakšen si,vse temelji na videzu,če ta ni 100% tak kot si ga oseba predstavlja si kar oplel.Ne me razumet kot da videz ni pomemben,je pomemben vendar odločilne so druge stvari.
Npr. se mi je že zgodilo,da mi oseba na začetku niti ni bila ušeč,samo sčasoma ko sm več zvedu o njej,s čim se ukvarja in kako ter kakšna je,so postale tiste "idealne" osebe amm...pač niso ble več tko zanimive in je ta oseba,ki mi ni bila tako všeč prišla v ospredje.
Povedat hočem,da moraš temu dati čas,da se ti oseba predstavi,ker znaš biti potem presenečen.
Re: zgubila prijateljice 10.2.2017 15:39
ni samo videz, tudi to čustveno zavajanje se mi zdi problem. poslušam zgodbe kakšnih punc recimo, ki spoznajo enega tipa in čez dva dni že mislijo da sta sorodni duši in bosta skupaj do konca življenja.. in potem šok, jasno, ko ugotovijo da je bila vse samo igra. ne vem kako da se tega ne zavedajo, in vsi padajo vedno na iste trike osvajanja.. reci to, reci ono, imej to in to oblečeno, imej ta parfum, imej dober avto.. to so vse triki, ki se jih da naučit, in grozno je, da se da z njimi še vedno nategnit ljudi, ob vsem tem znanju in izkušnjah.

jaz se še nikoli nisem zaljubil na prvi pogled. niti po nekaj dneh ali kaj. ker vem, da če bi se sem prekleto naiven. imam pa drug problem, da se zaljubim v prijateljice, ki jih že dolgo poznam in jim res zaupam. sicer to ne bi bil problem, ampak so večinoma zasedene (ali pa jih članek na kakšnem babjem forumu prepriča, da iz prijateljstva nikoli ne more postat zveza, čeprav prijateljic, ki so tako trapaste, na srečo nimam).

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.