Torri d'Europa

tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
Torri d'Europa 12.8.2009 16:36
JA. JS GREM V TRST in me zanima če ve kdo točno kko se do tega centra pride ?? Sad
pa ste že bli kdaj tu.,.. kako se vam zdi??
kr razpište see
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Torri d'Europa 12.8.2009 18:20
ja js sem že fulkrat bla Very Happy
amm torej greš pač čez mejo ne Razz pa si tkoj na neki"auto cesti" pol pa ko greš skoz nek tunel greš1 al 2 odcep desno dol z autoceste, sam če pred prvim odcepom ne videš nekih vrhou podobnim gradu ko so tko zelenobeli pejt rajš naprej. to je prbližna pot Wink
pa lepo nakupvanje Very Happy
g 12.8.2009 19:58
Munda pravi:
amm torej greš pač čez mejo ne Razz pa si tkoj na neki"auto cesti" pol pa ko greš skoz nek tunel greš1 al 2 odcep desno dol z autoceste, sam če pred prvim odcepom ne videš nekih vrhou podobnim gradu ko so tko zelenobeli pejt rajš naprej. to je prbližna pot Wink

hvalaa.. bom zdej skor sigurno našla
ti. kakšne pa so tam cunje.. so vredi??
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
u 12.8.2009 20:02
Munda pravi:

aja s katere meje si pa šla to??
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: g 12.8.2009 20:38
tanjatanja2 pravi:
Munda pravi:

hvalaa.. bom zdej skor sigurno našla
ti. kakšne pa so tam cunje.. so vredi??

ja fuul zakon cunje majo.;D
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: u 12.8.2009 21:04
tanjatanja2 pravi:
Munda pravi:

aja s katere meje si pa šla to??

hehe s slovenske Very Happy
ma ja no , u pimkie pa uno varianta sportina se ti splača it pogledat,pa piazza d' italia če si taka bol fina Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.