Uzdeuk za ime Pia ;D

Bejbi12 • Od: 29.9.2009 • Prispevkov: 12
Uzdeuk za ime Pia ;D 22.6.2010 15:13
hey! no, js bi pa mela rada en uzdeuk, sam ne Piđo, kr me tko kličejo u šoli in mi tko ni ušeč :S . a ma kdo kašno idejo.? sei vem, da je moie ime kratko, zto je nickname teško najdt... ampk usen huala že za unaprej ;*
RoaRx3 • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 112
Re: Uzdeuk za ime Pia ;D 22.6.2010 21:18
Ok; tle jih je nekaj k mam tud neki frendic in jih tkole kličemo:
-Pijika
-Pijah
-Pi
-Pix (Piks)
-Pim
-Piksy
-Pic

Upam, da ti je ker od teh sploh všeč. Wink Drgač se pa fajn mej. Very Happy
Bejbi12 • Od: 29.9.2009 • Prispevkov: 12
... 24.6.2010 20:46
RoaRx3 pravi:
Ok; tle jih je nekaj k mam tud neki frendic in jih tkole kličemo:
-Pijika
-Pijah
-Pi
-Pix (Piks)
-Pim
-Piksy
-Pic

Upam, da ti je ker od teh sploh všeč. Wink Drgač se pa fajn mej. Very Happy

ok, huala... Very Happy upam da bojo tut mojim frendom ušeč ;D

FSM*
maruusa007 • Od: 22.10.2011 • Prispevkov: 2
.. 23.12.2011 19:26
am, mojo frendico Pijo kličemo kr Pija al pa Pijč, Piči, ****, Pijčika,.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.