Dieta brez OH

janica • Od: 8.12.2016 • Prispevkov: 3
Dieta brez OH 8.12.2016 23:29
Zdravo. Hitre diete niso zdrave, vem, ampak, če imaš paniko... Za Silvestrovo grem na hud party in ker imam kar nekaj kg preveč, bi jih rada vsaj malo oklestila.

Slišala sem za dieto brez OH, pri kateri ne smeš ogljikovih hidratov OH niti poskusiti. Ješ lahko večinoma beljakovine (meso, ribe, mlečne izdelke?) in veliko zelenjave. Kruha, sladkarij, krompirja, testenin in drugih OH se sploh ne smeš dotakniti, ker v telesu sprožijo neke rekacije in je potem ves trud zastonj.

Zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje s to dieto brez OH? Predstavljam si, da je težko takole jesti, zanima me ali se splača? Ali res deluje, vsaj za kratek čas? Hvala že vnaprej.
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Dieta brez OH 10.12.2016 2:21
maščobo izgubiš s telovadbo. s prehrano samo preprečiš da bi se naprej redila. če premalo ješ boš pa izgubila samo mišično maso, izgubila boš kile, ampak izgledala še bolj debela, ker maščobe ne izgubiš nič.

v 20 dneh ne moreš doseči vidnih rezultatov. lahko pa začneš delati na tem da bojo rezultati vidni čez par mesecev Smile pa pozabi na kile, ker same od sebe ne povejo nič. in tudi ne hujšaj samo zaradi enega žura ali videza, ampak za boljše zdravje.
vivy • Od: 13.2.2017 • Prispevkov: 5
Re: Dieta brez OH 27.2.2017 22:43
janica pravi:
Zdravo. Hitre diete niso zdrave, vem, ampak, če imaš paniko... Za Silvestrovo grem na hud party in ker imam kar nekaj kg preveč, bi jih rada vsaj malo oklestila.

Slišala sem za dieto brez OH, pri kateri ne smeš ogljikovih hidratov OH niti poskusiti. Ješ lahko večinoma beljakovine (meso, ribe, mlečne izdelke?) in veliko zelenjave. Kruha, sladkarij, krompirja, testenin in drugih OH se sploh ne smeš dotakniti, ker v telesu sprožijo neke rekacije in je potem ves trud zastonj.

Zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje s to dieto brez OH? Predstavljam si, da je težko takole jesti, zanima me ali se splača? Ali res deluje, vsaj za kratek čas? Hvala že vnaprej.

ja to je lchf, in je mega..sicer vsake vrste prehrane ki se lotiš more biti tvoj način prehrane in ne kratko za hujšanje..in hujšaš 80 % s hrano, 20 % fiz,aktivnost
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Dieta brez OH 28.2.2017 0:30
vivy pravi:
in hujšaš 80 % s hrano, 20 % fiz,aktivnost

mogoče, ampak oboje je nujno, da karkoli deluje. tudi z najbolj zdravo hrano ne narediš popolnoma nič, če ni nobene aktivnosti (če grejo kile dol, je pa to hiranje, se pravi izguba mišične mase, NE maščobe). velika napaka je namreč to, da ljudje ocenjujejo uspešnost hujšanja samo na podlagi kil.
na splošno ne maram tega deljenja po procentih, ker potem ljudje dobijo vtis, da lahko samo z drugačno prehrano brez telovadbe shujšajo, ali pa samo z malo vadbe, brez da bi spremenili jedilnik.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.