boys, boys, boys

Nathasha5 • Od: 11.5.2011 • Prispevkov: 7
boys, boys, boys 8.6.2012 19:24
Živjo vsem Very Happy
Mene pa nekaj muči že kar dolgo. In sicer: zaljubljena sem enega fanta, ki pa ima punco. Čeprav ima on punco se z njim dobro razumem in se vedno pogovarjava in sva skupaj. Včasih me kaj **** in "drega" al kako se to že reče. Zdaj nevem če sem mu včeš tudi jaz, saj je bil nekaj časa zaljubljen v mene jaz pa tega nisem opazila, zato si je pač drugo vzeu. Heelp please Smile) Very Happy Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: boys, boys, boys 13.6.2012 20:47
če si je uno kr vzel, nvm zakaj si tebe ni vzel Very Happy mislm, preslišat "zaljubjen sm vate" ne morš..
sam ****, je, kar je.. najbolje da se pač v drugega zaljubiš. ampak ti povem, če se boš družila z njim bo to zelo hudo. raje se malo oddaljita. da ju daš narazen pa pozabi.. ne spuščaj se tok nizko Wink

če si pa vedla da je vate sam ga nisi hotla zdej ga pa hočeš ko ma drugo.. pol pa nimam nič prijaznega za povedat.
Re: boys, boys, boys 15.6.2012 17:41
slovenc79 pravi:
če si je uno kr vzel, nvm zakaj si tebe ni vzel Very Happy mislm, preslišat "zaljubjen sm vate" ne morš..
sam ****, je, kar je.. najbolje da se pač v drugega zaljubiš. ampak ti povem, če se boš družila z njim bo to zelo hudo. raje se malo oddaljita. da ju daš narazen pa pozabi.. ne spuščaj se tok nizko Wink

če si pa vedla da je vate sam ga nisi hotla zdej ga pa hočeš ko ma drugo.. pol pa nimam nič prijaznega za povedat.

Teh mojih problemov je konec, saj sva srečno zalublena Very Happy Pač sva pogruntala da sva ustvarjena en za drugega. Z tisto punco pa itak ni mislil resne zveze jo je mel san za foro. Tak da nisem ju jaz narazen dala, on jo je pustu Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: boys, boys, boys 15.6.2012 18:31
no, lepo se imejta Smile upam da ni una preveč prizadeta..
Re: boys, boys, boys 16.6.2012 12:40
slovenc79 pravi:
no, lepo se imejta Smile upam da ni una preveč prizadeta..

se bova ja Very Happy ne ni nič prizadeta, že druzga lovi Razz
hanaaa • Od: 18.6.2012 • Prispevkov: 0
Re: boys, boys, boys 18.6.2012 22:01
heej.
Js sem tudi zaljubljena v leto starejšega tipa.
Ko smo šli s šolo na nek izlet v tujino je ena moja sošolka bleknila čez cel bus:" Hana je včeraj zvečer izjavila, da se ji zdiš luškan! In da bo o tebi napisala knjigo. Bolje, da ne veš naslova!? On je samo odvrnil: ?Lepo, lepo. Kakšen je naslov?? ?Deček z violino!? Takrat je avtobus završal, vsi so se zasmejali in ga začeli spraševati: ?Kaj ti res igraš violino?? Želela sem umreti. Pomislila sem, da je verjetno jezen name, saj očitno nihče ni vedel, da je hodil v glasbeno, pa me je samo v smehu vprašal, če knjigo dobi zastonj. Rekla sem, da ja. Andreju (tko se imenuje) sem se po facebook-u opravičila za sošolkino predrznost, pa ni zameril. Še veliko časa smo se menila in naslednji večer mi je dal svojo telefonsko število, večer kasneje pa mi je prinesel lanski test iz geografije.
S pomočjo sošolca, smo se nekajkrat dobili na igrišču in igrali nogomet, pri tem pa me je Andrej hvalil, da dobro igram. Ko sem morala domov me je vedno vsaj 15 minut prepričeval naj ostanem. V petek je namesto na RD od svoje punce šel z nami na sladoled in moji sošolki omenil, da naj "čustva ki jih goji do mene ostanejo skrvnost." Saj ga je vprašala, če bi ji povedal kaj čuti do mene...kasneje sem ugotovila od njegovih prijateljev, da je končal s svojo punco. Včeraj me je povabil na kebab, pa mi mama ni pustila, zato sva se zmenila za naslednji dan.
1poncy1 • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 30
kaj si misi 20.6.2012 17:13
Z enim tipom sva se ze dostikrat pogovarjala in zdej kot da bi naju bilo sram govoriti oz.se pogovarjati v blizini drugih. Ponavadi se tudi nisva pogovarjala v blizini drugih. Sedaj pa skoraj da ne govoriva, ampak se ful opazujeva in vsako tolko me malo drazi
(nagajivost s komemntarji), in skori vedno ko odidem ko me ostala druzba pozdravi, nato pozdravi se on in se mi nasmehne. Ponavdi se tudi mota okrog mene. Ko se razgibavam, tecem, delam razne vaje me opazuje. Ko se najina pogleda srecata ga eden od naju umakne. Vse to se dogaja na treningih. Zdaj pa newem kaj si misli ali bi rad biu prjatu ali bi rad biu kaj vec. Question Question plese help Smile
Aja sej opazovanje je blo ze prej samo zdaj je se bol intenzivmno pa komentarjev ni blo prej Exclamation
Re: kaj si misi 20.6.2012 17:18
1poncy1 pravi:
Z enim tipom sva se ze dostikrat pogovarjala in zdej kod da bi naju bilo sram govoriti oz.se pogovarjati v blizini drugih. Ponavadi se tudi nisva pogovarjala v blizini drugih. Sedaj pa skoraj da ne govoriva, ampak se ful opazujeva in vsako tolko me malo drazi
(nagajivost s komemntarji), in skori vedno ko odidem ko me ostala druzba pozdravi, nato pozdravi se on in se mi nasmehne. Ponavdi se tudi mota okrog mene. Ko se razgibavam, tecem, delam razne vaje me opazuje. Ko se najina pogleda srecata ga eden od naju umakne. Vse to se dogaja na treningih. Zdaj pa newem kaj si misli ali bi rad biu prjatu ali bi rad biu kaj vec. Question Question plese help Smile

Ja to boš pa še vidla kak bo... Če se bosta še bol družila pa tak, saj to boš sama vidla. Very Happy
Je pa zelo verjetno da si mu všeč, ne obremenjuj se z tem kaj bi rekla ali naredila, bodi to kar si. Če si mu všeč si mu všeč taka kot si:) Upam da se bo lepo izšlo in dosti sreče Smile
Re: boys, boys, boys 20.6.2012 17:19
hanaaa pravi:
heej.
Js sem tudi zaljubljena v leto starejšega tipa.
Ko smo šli s šolo na nek izlet v tujino je ena moja sošolka bleknila čez cel bus:" Hana je včeraj zvečer izjavila, da se ji zdiš luškan! In da bo o tebi napisala knjigo. Bolje, da ne veš naslova!? On je samo odvrnil: ?Lepo, lepo. Kakšen je naslov?? ?Deček z violino!? Takrat je avtobus završal, vsi so se zasmejali in ga začeli spraševati: ?Kaj ti res igraš violino?? Želela sem umreti. Pomislila sem, da je verjetno jezen name, saj očitno nihče ni vedel, da je hodil v glasbeno, pa me je samo v smehu vprašal, če knjigo dobi zastonj. Rekla sem, da ja. Andreju (tko se imenuje) sem se po facebook-u opravičila za sošolkino predrznost, pa ni zameril. Še veliko časa smo se menila in naslednji večer mi je dal svojo telefonsko število, večer kasneje pa mi je prinesel lanski test iz geografije.
S pomočjo sošolca, smo se nekajkrat dobili na igrišču in igrali nogomet, pri tem pa me je Andrej hvalil, da dobro igram. Ko sem morala domov me je vedno vsaj 15 minut prepričeval naj ostanem. V petek je namesto na RD od svoje punce šel z nami na sladoled in moji sošolki omenil, da naj "čustva ki jih goji do mene ostanejo skrvnost." Saj ga je vprašala, če bi ji povedal kaj čuti do mene...kasneje sem ugotovila od njegovih prijateljev, da je končal s svojo punco. Včeraj me je povabil na kebab, pa mi mama ni pustila, zato sva se zmenila za naslednji dan.

Aww kako romantično Very Happy Upam da ta njegova zdaj bivša punca ni preveč trpela.. Very Happy Je pa zanimivo kake lepe pravljice se dogajajo Smile Dosti sreče!
1poncy1 • Od: 26.3.2012 • Prispevkov: 30
Re: kaj si misi 20.6.2012 17:22
Nathasha5 pravi:
1poncy1 pravi:
Z enim tipom sva se ze dostikrat pogovarjala in zdej kod da bi naju bilo sram govoriti oz.se pogovarjati v blizini drugih. Ponavadi se tudi nisva pogovarjala v blizini drugih. Sedaj pa skoraj da ne govoriva, ampak se ful opazujeva in vsako tolko me malo drazi

Ja to boš pa še vidla kak bo... Če se bosta še bol družila pa tak, saj to boš sama vidla. Very Happy
Je pa zelo verjetno da si mu všeč, ne obremenjuj se z tem kaj bi rekla ali naredila, bodi to kar si. Če si mu všeč si mu všeč taka kot si:) Upam da se bo lepo izšlo in dosti sreče Smile

hvala Very Happy Exclamation
BF4E • Od: 29.6.2011 • Prispevkov: 6
Re: boys, boys, boys 2.7.2012 19:22
...

Nazadnje urejal/a BF4E 12.8.2012 23:21; skupaj popravljeno 2 krat
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: boys, boys, boys 2.7.2012 21:59
Draga, stara Hana Razz

Meni se zdi, da vama s tvojo simpatijo gre odlično. priporočam ti, da se mu to poletje zelo približaš, ker če v teh toplih mesecih ne bo nobenega zares EXTRA pospeška, potem se bo jeseni treba truditi za tri. Izkoristi toploto in sonce, morje in plaže in vse kar bi ti lahko naredilo metuljčke v trebuhu, da se prej njim pokažeš v vsej svoji lepoti: saj veš kako to gre: kratke hlače, obrite noge, oprijeta majčka, nasmeh, rahla sramežljivost, kino - pa je Very Happy Razz <3

P.S.: tudi meni je ime Hana in kolikor sem zasledila pišeš knjigo: ker je to noro, ker jo tudi jaz: je mogoče, da si moj klon??? Very Happy <3 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.