Prva gimnazija Maribor!!!1 | 2 | >>• rainbow117
• Od: 7.1.2013
Prva gimnazija Maribor!!!
7.1.2013 16:13
Zdravo!!!!! Em jaz sem sedaj 9. razred in ja odločam se kam bom šla naprej. Em odločam se med 1. , 2. pa škofijsko gimnazijo. Trenutno sem najbolj za PRVO!!! Kaj se še kdo odloča, da bi šel na Prvo letos???? Pol se naj javi.... • smilelily
• Od: 5.3.2012
• Kraj: Maribor
Re: Prva gimnazija Maribor!!!
8.1.2013 17:19
hej!
tut jaz se odločam za prvo (zraven 2, al pa mogoče gimnazije v Slovenski Bistrici..) • rainbow117
8.1.2013 19:38
Aha • smilelily
• Od: 5.3.2012
• Kraj: Maribor
8.1.2013 20:19
neee vmes med slovensko bistrico in mariborom • gucciprada
• Od: 25.12.2012
9.1.2013 16:48
No jaz sem iz 1. gimnazije in sem 1. letnik. V ossnovni nisem zgubila nobene pike in lahko rečem, da ne pričakujte, da je to osnovna šola, ker je res dosti težje. Pričakujte povdarek na jezikih, mi ga imamo pri angleščini zelo, sploh ne delamo po programu učbenika... Prva gimnazija je težka in jo moreš vzet resno, eden izmed mojih sošolcev se je že prepisal, veliko sosošolcev pa se trenutno. Sploh pa moreš imet učne navade, učit se moreš sproti...žal, če se ne se moreš navadit na 1 ali 2. Če še vas kaj zanima vprašajte • rainbow117
9.1.2013 17:34
gucciprada pravi:No jaz sem iz 1. gimnazije in sem 1. letnik. V ossnovni nisem zgubila nobene pike in lahko rečem, da ne pričakujte, da je to osnovna šola, ker je res dosti težje. Pričakujte povdarek na jezikih, mi ga imamo pri angleščini zelo, sploh ne delamo po programu učbenika... Prva gimnazija je težka in jo moreš vzet resno, eden izmed mojih sošolcev se je že prepisal, veliko sosošolcev pa se trenutno. Sploh pa moreš imet učne navade, učit se moreš sproti...žal, če se ne se moreš navadit na 1 ali 2. Če še vas kaj zanima vprašajte
Hvala za odgovor, em če lahko zvem kakšne ocene pa imaš sedaj???? Kaj se najde kdo izmed sošolcev, ki mu npr. ne gre tak dobro angleščina? Em pripravljena sem res fuul delat, samo me je pač strah za angleščino.... • gucciprada
9.1.2013 18:05
Ja jaz imam sedaj vse ocene razen 1. Res pa je, da na začetku nisem sproti delala in, ko so se zdaj nabarali testi v decembru se je to poznalo, da sem dobila pet 2. Huda je tudi geografija, pri kateri te učitelj mantra, odvisno je od njegovega razpoloženja. Zdaj, če bi na splošno mi zaključili bi imela uspeh nekje 3.5. Mi imamo dokaj težko tudi biologijo, ampak je odvisno od tega kakšnega učitelja dobiš, npr. drug razred ima drugo učiteljico in imajo lažje. Res dosti je tudi odvisno od samega učitelja • rainbow117
9.1.2013 18:16
gucciprada pravi:Ja jaz imam sedaj vse ocene razen 1. Res pa je, da na začetku nisem sproti delala in, ko so se zdaj nabarali testi v decembru se je to poznalo, da sem dobila pet 2. Huda je tudi geografija, pri kateri te učitelj mantra, odvisno je od njegovega razpoloženja. Zdaj, če bi na splošno mi zaključili bi imela uspeh nekje 3.5. Mi imamo dokaj težko tudi biologijo, ampak je odvisno od tega kakšnega učitelja dobiš, npr. drug razred ima drugo učiteljico in imajo lažje. Res dosti je tudi odvisno od samega učitelja
Aha no dobro, ja sej nekaj bom že naredla... MOgoče bom šla med počitnicami v kako šolo al pa kaki camp.... Nekak bom že ( bom mogla). • gucciprada
9.1.2013 18:49
Ni zakaj • rainbow117
9.1.2013 20:15
gucciprada pravi:Ni zakaj
Em nemščino bom verjetno vzela.... • gucciprada
9.1.2013 21:04
Okej super • rainbow117
9.1.2013 21:21
gucciprada pravi:Okej super
No super jaz grem tudi začetno nemščino. Kaj si videla moje zasebno sporočilo? • anncx3
• Od: 22.1.2011
9.1.2013 23:10
Heeej še v mojem imenu Torej, letos sem 2. letnik na Prvi in moram rečt, da sem s šolo zelo zadovoljna pa tudi s profesorji. Čisto na začetku, tiste prve dni se mi je zdelo, da nikoli nočem več v to šolo, saj je bilo vse novo (profesorji, šola, okolje..) Vendar sem se potem nekje do oktobra že umirila in prav navadila .. Že v prvem letniku smo se na šoli počutili kot domači, zdaj v 2. letniku seveda še bolj • rainbow117
10.1.2013 15:20
Hvala anncx3 !! Morem ti povedat, da mi je tvoje nakladanje res zelo všeč • anncx3
10.1.2013 17:04
Ni problema • onedirection
• Od: 8.12.2012
11.1.2013 19:02
Heeeej • anncx3
11.1.2013 20:33
onedirection pravi:Heeeej
Heej Na Prvi imamo skoraj vsa spraševanja napovedana, edino geografije ne ampak to že profesor na začetku pove • onedirection
• Od: 8.12.2012
13.1.2013 14:44
anncx3 pravi:
onedirection pravi:
Heeeej
Heej Na Prvi imamo skoraj vsa spraševanja napovedana, edino geografije ne ampak to že profesor na začetku pove Hvala za odgovore in mislim da ja.... • Alekseea
• Od: 4.1.2013
13.1.2013 17:18
Ja, mene pa zanima če me bodo sprejeli s 4..... oz. zani sem mela zaključeno 8štirk pa 8 petk... letos mam bolše ocene, ampak vseeno. Učim se pa sproti... Aja, pa na 1. nameravam it:)
• anncx3
13.1.2013 18:05
onedirection pravi:
anncx3 pravi:
onedirection pravi:
Heeeej
Heej Na Prvi imamo skoraj vsa spraševanja napovedana, edino geografije ne ampak to že profesor na začetku pove Hvala za odgovore in mislim da ja.... Ni problema, upam da se odločiš pa prideš • anncx3
13.1.2013 18:06
Alekseea pravi:Ja, mene pa zanima če me bodo sprejeli s 4..... oz. zani sem mela zaključeno 8štirk pa 8 petk... letos mam bolše ocene, ampak vseeno. Učim se pa sproti... Aja, pa na 1. nameravam it:)
Hm, mislim da bi te sprejeli.. mislim da zdaj eno leto je blo tak skoraj brez omejitev • Alekseea
• Od: 4.1.2013
13.1.2013 18:51
anncx3 pravi:
Alekseea pravi:
Ja, mene pa zanima če me bodo sprejeli s 4..... oz. zani sem mela zaključeno 8štirk pa 8 petk... letos mam bolše ocene, ampak vseeno. Učim se pa sproti... Aja, pa na 1. nameravam it:)
Hm, mislim da bi te sprejeli.. mislim da zdaj eno leto je blo tak skoraj brez omejitev okej, hvala!:* Saj letos bom probala met fse 5 zaključeno • TeenWolf98
• Od: 7.11.2012
27.2.2013 19:16
amm, torej za vse vas ko ste na prvi zaj, če bi mi lahko pomagali, kaj mate za 2. jezik? ker jaz se odločam med začetno nemščino pa španščino. vem, da mi bo španščina šla veliko boljše, ampaka se mi glede na to, da živimo v sloveniji zdi, da mi bo nemščina veliko bolj prav prišla. kaki pa je učitelj/ica za nemščino? ker sem bla na informativnem na 1. pa sem 100% da hočem tja in me samo to še matra.
tnx :* • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
27.2.2013 20:40
tuut jas se odločaam med 1. & 2. gimnazijo.sicer vsi mi vsi govorijo da morem na škofijsko samo odpade .hahah
No jas se pa bol nagibaam k Drugi...čeprav jih poznam polno iz naše šole ko na prvo hodijo...na drugo pa nobengaa pač ja sproti moreš delat in vse to..pa to itaaq od vse poslušamo enako...v glaunem eni je en frend ko hodi na Prvo je povedo da majo učitle naštudirane v nulo...en učitl pri matematiki ko teste sestavlja jih jema iz interneta..pa so stran ugotovili pa si lahko švinglce pa to nardijo,pol s5enim moreš gnjavit pa pol povejo al pa namignejo,...pač ja reko je da se majo pune fajn taak...samo je pač bolj jezikoslovno usmerjena jas pa hočem it pol neke zvezi z kemijo al pa laboratorijemi študirat ker tam še vsaj službo dobiš..tak da upam da bom na 2.sprejetaa _________________ LonelyGirl xD • MaiaMorena
• Od: 29.8.2012
27.2.2013 23:27
Matematika, geografija, biologija. Toliko snovi se nabere da se ti utrga. Te predmete že takoj na začetku vzemite zelo resno, drugo gre. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.