Se spomniš prvega šolskega dne?

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Se spomniš prvega šolskega dne? 6.9.2016 22:12
Tale forum je že tolko v letih, da je urednica v tem času postala mamica šolarja Smile Ob vsem tem vznemirjenju in pripravah na sinov prvi šolski dan sem se spomnila svojega prvega šolskega dne... Kako je mama večer prej navijala budilko (bele barve, z zeleno števičnico in strah zbujajočim zvonenjem), pripravila oblačila in modro torbico na kateri je bila poštevanka... S svojo vnemo je nehote v meni prebudila še kak strahec več, kot bi bilo potrebno. Mama je bila kuharica v tej isti šoli in je morala že ob petih v službo, tako sem prvi dan v šolo odpeškala sama.

Razdelili so nas v dva oddelka in kako zelo sem si oddahnila, ko sem izvedela, da sem v A razredu, ker potem me ne bo imela učiteljica, ki je veljala za strah in trepet prvošolčkov. In spomnim se, da se je ena deklica iz mojega razreda, trda od strahu celo polulala v klopi.

K sreči je moj otrok precej bolj pozitivno doživljal svoj prvi šolski dan in vsi strahovi, ki jih je vlačil za seboj še iz vrtca so izpuhteli kdo ve kam. Držim pesti, da bo tudi nadaljvanje v tem duhu.

Sem pa radovedna in bi rada slišala, kako se vi spominjate vašega čisto prvega šolskega dne prvega razreda in kako ste ga doživljali?

Bojana

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.