Ko te prijatelji zapustijo...• mistake226
• Od: 27.3.2016
Ko te prijatelji zapustijo...
27.3.2016 22:52
Hei!
Jst zadnje čase vc nisem js. Lani smo se stala na hodniku (v šoli) med prijatelcami, smo si bile vse OK, zdej pa stojim sama. Ko smo se skregala z eno je moja bff šla za njo. Kot, da bi se zdaj moja bff skregala z mano. Pa nc ji nisem naredila, ona sploh nc ni rekla meni, sam ignorira Me in je vse proti meni in sta drugo kravo drži. Js se ne Mislim z tisto 1. opravičiti, Kr mi je rekla veliko grdih reči, ampak ta prjatelca Me je zapustila. In mi je zelo hudo. Vem, da bi lahko našla drugo bff pa že vse Majo svojo bff oz. niso sošolke s katerimi bi hotela biti bff. Kaj mi svetuje te, Kr Me doma, ko Mislim na to bi najraje crknila. Vem grozno se sliši, ampak • TKall
• Od: 13.3.2013
Re: Ko te prijatelji zapustijo...
3.4.2016 17:51
Z tem se ne smeš obremenjevat, jaz sem preživela večino srednje šole sama, tam daleč "zadaj" za vsemi, pa sem še danes živa in mi nič ne manjka. Vedno je tako, da ko te "izloči" en te bodo tudi vsi ostali. Z leti spoznaš kdo so tvoji pravi prijaelji, kdo gre, kdo pride in kdo ostane, potem je pa vse lažje ko se enkrat ustališ. Sicer nevem kolko si stara ampak ti svetujem, da si počasi najdeš druge - boljše - prijateljice, če ne v šoli pa v kaki obšolski dejavnosti, če kaj treniraš, imaš kak hobi.. Kaj pa veš, mogoče se pa kmalu vrneta, ko jima boš pokazala da ti gre dobro tudi brez njiju • mistake226
3.4.2016 19:51
Nocm se silit v družbo, kjer mi ni fajn, drugega pa ni kot tile iz šole, ker sem z vasi. Kako naj tako bom, ker nisem navajena.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
11.4.2016 19:29
zakaj je tok popularen za "bff", če je to vsak teden nekdo drug ko se z nekom razumeš in družiš, vidiš skozi čas kakšna prijatelja zares sta. ne more bit nekdo best frend, ker ti tako določiš. to določiš, ko par ljudi poznaš ene 10 let in veš komu najbolj zaupaš, se najbolj družiš z njim.. sam do takrat že zdavni prerasteš to predalčkanje frendov • mistake226
11.4.2016 20:36
Glej s to mojo prijateljico sva ble že najboljše nekje 8 let in je vedno do zdaj bila moja najboljša prijateljica. Sem z vasi in nikogar drugega ni. Starejši Me nočejo sprejet, mlajši tud ne pa itak se nočem druzit z njimi, moji sošolci pa že imajo svoje prijatelje in se med njimi ne počutim glih fajn. Kar začela Me je ignorirati kaj naj ji povem?
• drejic
• Od: 14.8.2013
3.8.2016 15:03
Povej ji, da bi še dalje bila prijatelja, kot doslej. Potem pa vidiš kakšen je odgovor in vse je jasno.
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
3.8.2016 15:24
če ti družba, v kateri si, ni všeč, se bo treba pač navadit bit manj zbirčen sploh pa, a je nujno da imaš nekoga ki ti je bff? če maš ljudi s katerimi se družiš se, če ne pa pač ne. imaš pa čas delat na sebi, če ti je pa res tok do družbe pa greš mal ven u aljf, v sosednjo vas ipd. itak imaš pa še internet, kjer se kup v redu ljudi najde (samo previdno pri tem, seveda). glih to mi je trapasto pri teh bff, kot da je to nek življenjski sopotnik, kot da MORA bit nekdo.. jaz nisem imel nikol bff, imam dobre prijatelje, včasih je bilo z enim več stikov, včasih z drugim.. pač kot nam je pasalo. eni so šli in nismo več v stiku, prišli so novi itd.. imel sem doberga prijatelja sošolca, ki mi je hrbet obrnil, tudi ene 8 let sva bila skos skupaj, potem pa mi je hrbet obrnil. pa kaj, so drugi prijatelji. lajf gre naprej. ne vem čemu ta obsedenost da morš met neko kao sorodno dušo, zaupnika, da je potem on alfa in omega vsega prijateljstva, še posebej pri puncah to opažam da je. zlo redki večno ostanejo prijatelji, in če so, jih sigurno ne spoznaš kar tako. da razumeš pravo prijateljstvo, ga zares ceniš, pa moraš dat kar precej skozi v življenju, ne sam osnovne šole. v glavnem, ne sekiraj se • viva26
• Od: 14.8.2016
18.8.2016 17:51
Ok svetujem ti, da malce požreš ponos in se pobotaš, tako sm naredila jst in zdaj je vse vredu. Čeprav morda sploh nč nism kriva sm se opravičila in smo zdaj spet vse prjatelce.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.