žurke - daj prosim pogledat

Drew • Od: 4.5.2012 • Prispevkov: 14
žurke - daj prosim pogledat 21.10.2014 21:20
hej

no mene pa zanima, s kom hodite po navadi žurat (prijatli,sestre,bratje...)?
Recimo moja najboljša kolegica ne mara hodit ven, pa me zanima recimo kaj bi nardili v mojem primeru, če ne bi mogli it z nikomer, sami pa tudi ne:)

hvala, mejte se:))
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: žurke - daj prosim pogledat 26.10.2014 3:38
jaz če bi si želel hodit ven bi vprašal še kake druge kolege/kolegice če gremo skupi ven Smile sej menda nimaš sam nje u aljfu, ne? al pa če pogledaš na fb kadar je kak žur in vidiš če bo kdo od znancev tam in se pol tam srečaš. lahko greš pa tudi sam.
maister • Od: 29.9.2014 • Prispevkov: 12
Re: žurke - daj prosim pogledat 8.2.2016 15:42
sam na žur?
dobro,če si družaben pa se rad pogovarjaš verjetn u 10-15 min dobiš nove znance...zame ki sem bolj sramežljiv pa mi niti ni do pogovora je pa bolš doma ostanem Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: žurke - daj prosim pogledat 8.2.2016 17:50
no ja, če greš s prijatelji, se pa v glavnem samo z njimi družiš in spet ne spoznaš novih ljudi Very Happy jaz sem ene parkrat šel sam, sem tudi bolj sramežljiv, ampak ni težko navezat stika. je pa tako da žurerji niso moj tip ljudi in tudi nimam nobene motivacije tam ljudi spoznavat.
maister • Od: 29.9.2014 • Prispevkov: 12
Re: žurke - daj prosim pogledat 8.2.2016 19:25
sva že dva nežurerska tipa,že res da če greš na žur s prijatelji se večinoma samo z njimi družiš,pa vendar spoznaš prijatelje prijateljev,kateri do tebe nebi stopili.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.