(ne)frendica• zmaychika
• Od: 11.8.2010
(ne)frendica
1.10.2011 22:39
no pač z eno moiso sošolko se poznava že 10 let al pa še več. amm...tko skoz sva ble skp in si use povedeale ampak nkol nisva nč izdale. no in letos so na šol (sm u 9. klasu) uvedl heterogene skupine ( razred na pou dal.) & nisva skp u skupin. zdj se pa več druž z eno drugo sošolko. z mano se pogovarja mogoč 20 minut na dan. tko kr stran me porineta od sebe pa neki skoz me opraulata - kao mal hec mal zares. sam se mi zdi bl za res. in men gre kr na jok & ne morm vrjet da j to moja best frendica. kr zjokala bi se tm.
in tko jest sm ji zaupala pač ime moje simpatije in ona gre uni ta drugi povedat use in zdj jih ve več kukr sm misla....res grozn mi je in nwm kai nei nardim & kuko nei se ji maščujem kr od nje taki skrivnosti o simpatijah ne vem kr mi pa lih tega noče povedat. predloge rabm kr sm res obupana • Eimidix
• Od: 1.10.2011
Re: (ne)frendica
2.10.2011 12:20
če se je začela z drugo družt takoj ko ni mela nobenga druzga (pč u klasu) to pomen da si ji ne da uzdržvat stikou s tabo in bo rajš s tistmu k je skos zravn. če pa ni tko je pa bol da razčistš z njo če se ji sploh da kj dopovedat.. če pa je tko pa nima več smisla se z no ubadat al maščevat kr je jasn da jo zanima samo njena rit osebno in neboš nč dosegla. najd si lepo nove frendice al pa se več druž s starimi pol pa loh skup opraulate une dve • zmaychika
• Od: 11.8.2010
6.10.2011 14:02
Eimidix pravi:če se je začela z drugo družt takoj ko ni mela nobenga druzga (pč u klasu) to pomen da si ji ne da uzdržvat stikou s tabo in bo rajš s tistmu k je skos zravn.
če pa ni tko je pa bol da razčistš z njo če se ji sploh da kj dopovedat.. če pa je tko pa nima več smisla se z no ubadat al maščevat kr je jasn da jo zanima samo njena rit osebno in neboš nč dosegla. najd si lepo nove frendice al pa se več druž s starimi pol pa loh skup opraulate une dve ušeč ušeč...maš prou! zdj je pa še hujš postal, tko da si bom rajš nove poiskala. hvaalaaa tiii! • Someone.
• Od: 29.6.2010
6.10.2011 20:06
puf :'o da bi meni to bestika nardila bi se ji maščevala kokr bi se najbol dalo:'D
1. najd si novo frendico. in če te ma ''tastara'' še vedno usaj mal rada bo lubosumna. in že to je neki. 2. pol opazuj ono biušo frendico kerga fanta najbol gleda itd. in ko boš mela dokaze za to da ji je tist ušeč. povej to tistim iz razreda ko najraj zafrkavajo :''D 3. pol pa pejt do nje pa ji reč ''bolše frendice od tebe si nemorš predstaulat'' 4. ne ubadi se več z njo in si najd druge PRAVE frendice. in opraulite biušo frendico ^-^ seveda bi js še kake vlkomale malenkosti dodala ampak ni tu neke potrebe po tem:'D upam da sm ti kej pomagala • niiiina
• Od: 28.6.2011
don't worry!
6.10.2011 23:03
LEj, mela sm isto teežavo...jst ti svetujem, da ji daš mal dihat...ne smeš pokazat, da se žiučna ker ma pač ona drugo prjatlco in te zapostavlja. maščevanje je najslabša stvar, ker boš sam ti na slabšem, ker ti ona velik pomen in s tem k jo boš naredila ljubosumno alkarkoli, boš itak sebe ranila, k se bo še bl oddalila....Morš vedet, če je res tvoja frendica bo pršla nazaj k teb in use bo uredu..če ni boš usaj vedla kko se je pretvarjala vsa ta leta.. najslabš jje pa to da jo karkoli kriviš, ker bo ona povedala uni una pa usm ostalim in tko boš ti grda izpadla...treba se je sam lepo poovort..če pa ne bo zalegel,..se morš pa pač sprjaznt da se časi spreminjajo.. :)) (kmal bo sredna!..tm je zmer use laži ;))
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.