izguba nedolžnosti• kataja
• Od: 12.10.2012
izguba nedolžnosti
3.5.2016 14:30
Povedala vam bom kar me muci ze precej casa in se seveda navezuje na izgubo nedolznosti. V zvezi sem s fantom, s katerim se imava rada in ze parkrat je naneslo, da sva se znasla tik pred penetracijo, vendar jaz, ko zacutim bolecino, zacnem stokat in ne morem vec naprej....Fant me razume, vendar vem, da mu ni prijetno tudi meni ne.. Mi je pa z njim zelo lepo, zelo je nezen in sem vzburjena. Samo ko pomislim na to, da bom mogla to enkrat da skozi me kar zmrazi. Verjetno bi potrebovala kak posvet s psihologom? Ker postaja resnicno motece. Ze vnaprej se vam zahvaljujem za vas cas in odgovore • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: izguba nedolžnosti
3.5.2016 18:43
kataja pravi:da bom mogla to enkrat da skozi me kar zmrazi.
preveč se sekiraš. to ni nek življenjski ritual ki naredi drugo osebo iz tebe. je samo ena stvar, ki jo počneš prvič, oseba si pa še vedno ista tako da, samo sprosti se, mudi se nič, fant je razumljiv in nežen, počasi lepo, pa bo kaj več pa naj še kdo pove ki ima izkušnje s tem. • mistake226
• Od: 27.3.2016
4.5.2016 23:31
Mi smo se u šoli tud o tem pogovarjal in pač si Mislim, ker je prav, da si Mislim kako to je. In me je strah, ko se bo to enkrat zgodilo, ker tako rekoč kot si ti rekla boli in mene je strah.
• pikaapokaa1999
• Od: 7.9.2016
7.9.2016 22:21
Res je da prvic boli ampak ce se sprostis in potrpis 10 minut ti nebo zau ker takrat vec nebo boelcine ampak le uzitek..drgac je pa cisto odvisno od posameznika kako ga boli, npr. ce si gdaj prej nosila tampon te bo bolelo malo majn in tudi krvavela nebos veliko...drugace pa majn boli tudi ce ti kozico predre brez kondoma pa dasta kondom ce sta se odlocla za taksno zascito gor takrat ko ti predre( ko ga da priblizno 3x noter)
Upam da sem ti pomagala? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.