kako izgleda vaš seks?• Mia123
• Od: 3.1.2015
kako izgleda vaš seks?
2.2.2015 9:44
Mene pa zanima vaše izkušnje kako ste sexsali da bi s fantom probala še kaj drugega kot to kar počneva midva.
Midva se najprej poljubljava in me otipava nato se počasi slečeva, on si natakne kondom in potem počasi prodre vame, ko mi/mu pride se malo umiriva a se ne ločiva in nato poskusiva še enkrat in še enkrat. No kaj pa vaše izkušnje? • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: kako izgleda vaš seks?
2.2.2015 16:30
Ta verzija k jo imata vidva je najbolj tipična in ponavad tud najbolj luštna hehe Na prvem mestu lahko poskusita z oralnim Za zdej sta se poljubljala in tako, zdej pa lohka eden drugega oralno zadovoljita Ali pa spremenita okolico. Kaj pa če kdaj pod tušem? Lahko se tud igrata igrice. Sprva zveni debilsko ampak enkrat ko padeš v to ne moreš več brez Da bo še več strasti, kdaj pa kdaj ga vzburi, da ti pade brisača na tla pred njim alpa se mu nastavi in se pobožaj, ter ga zapelji Uživiti • frenchkiss
• Od: 9.7.2011
3.2.2015 12:46
Jaz mojemu samo malo ritko nastavim in se mu že zmeša ali pa se samo pobožam po njej in/ali pa nogi. Drugače pa je fajn tudi, če npr. leži/sedi in se nepričakovano vsedeš na njega - proti njemu obrnjena. Pa kot je že rekla SmileOnMyFace - z oralnim ne moreš zgrešiti, pa da ga mogoče zapelješ na kakšnem nenavadnem mestu (npr. pod mizo ga pobožaš v bližini mednožja, itd.), pozneje kot bosta sama, se ti ne bo mogel upreti. • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
3.2.2015 18:09
Heh, ja, frenchkiss je povedala dobre pa še to sm se spomnila...
če mu kdja random napišeš kakšen izjemno seksi sms alpa kakšno izjemno zapeljivo (le malo zakrito) slikco Verjemi....doma bo 3x prej kot ponavadi in če gre pod tuš, ga v postelji pričakaj v seksi perilu, se pobožaj.... Trust me..počutila se boš kot boginja ob njegovem pogledu • ThePinat
• Od: 17.2.2016
17.2.2016 15:29
Rabim nasvet S punco sva skupaj nekaj več kot pol leta, sva že nekajkrat seksala, me pa zanima glede vzdržljivosti, varnosti... Vsakič mi hitro pride, je to normalno? A je treba potem ko mi enkrat pride zamenjat kondom ali lahko (če sem prav razumel Mia123) malo počakam da se umirim in potem nadaljujem? Je to varno (bo kondom zdržal)? Še kak nasvet za popestritev? Kaj lahko fant nardi da vzburi punco? • lollipoop
• Od: 8.8.2012
10.3.2016 23:28
ojla ThePinat to da ti hitr pride pomoje ni problem.. je pa pac odvisn KOLK hitr.. haha ce pa ze ti zlo zlo hitr si pa lahko punca to uzame tut kot kompliment da te tok vzburja tipi delajo vse mogoce.. "misl na solo, misl na solo" "crna barva... " se scipajo, prtiskajo tm nek okol svojega aparata itd.. xD sj mogoce se bos navadu pa bos dl zdrzou.. kok si pa str drgac ce smem prasat? ko ti pride seveda MORS zamenjat kondom.. ker ko se bo zgodl kej.. bo **** an.. hah.. punco pa lahko vzburs na 101 nacin.. naprimer lahko jo bozas.. skorej kjer koli.. noge-stegna, ritka, boki... jo lupckas na vse mogoce nacine... lahko se ti "ponesrec" odpre ksna stran za odrasle itd... • ThePinat
• Od: 17.2.2016
13.3.2016 16:25
Smeš prašat, star sem 19 Varnost je itak na prvem mestu, res ne bi kake nesreče, samo čudno je blo gor napisano in sm mogu preverit da ne bo kaj narobe... Res upam da bom kmal dlje zdržu, kompliment za njo gor al pa dol, js bi ji dau še kak super občutek več namest tega Pa sploh zadnja ideja mi je všeč |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.