Pomagajte se mi odločit.

TigerV • Od: 28.12.2015 • Prispevkov: 23
Pomagajte se mi odločit. 27.1.2016 22:28
Hei,
slisala sm ze za tom telefon in bi hotela poklicat, ampak mi je ful nerodno. Na tom telefon si anonimen a ne? In res use jim lah zaupas?
Plis naj kdo odgovori, k ga je ze uporabo. Question Embarassed
anonlolzz • Od: 27.12.2013 • Prispevkov: 37
Re: Pomagajte se mi odločit. 9.3.2016 21:15
tom telefon je popolnoma anonimen. ko pokličeš najprej slišš glas na drugi strani, ki pove da je to tom telefon nato pa ti pustijo prosto govoriti. lahko kaj vprašaš ali pa preprosto kaj poveš. zaupaš jim lahko karkoli. če jih prosiš za na svet ti bodo ali mogoče kako podvprašanje da bodo lažje razumeli situacijo, nikoli pa nič kar bi razkrilo kdo si.
če te skrbi glede njihove anonimnosti jih lahko tudi najprej vprašaš kako je to pri njih in ali so morda dolžni posredovati naprej kako informacijo.
če ti je tako nerodno imajo pa tudi meil na katerega lahko pišeš ampak to ponavadi traja malo dlje.
Re: Pomagajte se mi odločit. 9.3.2016 21:17
Hvala! Bom na ampak ce si pises z njimi preko gmaila vidijo kdo si, a ne?
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Pomagajte se mi odločit. 10.3.2016 17:32
ne vejo, če ti nočeš da vejo. če imaš gmail kjer ni tvojega pravega imena, si anonimna.
sledili ti ne bojo kar tako, noben nima pooblastila za to. razen če bi govorila da se boš ubila, takrat pa je to upravičeno.

kaj se ti tako groznega dogaja, če smem vprašat?
Re: Pomagajte se mi odločit. 10.3.2016 17:52
Saj tako grozno pa spet ni. Nocem se ubit. Mam probleme z nekom. In hvala. Jim bom pisala.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.