Kateri telefon priporočaš??

DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Kateri telefon priporočaš?? 2.9.2014 23:29
Živjo, mene pa zanima kateri telefon priporočate? Izbiram med HTC one M8, HTC desire 816 in Samsung Galaxy S5 mini. Če ima kdo telefon izmed prej omenjenih, bi rad prosu da poveju kako so zadovoljni z njim Smile
ula2000 • Od: 13.4.2016 • Prispevkov: 5
Re: Kateri telefon priporočaš?? 26.5.2016 16:41
Zdravo:)

HTC telefoni so pač taki kot so:) hitro zaštekajo pa ni glih kamera dbest pa majo svoje muhe na hipe. Mela sn samsung s5 minija pa je bil kar vreji samo mini-ji hitro zaštekajo. HTC desire 816 je kr vreji samo jaz nisn bla zadovoljna z njim Wink pač samsung ti priporočam;)
samo vprašaj kaj Very Happy
nnk96 • Od: 2.6.2016 • Prispevkov: 1
Re: Kateri telefon priporočaš?? 2.6.2016 11:29
DarkerThanBlack pravi:
Živjo, mene pa zanima kateri telefon priporočate? Izbiram med HTC one M8, HTC desire 816 in Samsung Galaxy S5 mini. Če ima kdo telefon izmed prej omenjenih, bi rad prosu da poveju kako so zadovoljni z njim Smile

jz osebno ti priporocam samsung galaxy j5. k tej miniji pa to, niso lih neki uredu. ce misls uzet na narocnino se ti najbolj splaca j5, kr je top in se pocen. glede samsungov govorimo.
sama sm mela minija s4, ampak je se slabsi k samsung s3... tko da minije ti odsvetujem. zdej sta top tud a3 in a5 . minijev pa res raje ne Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.