zamujanje menstruacije• kr1enaa
• Od: 8.2.2010
zamujanje menstruacije
21.5.2015 16:49
zanima me, ali je kakšna možnost, da sem noseča? Namreč že dva tedna mi zamuja menstuacija. Spolni odnos sem imela 1.5, s fantom nama je počil kondom, vendar sem skoraj prepričana, da pri tem do izliva ni prišlo... Prvič sem test nosečnosti naredila 13.5 (farmacevta mi je rekla, da test pokaze ze 7-10 dni po odnosu..), potem sem test ponovila še 19.5 in danes 21.5... Vedno je bil rezultat negativen.. Menstruacija pa še vedno ne pride, toda že kakšen teden imam občutek podoben občutku tik pred menstruacijo. Razmišljala sem, da bi bil razlog za izostanek možen tudi v tem, ker sem v zadnih dveh letih vzela 4 jutranje tabletke (stara sem 17 let). Naj pa omenim tudi to, da sem marca imela menstruacijo dvakrat v istem mesecu kar se mi prej ni dogajalo (med krvavitvama je bilo razlike samo 14 dni..)
• anonlolzz
• Od: 27.12.2013
Re: zamujanje menstruacije
28.5.2015 19:55
predlagam da greš na posvet h ginekologinji. ona ti bo znala najbolj zatrdno zagotoviti ali si ali ne.
v mojem primeru je bilo tako da sem bila tako živčna da mi je zamujala dva tedna čeprav sem vedela da ni mogoče da zanosim. mogoče si tudi ti samo živčna ker veš da je počil kondom. mogoče gre tudi za kako drugo težavo ki ni povezana z nosečnostjo, glede na to da praviš da si jo imela marca dvakrat, sedaj ti pa zamuja. na tvojem mestu bi jaz obiskovala ginekologinjo. ona je edina ki ti bo lahko potrdila za kaj se gre, mi lahko samo ugibamo • pikaapokaa1999
• Od: 7.9.2016
Re: zamujanje menstruacije
7.9.2016 22:27
Js bi ti sam omenla za te jutranje tabletke ce mogoce newes..zelo zmansajo spolnost in lahko pride tudi do neplodnosti s tem da si jih uzela ze 4 pri teh letih kar je veliko ti priporocam da ce bi rada v prihodnosti imela otroke ne uzami nobene vec
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.