Ne pustijo imeti fanta• Jus
• Od: 3.4.2016
Ne pustijo imeti fanta
25.4.2016 20:16
Midva s punco hodiva približno 3 mesece, in ko je njen oči zvedel, bi naju na vsak način rad ločil. Doma ji teži, zajbava, kaznuje samo zarad tega ker je z mano... prosim pomagajte, kaj naj narediva...
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Ne pustijo imeti fanta
25.4.2016 20:33
koliko sta stara? (no, 25 verjetno ne, ampak vseen.. )
najprej moraš razumet, zakaj se oče boji. da bi popustila v šoli zaradi tega, da bi jo prizadel, da bi jo spravil v slabo družbo/ji bil slab vzor.. meni se zdi najboljša rešitev, da pokažeš temu očetu, da si dober fant, da spoštuješ njegovo hčerko, da si zrel in odgovoren za svoja leta. enkrat se poskusi pogovoriti z njim, tako kot se zrel moški pogovarja, umirjeno in spoštljivo problem pa bo, če ta tip, njen oče ni zrel moški, če se ne bo hotel pogovarjat in še tebe začel zbadat.. ampak tudi v tem primeru ravnaj kot moški, ne prepiraj se z njim. s punco ohranita stike, poskusita pa vse skupaj čim bolj skrit, da ne bo problemov. • Jus
• Od: 3.4.2016
Re: Ne pustijo imeti fanta
25.4.2016 20:41
Stara sva 16 let, hodiva v 1 letnik srednje šole.... Sam pa nikoli nisem bil ravno kaj razbojniški v slabi družbi. Vedno sem biu pridn se držal pravil... se zahvaljujem za odgovor in se bom probal z njim pogovorit...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.