Preveč ga imam rada
• KattjaSambora
• Od: 19.3.2016
Preveč ga imam rada
8.4.2016 20:40
Heejj!
Torej imam fanta, s katerim se odločava za študij... Skupaj sva že od 9.razreda osnovne šole... on obiskuje 3.letnik srednje zdravstvene(smer zdravstveni tehnik), sama obiskujem 3.letnik Gimnazije. Torej problem je nastal, ko mi je povedal, da hoče študirati radiologijo-saj ga zelooo zanima. (Predvidevam, da je za ta študij potrebna končana gimnazija?no nevem). V glavnem, hočem, da spremeni svoje mnenje. Podpiram ga nasplošno pri vsem, ker je tudi zelo priden dijak, nasplošno je odličen in eden najboljših, vendar vem, da ta poklic ni ravno "zdrav". Nočem, da bo celo svoje življenje izpostavljen radioaktivnemu sevanju. Vem, da so ti tehniki/zdravniki, ki to delo opravljajo, nekako pred tem "zaščiteni", vendar so še vseeno v neposredni bližini. Res ga imam preveč rada, nočem, da bo zaradi tega radioaktivnega sevanja dobil raka ali kakršnokoli drugo bolezen. Res ga hočem prepričati za drugo smer. Sama se namreč tudi odločam za študij veterine-kar pa njega ravno nezanima, vendar bi vsak študij razen radiologije bil boljši. Res nevem kaj naj, ves čas razmišlam samo o tem kako se bo za ta študij odločil. Sama sem mu to že povedala, da ga jas nočem pustiti na ta študij, vendar mu nisem tako resno povedala. Vem, da je to NJEGOVA odločitev in ga seveda JASNO podpiram in vem, da je to njegova stvar vendar me morate razumeti Najlepša Vam hvala za Vašo pomoč! • TMCFE
• Od: 18.9.2009
Re: Preveč ga imam rada
9.4.2016 8:21
Hej,
malo si preveč materinska,... je pa res lepo videti koliko ti pomeni. Ja verjetno imaš do neke mere prav, vendar jaz osebno mislm, da bo kot zdravsteni delavec kjub temu imel zelo dolgo živjenje... zdrava prehrana, šport itd. Nisem še slišal za primer, da bi kdo imel težave s tem... pa sem precej v stiku s tem... sestra je 6. letnik medicine. Sam menim da pretiravaš... eskstremno... si kot mama ko svojega sina prvič spusti na igrišče samega, vendar ga ubistvu ne..- hodi mu zapenjati jakno, da ga ne bo zeblo... zunaj je pa MAJ... 25 stopinj... Menim, da to ne bo vplivalo TAKO ZELO vplivalo na njegovo zdravje.... morda zgubi kak mesec.... pa še to ne verjamem. si pa res srčkana te tako skrbi... P.S.: a po tvojem je KRŠKO nov Černobil? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Preveč ga imam rada
11.4.2016 19:22
saj ga ne bojo pitali z uranom no če si tako želi, naj gre. interes je EDINA prava pot na faks in v poklic. brezveze ga je bremzati zaradi nekih laičnih teorij. to je študij, ne rudnik živga srebra če ga imaš rada, ga podpiraj |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.