zveza za 3• aaaanaaa
• Od: 15.3.2016
zveza za 3
15.3.2016 20:10
nisem nikjer našla te teme, da bi si kj prebrala... ampak a je to že kdo probou al pa da ste bli res sam dobri frendi...
pač men to ni neki normalen ampak se je začel tko da smo si na fb nrdil skupino js, še ena punca pa fant in potlej smo začel klepetati poj smo na temo u seksu pršli in poj smo se sam še o tem zgovarjali, pa potlej da bi se dobl pa kako bi pa use to men je zlo čudn to pa nikol se še nism spustla u to, ampak bi probala seksat u troje a ma kdo kšno izkušnjo s tem, al pa kšn nasvet? hvala vm • ElTora
• Od: 9.2.2013
Re: zveza za 3
15.3.2016 21:40
Sicr sm tak pogovor ze mela z enim kolegom, sam tko nic konkretnega drgac.
Ce se ti zdi ta pogovor cudn, je najbols da jima to poves, pa se pac postopoma mente o tem, ne cist direkt, sj to ni nc kej tazga. Kolko ste pa stari, ce ni skrivnost? • aaaanaaa
• Od: 15.3.2016
Re: zveza za 3
15.3.2016 22:18
pač navadn mi je da bi se kj dobl pa to, hvala za odgovor.
to drgač ful nerada govorim k me še bestica čudn gleda ampak js sm 16, frendica isto... on je pa 14.... sam scena je da je ful zrel pa vecji od naju pa tko ful je u naši družbi |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.