Duhovi

deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Duhovi 24.8.2010 21:19
Čao.
No js mam rada take grozlive zgodbe. Men se še ni nč nwm kuk groznga nrdil zto spršujem druge,
A vrjamete u duhove in če se vam je že kdaj kej groznga nrdilo?
Men je recimo sm na stopnicah luč vžgala in sm šla do kopalnice pa nazaj in je bla luč vgasnjena. Noben je ni mogu ugasnat kr sm bla sama doma, elektrike tut ni moglo zmankat.
RAZPIŠTE SE
Hf*
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Duhovi 25.8.2010 5:44
ahh ej..men se je pa hujš zgodil =///.

Sm bla sama doma..ura neke med 3-4zjutri .. Jz lpo u fonu dopisujem z enim tipom..in seveda luč prižgana jz u sobi..pol kar neankrat začne kopalke premikat dejansk se je premikala..aveste una vrvica od kopalke..premikat se je začela fak no..jz čist panična..ene 10min se je premikala in fuul pihalo je..pa čeprav sm bla u sobi,vrata zaprto in okno zaprto..O.o..mi je blo fuuul strah normaln..

in druga pa je ta...

sm bla na kompu..ura TOČNO 3zjutraj..u sobi sama..temno ful..moji že spali..brt ni blo doma..Ok..naenkrat mi nekdo vrže bratova kopalna hlače..pa se jz obrnem in temno nč ne vidm pa nazaj obrnem pa vidm da mi je nekdo izklopu net na komp..jz fak brat prišu domou mi je vrjetn on vrgu hlače in izklopo net an..pa ustanm grem do bratovga sobo..seveda nobenga ni blo..šuhe od brata ni blo..pa se spomnm da nej bi on prespu pr enmu frendu..jz čist šokerana grem do spalnicu..oba spala..pa zbudm mamo..pa prašm če je ona vrgla..ona O.o kva ti je pejt spat ura je 3zjutraj madona.pa itak ona mi ni mogla izklopt net k sploh nezna.jz čist paničnaa šokeranaaa pa pol nasledni dan prašam fotra če je biu on .. on O.o kaka kopalna hlače?net?....moj bog nism mogla dojet =///...zakaj bi mi duh izklopu net in vrgu kopalno hlače na točno 3zjutraj? =////.

rees sm bla ej tok sekirana pa fuuul strah mij blo..=//..

Zdej je od tega že 2tedna i je use ok (usaj za zdej Smile )
ElementX • Od: 23.7.2010 • Prispevkov: 29
Re: Duhovi 25.8.2010 9:29
Jah, jzt tudi v to verjamem. Sploh ker mam vsak dan izkušnje.
Nevem zakaj ampak nekje od spomladi se skozi zbujam ali točno ob 3 zjutri al ob 2.
Sam to še ni vse.
Pri nam (živim v tagi graščini stari, k so stanovanja notr zdj) je preden smo se mi preselili, na podstrešju nek moški naredil samomor. Pa ne samo to, v tej graščini so tud neki pobijal tatove in to, kr so grofi prej notr živel.
Poglejte mal na net: Graščina Brode.
Ni velik podatkov, več je v kakih knjigah sam useen.
No pč, preden sm se začeu zbujati smo seveda s frendi neki pametni bli in šli nekak duhove klicat v klet kjer so pokopani mrtvi. (Pa ne mislat da je graščina zdj grda od zunaj pa notraj, mamo urejeno)
No kakor kolu mi smo klical pa se vmes zafrkaval k se nebi smeli pa take fore.
In smo nardili tizto ploščo z številkam pa abecedo gor.
In smo vprašal duha, kje je živel. Smo dobil odgovor TUKAJ.
Pol smo pa vprašal koliko je biu star k je umrl. In je odgovoril 41.
Pa gremo vsi mi vprašat če je kdo tle k je umru biu star 41. In je biu potem on moški k je samomor naredu. :S
No zdj pa od takrat slišim korake, skoz nekdo hodi od 1 zjutraj do 5 po podstrešju.
Nevem kdo je tk neumen da bi hodil.
Sm že slišau k so se omare odpirale pa dalinci k so po tleh padal.

Jzt osebno bi se najraje preselil. Cele noči mam skor neprespane ker zarad korakov nemorem spat in me je res strah. :S
Sam če pa tako pogledaš pa mi ni lahko strn it kr mam najbolše prjatle tle.
No tk se pč dogaja pr nam. :S
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: Duhovi 25.8.2010 10:27
jst ne vrjamm v duhove vrjamm pa v telesno energijo ki se loči od trupla.ko mi je umrla psička sem v glavi slišala lajanje ampak samo za par sekund. potem so se parkrat zapirala vrata čeprav so bila vsa okna in vhodna vrata zaprta. "duhovov" na vašem mestu nebi klicala ker takrat ljudje slišijo to kar sami hočejo oz. se pogovarjajo sami s sabo tako kot si želijo da bi drugi govorili njim.in potem jih to lahko preganja saj v mislih ponavadi slišimo to kar nočemo. kaj pa vi mislte?
ElementX • Od: 23.7.2010 • Prispevkov: 29
Re: Duhovi 25.8.2010 11:11
AmyAmy pravi:
jst ne vrjamm v duhove vrjamm pa v telesno energijo ki se loči od trupla.ko mi je umrla psička sem v glavi slišala lajanje ampak samo za par sekund. potem so se parkrat zapirala vrata čeprav so bila vsa okna in vhodna vrata zaprta. "duhovov" na vašem mestu nebi klicala ker takrat ljudje slišijo to kar sami hočejo oz. se pogovarjajo sami s sabo tako kot si želijo da bi drugi govorili njim.in potem jih to lahko preganja saj v mislih ponavadi slišimo to kar nočemo. kaj pa vi mislte?

Jzt verjamem zlo v tole reinkarnacijo.
Da se duša pojavi po smrti v povsem novem telesu in se le redki spominjajo prejšnjega življenja. Verjamem v to čeprav sm kristjan.
Drgač pa če bi bila ta reinkarnacija dokazan bi lahka verjetno prčakovali same samomore. Ker bi ljudje ki bi živeli težko radi začel verjetno na novo. :/
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Duhovi 25.8.2010 11:15
ufffff.. mene je vedno tok strah po kšnih grzoliukah in kr vrjamm.. čez čš ne več, sam ni hujšga kokr če maš skos filing, da je nekdo za tabo, te opazuje, da se bo neki zgudil.. oohja. moja domišlija^^

sm pa slišala da ne smeš klicat duhou, ker lahko pridejo zli duhovi in se jih nemorš znebit.. sam nwm če je res Wink
Re: Duhovi 25.8.2010 11:37
o faaaaaaak.kere stvari se vm dugajajo. men če bi se to nrdil bi pumoje skup padla.
sploh tist u zvezi k ste klical duhove pa tist soonck k ti je en vrgu hlače.
o nemorš vrjt..
No kr razpište se še;D
Re: Duhovi 25.8.2010 11:40
hlače?? js zaenkrat nism mela nobenih izkušn Wink hehe
Re: Duhovi 25.8.2010 12:08
soonck pravi:
hlače?? js zaenkrat nism mela nobenih izkušn Wink hehe

ehh sorry moja napaka
zamenjala sm te z uno k je napisala d je nekdo vrgu hlače u njo
Re: Duhovi 25.8.2010 12:12
hehe ja vidm Wink ni panike
če bi se men to zgodil bi znorela.. skos bi me muril :/
steph • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 32
Re: Duhovi 25.8.2010 14:17
jz mam neke vrste izkušnjo sam nism čist sigurna no...
pač tej sm mela v svoji sobi še neki uro ( ne steni pa to no... ) in sm šla spat in ko sm se zbudla je bla uran a mizi pa baterije vn vzete...možno je seveda da je kdo pri meni doma to naredu medtem ko sm spala sam je blo pa tak da sm baterije dala nazaj not pa šla na wc pol ko sm prišla pa nazaj so ble pa baterije spet zuni...ful creepy... Crying or Very sad
Re: Duhovi 25.8.2010 14:48
mogoče nekdo ni hotu da veš kolk je ura?
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Duhovi 25.8.2010 14:50
AmyAmy pravi:

haha.. deeej fak.. zdej še jst ne bom mogla spat Razz
DrNina • Od: 14.8.2010 • Prispevkov: 8
Re: Duhovi 25.8.2010 16:13
[quote="soonck"]ufffff.. mene je vedno tok strah po kšnih grzoliukah in kr vrjamm.. čez čš ne več, sam ni hujšga kokr če maš skos filing, da je nekdo za tabo, te opazuje, da se bo neki zgudil.. oohja. moja domišlija^^

sm pa slišala da ne smeš klicat duhou, ker lahko pridejo zli duhovi in se jih nemorš znebit.. sam nwm če je res Wink Surprised

[/u][/url]

No tudi js po grozljivkah ne morm spat in najhujše je če se sredi niči zbudim in imam občutek kod ja je nekdo poleg mene,
glede duhov pa se kr s tabo strinjam. ni pametno da jih kličeh .( kdo ve lahko pol še znoriš ) Shocked
Re: Duhovi 25.8.2010 16:42
Abby pravi:
AmyAmy pravi:

jojj sori Abby nisem te hotla prestrašit Shocked Mr. Green .Drugač pa pomaga če maš ponoč pri sebi kšno žival da te "pazi" npr. psa,mačko,morskega prašička ...tut papige pomagajo. to pa zato ker živali prve začutijo če je kej narobe oz se kej dogaja npr. enkrat sta se moji papigi začeli dreti ko nori brez kšnga razloga potem smo pa čez 2 min dobili obiske. drugač se pa res ni treba bat! Very Happy
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Duhovi 25.8.2010 16:57
AmyAmy pravi:
Abby pravi:
AmyAmy pravi:

jojj sori Abby nisem te hotla prestrašit Shocked Mr. Green .Drugač pa pomaga če maš ponoč pri sebi kšno žival da te "pazi" npr. psa,mačko,morskega prašička ...tut papige pomagajo. to pa zato ker živali prve začutijo če je kej narobe oz se kej dogaja npr. enkrat sta se moji papigi začeli dreti ko nori brez kšnga razloga potem smo pa čez 2 min dobili obiske. drugač se pa res ni treba bat! Very Happy

Želve velajo? Hahhaha Razz
Re: Duhovi 25.8.2010 18:12
ne vem nisem še testirala. Very Happy odvisn je od značaja pomoje

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.