kako naj ga osvojim?

naja13 • Od: 13.8.2016 • Prispevkov: 1
kako naj ga osvojim? 13.8.2016 20:10
všeč mi je fant ki je en razred višji od mene...men je fulll všeč sam ne vem če sem js njemu.Nč se ne pogovarjava kr mi je full nerodn pa to tud drgač nimava nobenih stikov...če ma kdo kako idejo kak naj mu postanem všeč al pa kaka se naj zbližava Confused Confused
Istilllovehim • Od: 3.6.2016 • Prispevkov: 3
Re: kako naj ga osvojim? 17.8.2016 17:55
Najprej ga klikn nwm na fbju, vibru al neki, pa se menta in ce bo kej na tem bos itak vidla, če pa ne je pa se veliko drugih rib v morju;) velik srece:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.