Kje spoznati?

maister • Od: 29.9.2014 • Prispevkov: 12
Kje spoznati? 13.12.2016 7:58
Evo,po dolgem času spet mal pišem,da nebom samo bral...Uglavnem,zelo velik problem mam pri iskanju novih stikov,bližam se 22. letu v teh letih še nism mel punce...od konca srednje šole je minilo 3 leta,v tem času sm spoznal 1 novega kolega,še to sam zato,ker je tip razbil avto in slučajno je tip zvedu zame,da v prostem času kaj popravim in smo se medtem pač ujel.
Problem je še večji,ker imam na tem področju malo nizko samozavest,mogoče tudi blaga oblika socialne anksioznosti.Sem pa tudi bolj tih in zadržan človek,dokler drugih ne spoznam,potem pa se stvar obrne in lahko debatiramo o vsem mogočem.Ponavadi se tudi kar fajn nasmejemo. Smile
Več al manj mi pravijo,da sm fajn oseba,pač v živlenju imam neke cilje,ne pijem in z velikim veseljem ljudem pomagam,kolikor mi le rata sem pozitiven,tud iz negativnih stvari poskušam izvlečt pozitivne.
Spoznavanje na žurih odpade,ker nism žurerski tip,razna društva tudi,ker niti nimam časa in še urnik pri delu je zelo "čuden" in bi blo problem to uskladit.Hobiji se slišijo super,samo opravljam delo,v katerem res uživam pa še v naravi sem več al manj in mi je obenem tud hobi,tako da tud po hobijih nimam neke želje.
Po internetu sm tud nek poskušu sam....sm obupu,še do klepeta je težko priti.
Iščem pa sebi podobne,nežurerske,z nekimi cilji,tud če niso čist jasni,take,ki jih zanima narava,živali...sicer mam 2-3 dobre kolege,kar mi odgovarja,sam za kašno punco spoznat bi bil pa že cajt,tud že prej...vem...sam kaj ko ni sreče na tem.
Petki,sobote,ko ga folk žura sm jz ponavadi doma in je dc...če je še kdo podoben tuki pa bi bil za klepet,pa piši zs ne....
znam pa fajn zakomplicirat ha? Very Happy
drgač pa nevem,mejte se fajn

btw a se še komu zdi da se je včasih več dogajalo na tem forumu,men se zadnje čase zdi mal mrtev Smile

lp
blondebliss • Od: 22.12.2016 • Prispevkov: 1
Re: Kje spoznati? 22.12.2016 20:48
Hej, a sva midva slučajno dvojčka?? Very Happy

Haha kot da bi jaz vse napisala. Ne moreš verjet. Sem se prav registrirat mogla, sem si rekla da ti moram obvezno pisat! Very Happy

Upam da odpišeš, lahko tudi na ZS!
maister • Od: 29.9.2014 • Prispevkov: 12
Re: Kje spoznati? 24.12.2016 5:55
blondebliss pravi:
Hej, a sva midva slučajno dvojčka?? Very Happy

Haha kot da bi jaz vse napisala. Ne moreš verjet. Sem se prav registrirat mogla, sem si rekla da ti moram obvezno pisat! Very Happy

Upam da odpišeš, lahko tudi na ZS!

Imaš ZS Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Kje spoznati? 24.12.2016 22:44
imam podobno situacijo, star sem 25, rad imam umirjeno življenje, naravo.. žalostno mi je dejstvo da je danes težko spoznat človeka ki si želi kakšen globji, trajnejši odnos, ne le bluzenje. očitno se taki težje najdemo med sabo, ker ne želimo bit v centru pozornosti in v večjih družbah.

forum je pa precej mrtev, ja. iščemo načine da bi ga kej obudili Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.