Na koncu z zivci!!!• TigerV
• Od: 28.12.2015
Na koncu z zivci!!!
2.2.2016 22:48
Hei!
Ko me v soli kaka punca res zivcira bi jo najraj tako udarila, da bi ji kri prtekla. Komaj se zadrzujem se zaradi tega, kr smo v soli. Ko pridem domov bi najraje vse raztrgala in razbila. Mi lah kdo pomaga? • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Na koncu z zivci!!!
3.2.2016 0:15
kaj pa počne takega? nasilje ni nikol rešitev, niti sama živčnost ne.
• TigerV
3.2.2016 8:54
Ne razumes. Vcasih mi kdo res zagreni dan. Js sm pac take vrste, da bi ga najraje udarila, da bi nehal.
Saj ne, da sem taka, da se rada tepem ali podobno, ampak zibcira me. • slovenc79
3.2.2016 13:35
bolj natančno povej, s čem ti zagreni dan karkoli že je, je nek problem, in z živciranjem se ga nikoli ne da rešit. • TigerV
3.2.2016 15:58
Krega se z mano. Sploh nic ne morem reci ker zacne govoriti bla bla bla. Sploh ji nc ne morem rec. Nisem js kriva, da sm zivcna. Vsi v druzini smo taki.
• slovenc79
3.2.2016 16:26
to da ste vsi v družini taki ni noben izgovor. ljudi, ki so živčni brez pravega razloga, ne bo noben prenašal. svoje obnašanje moraš imet pod kontrolo, če ne ne moreš preživet v družbi.
če ti gre na živce da ti nekdo kar nekaj govori, reci da naj neha, da ne poslušaš, in ignoriraj. bo že utihnila. • TigerV
3.2.2016 16:29
Ok torej vse po vrsti naj ignoriram. Hvala to pomoc, to se sama ne bi zmislila.
• slovenc79
3.2.2016 20:11
če ti grejo vsi na svetu na živce in bi jih kr tepla maš pa resen problem in rabiš pomoč praviš da te punce živcirajo. kaj pa fantje? • TigerV
3.2.2016 20:16
Ne sovrazim vse. Punce, kr so bolj take. Fantje me nikoli ne zivcirajo. Vcasih me en ****, pa ga grdo pogledam pa neha. Fantje niso nikoli taki kot punce.
• slovenc79
3.2.2016 20:32
mogoče sam napačna družba pač ampak moraš še neki vedet. ti si stara kok, 12, 13? puberteta te daje odkrivaj kakšne načine, da se pomiriš, že to da se zaveš, da je to normalno in so samo čustva, je dobro. pazi samo, da te ne zanese in ne delaš kakšnih bedarij, ki jih boš obžalovala. • TigerV
3.2.2016 21:30
Ja saj. Ampak zivim v vasi in edina druzba so moji sosolci. Pa saj niso vsi slabi, vcasih ti nacnejo zivce, potem se se doma derejo nate, ceprav nc takega ne nardis. Pa se ucitli v glasbeni soli. In se ti totalno zmesa.
• slovenc79
3.2.2016 22:58
ja, to je mal problem, jaz sem v lj in je povsod polno ljudi.. dretje doma je pa brezvezno, posebej če je za brezveze (sicer bi blo treba definirat kaj to sploh je).
ne glede na vse delaj na tem da se čim manj živciraš. če se kdo dere, počakaš da neha in je to to. delaj to kar misliš da je prav, poskrbi za šolo kakor je treba, pa za kakšno drugo stvar, pa boš vedela da ti nima nihče nič za očitat. bi te moral bolje spoznat, da bi ti lahko bolje pomagal, ampak da delaš na sebi in najprej gledaš na to, kaj TI lahko narediš, da prispevaš rešitvi, je zelo učinkovita stvar, ki jo vsakomur predlagam. nikakor pa ne posegaj po kakšnih pomirjevalih ali celo drogah. ne vem kako gledate na to v vaši generaciji v teh časih, samo na splošno povem, rešitev to nikoli ni bila in nikoli ne bo • TigerV
3.2.2016 23:27
Sm se zaprisegla, da ne se ne bom drogirala, kadila ali pila. Res bi mogel bolj spoznati, da bi me poznal. Rada imam prijatelje, vcasih, ko smo ves cas skup pa mi postanejo ze dolgovasni. Potem bi najraje bila sama ne, da se se kregajo. In ker pac nwm. • slovenc79
4.2.2016 0:50
lepo, samo ostani pri tem. jaz nisem nikoli poskusil kaditi, star sem 24 in mi ni čisto nič žal. alkohol pa včasih, v zelo majhnih količinah. glavno je samo to, da ti ne postane to nujna stvar, da se umiriš.
drugač pa razumem, fajn si je vzet neki časa zase • ThePinat
• Od: 17.2.2016
17.2.2016 16:20
Jaz se v osnovni šoli nisem razumel s sošolci, šele po kakem letu srednje šole sem dobil resne prijatle. Sem tudi take sorte da se prehitro razjezim, tudi nasilen postanem če gre predaleč tako da vem iz izkušenj da to ni ok Vem pa za eno stvar, ki me pomiri, če me nič drugega ne more (preden sem imel punco, zdaj je ona tista najboljša Če pa že moraš razbijat je postelja zelo praktična ker je mehka • TigerV
17.2.2016 16:25
Hvala in ne nisem taka, ki se rada tepe, me pa hitro razkuri in potem gre vse tako hitro, da sploh ne vem. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.