kako fanti pokažejo da si jim všeč

Allie • Od: 16.5.2009 • Prispevkov: 6
kako fanti pokažejo da si jim všeč 16.5.2009 12:01
živjo,

imam eno vprašanje, za novo leto je moj kolega povabu v družbo enga novga tipa, ki mi je bil že takrat všeč, in od takrat naprej se skos družimo. Vsak petek po pouku, ker končam približno istočasno kot on grem k njemu in počakama ostale, da končajo, potem pa gremo skupi kam vn. No ampak zej je pa že kr neki časa minil in je on men postav kr fejs fajni, tko na notr ko na vn, in me zanima kok moški pokažete da smo vam fajne. Ker men se zdi, da ko me on kliče al pa ko se pogovarjama, da se enako obnaša tut do ostalih njegovih kolegic. Ker js bi že drgač naredla prvi korak, pa ga vn povabla al pa kj več, sam me je strah da ne bi narobe razumeu, al pa da se pol ne bi več hotu družit.
čim več nasvetov prosim.
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: kako fanti pokažejo da si jim všeč 16.5.2009 20:26
če hodiš k njemu domao si mu pomojem všeč
Re: kako fanti pokažejo da si jim všeč 16.5.2009 22:21
sosed pravi:
če hodiš k njemu domao si mu pomojem všeč

že res. sam k njemu domov hodi tut njegova best ko pa si nista niti mal fajna.
NiiXy • Od: 19.1.2009 • Prispevkov: 21
aa 16.5.2009 23:28
em a te je kdaj zapecu..al pa flirtu s tabo? besede pač...v 5 mesecih sta se mela dosot časa spoznat, kar predvidevam da sta se....in si mu zihr ušeč..odvismo od obnašanja..tebe in njega....
uso srečo....
aja pa upam da veš da love uniči prijatelstvo.. dober premisl ka hočeš...če ti je sam ušeč al kej več.

bye.. Very Happy
Re: aa 17.5.2009 15:41
NiiXy pravi:
em a te je kdaj zapecu..al pa flirtu s tabo? besede pač...v 5 mesecih sta se mela dosot časa spoznat, kar predvidevam da sta se....in si mu zihr ušeč..odvismo od obnašanja..tebe in njega....
uso srečo....
aja pa upam da veš da love uniči prijatelstvo.. dober premisl ka hočeš...če ti je sam ušeč al kej več.

bye.. Very Happy

ne ni, no vsaj da bi js opazla. kr je dost sramežliv pa to.drgač pa ja on je kr fajst men fajni Very Happy
hvala drgač.
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: kako fanti pokažejo da si jim všeč 17.5.2009 23:13
joooo dej ne bit tok nerazgledana če bi rada to zvedla ga praši naravnost.nevem pejta na čik skupi in se mau pozanimi sej vrjem da to nebo zameru pa šou svoim klegom to razgalat če bo pa šu te pq itq ni vredn =) pa če se že 5mescou poznata al kok to mata pol že kr neki skupnga pa če v tem času ni nič naredu pol se mi mudel kr smil da je tok pussy sry sam take teme me pa res ful razjezijo hf**
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: aa 24.7.2009 18:44
NiiXy pravi:
uso srečo....

bye.. Very Happy

to zj nima nč zveze s to temo.ampk..
tm k si npisala d love uniči prjatlstvo...sj ne d bi blo zj kaj osebnga, ampk me je ful..nvem..se me je ful dotaknlo.
mislm..to je blo zj slišat kt, da fant p punca če hodta nmorta bit frenda in se ne pogovarjata in nč skup ne počneta, ampk sta skup samo zto d se žvalta pa sexata.
js sm bla zbiušim dobra frendica predn sva bla skupj, umes in sva še vedno.tku d to neb čizt držalo. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.