kAKO BI PREPRIČALA TASTARE DA GREM LHKO H NJEMU?• sarcii
• Od: 23.2.2009
kAKO BI PREPRIČALA TASTARE DA GREM LHKO H NJEMU?
20.7.2009 18:31
Okj. ŽiiUjo.
Pogovor: On: A si že gledala ledeono dobo 3 js:Amm ne sam 2 pa 1... On: Pol bi pa loh enx skup gledala moji grejo na morje in loh prideš h men. Js: Wiii bom probaala č mi bojo pustl. On: AHA upam da ti bojo <3 No tko je Šlo. JS pa ON swa frenda Js sm fuul Zalublena u negaa on p tud tko nekako vame sam ne hodwa. Moja mami prau d je zlo Uredu fant in usee.Stara sm 13 let. In js zdj nwem kko nj mojo Mtkoo prepriČaam d bom šla loh h njemu gledat ledeno domo 3 Okj sj nebi sam gledala an.. Sam šla bi H nemuuu NA SPLOŠN. Neem kua nj nardim. Tko sm jo prašala Js:Mamiii a bi ti men pustila it (pač u tist kraj k je on) Mami:H komu paa? Js: H (Njemu). In h moji frendici. Mami: NE. Js: Zakj ne no sj grem sam h frendici Mami: Ja Ja Ja nehi ne nasedam takim. Js: ja res no h frendici grem js veš h un (ime ni važn) a ueš. Mami: Ja Ja. Js: PROOOOOSM In to je blo use. Prosm Pomagite k pusti pa mi d on Pride sm. Aja pa str je 16 in ni tak d misln na sex p to in moja mami to ve d je on uredu fnt in pomaga doma in use. Mua HuaaLa za Ogovoree • malavesnika
• Od: 20.7.2009
Re: kAKO BI PREPRIČALA TASTARE DA GREM LHKO H NJEMU?
20.7.2009 18:37
reč da gre še ena druga frendica pa se z eno zmen naj tvoji mami reče če bo vprašala da gre ona zdraun
• pokerface
• Od: 29.3.2009
20.7.2009 21:35
wš ka nared...
z svojo BF se zmen da grete na pico al da se ki kje dobite al kei tazga...pa nč za fanta povedat! pol njem reč da gre na isti kraj ko tvoia frendica... mami pa sam reč: "a lahk grem z eno frendico (npr.) na pizzo? ona bo 99,99% rekla "ja lahk" ti pa adyjo mare pa če tvoja mama frendico vpraša če bo še kdo tam ona tk in tk ne bo nč vedla.. FSM upam da sm ti kei pomagala • pokerface
• Od: 29.3.2009
20.7.2009 21:35
wš ka nared...
z svojo BF se zmen da grete na pico al da se ki kje dobite al kei tazga...pa nč za fanta povedat! pol njem reč da gre na isti kraj ko tvoia frendica... mami pa sam reč: "a lahk grem z eno frendico (npr.) na pizzo? ona bo 99,99% rekla "ja lahk" ti pa adyjo mare pa če tvoja mama frendico vpraša če bo še kdo tam ona tk in tk ne bo nč vedla.. FSM upam da sm ti kei pomagala ja sam zorganizirana morš bit dobr • sarcii
• Od: 23.2.2009
25.7.2009 13:13
NeeeKi NouuuGa.
No zdj hodwa...:d Biu je že pr men in to mami ve. No učer swa se tko pogovarjala po msn-j : Js: ej a ueš d se z mojo mt tipkam po msn-ju sam d je on au spodnmu štuku. On:Ajaa hihi. Pozdrau jo p jo praš č loh pridem gdaj h teb al pa ti h men Js: Okeej. ---> Js: Ej mami (on) sprašuje č bo loh gdaj h men pršu. Mami: Ja itak sam kdr bom js doma d vidm kašn je. Js: Okeej. Sprašuje tud č grem js log gdaj h nemu Mami: Kok je pa str? Js: ja 16. sam on ni tak kt drugi tipi d mislejo sam na s... p to... on je čist uredu fnt. Mami: in kua bi delala č bi šla ti ke? Js: jaa Povabu me je gledat LEDENO DOBO 3 Mami: No ugl. To je too. Ugl. Bla je čist naudušena k jo je Pozdravu hihi. No men se zdi d bi mi pustiiLa sam nism 100% • anjja
• Od: 11.1.2009
25.7.2009 16:08
hm.. saj poveš da sta prijatla pa poveš po resnici da greš samo ledeno dobo gledat.
zdaj grem v 9 razred ( malo me razganja od pubertete) pa mam najboljšiga frenda z kerim sma že od 4 leta ko rit pa srajca. Sma sošolca & še med vikendom se vidima.. hodima vseposod skupaj. zato mi mama dovoli da grem k njemu prespat in vse. uživaj |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.