Naj ga pozabim?

zgubljena • Od: 29.11.2015 • Prispevkov: 0
Naj ga pozabim? 29.11.2015 20:04
Hei!
Sem zgubljena in čez 3 mesece bom 13. Imam en velik problem! Imam simpatijo s katero si pisem vsak dan. Pošiljava si domače naloge in podobno. Obema pa ocene zelo padajo. Lani sva imela večino petke letos pa štirke in trojke. To oba veva ampak ne moreva drug brez drugega. Imava pa se en problem. Najni starši so ugotovili, da si vsak dan piševa in naju nadrli kot še nikoli. Kaj naj storiva? Naj drug drugega pozabiva? Če da kako naj to storiva? Prosim naj mi nekdo pomaga najti rešitev.
Hvala že v naprej!
LP, zgubljena
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Naj ga pozabim? 30.11.2015 3:20
kaj če bi malo omejila stike in se bolj posvetila šoli? Rolling Eyes a ni druge možnosti razen celodnevno dopisovanje in popolnoma prekinjeni stiki? domačih nalog si ne pošiljajta, ampak sama rešujta svoje (če slučajno komu ne gre se pa vprašata).

mal odgovornosti je treba, pa imaš lahko oboje Wink naučit se moraš da en del posvetiš šoli in učenju, ko je pa to urejeno in imaš prosti čas pa delaj kar ti paše. težko je ker bi rada ves čas nekaj lepega počela.. ampak pomisli na to da če najprej urediš tisto kar je treba, imaš potem prosti čas in se sprosiš Smile

še pri odraslih si mnogo ne zna razporedit časa ker mislijo sam na uživanje in nič na odgovornost. in pol namesto učenja ves čas na fb visijo in majo slabe ocene Razz ne postanti taka Wink
Re: Naj ga pozabim? 30.11.2015 16:29
Hvala
Re: Naj ga pozabim? 28.12.2015 15:53
Sedaj sem se odločila, da ga bom pozabila. Vendar ??e kar naprej gledam če je na fb-ju. Ves čas mi hodi po glavi. Ko sem povedala najbolj??i prijatleljici (njegovi sestrični), da ga hocem pozabiti je znorela. Rekla mi je, da naj ga ne pozabim, ker bj me naj imel rad. Na koncu sem jo prepričala, da ga moram pozabiti. Vendar ??e vedno ni ravno vesela.
Sedaj me pa zanima kako ga naj pozabim. Hodiva v isti razred, pri enem predmetu naju je uciteljica celo dala v isto klop, skoraj vsak dan se vozi mimo na??e hi??e...
Kako ga naj pozabim, če je ves čas v moji bli??ini? Naj mu povem, da ne gre tako več naprej?
Prosim pomagajte, ker ne morem več tako naprej z ocenami. Sad Question
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Naj ga pozabim? 28.12.2015 17:06
a si sploh prebrala kaj sem napisal? saj ti ga ni treba pozabit, sam ko se je treba učit si vzemi čas za učenje.

kako misli?? da imajo lahko odrasli ljubezenske zveze in hkrati slu??be? Very Happy

resno, ??e enkrat preberi moj prvi odgovor.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.