cigareti in simpatija• derUndergang
• Od: 27.12.2011
cigareti in simpatija
5.12.2015 21:32
moja najbolj??a prijateljica je zaÄela kaditi. in to me skrbi ker vem da ne zaradi sebe ampak zaredi fanta ki ji je v??eÄ. in on je cel wnb kul in ona bi rada da jo opazi. zdaj ko kadi s lahko nahaja na istem kraju za kadilce kjer je tudi on samo zato da ga gleda. to me je kar ??okiralo da je tako neumna da to poÄne ampak vem da je to samo zato ker je tako slepo zaljubljena v tega tipa ki ji itak Äustev ne vraÄa pa se ona s tem samo ne more sprijazniti. kako ji naj pomagam? kako jo naj spametujem in ji dopovem da s tem tega tipa ne bo dobila in naj neha kaditi? to ni moja stvar ampak s tem bo trpel tudi najin prijateljski odnos ker se ne bova veÄ mogli toliko dru??iti kot vÄasih. js ne mislim biti zraven nje tam in jo gledati kako se sili kaditi in obupano gleda za tistim idiotom Äe jo gleda. groza me je. res bi rada naredila da bi bile stvari kot vÄasih in da bi jo spametovala. svoji prijateljici ??elim samo dobro in trenutno ima totalno skisane mo??gane. proooosim pomagajte! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: cigareti in simpatija
12.12.2015 20:43
butasto :/
ampak, ve?? kako - ne sekiraj se. to je njen problem. ti se obna??aj do nje tako kot si se do zdaj, normalno. Äe bo kadila in te moti, gre?? stran in pride?? nazaj ko pokadi do konca. tudi ta tip je njen problem, Äe te vpra??a za kak??en nasvet, ji povej svoje, drugaÄ pa ni treba naÄenjat pogovora o njem. Äe bo poslu??ala, te bo razumela, Äe vpra??a naslednjiÄ za nasvet, ji reÄi da si ??e povedala svoje. (Äe pa ne poslu??a, se razjezi, pa itak ni kaj prida prijateljica) se bo ??e nauÄila prej al slej da dela napako. ti samo bodi pripravljena da ji pomaga??, Äe te prosi za pomoÄ. nima?? pa dol??nosti da se sekira?? zarad njenih problemov |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.