Sex.. po kolikem času zveze ste prvič?

malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 30.11.2013 1:09
Živjo!
Mene pa zanima kolk časa ste bili v zvezi, ko ste prvič imeli spolni odnos. Pač tako čist okvirno.
Jaz sem s tipom skupi mal več kot 2 meseca in sem bila že pač večkrat pr njemu in on pr men. Skos je bilo pač tako, da sva se cartala in vse kar spada zraven po cele ure in pač pol so bili tudi poljubi že res "strastni" ali kako naj rečem ampak nikoli nisva prišla dlje kot do tega. Neki krat na začetku me to ni motilo oziroma pač sem mislila, saj enkrat bo že.. zdaj pa ko je to že dost krat isto pa si pol mislim, a jaz delam kaj narobe ali kaj, da pač se nikamor ne premakne.. Mene ful mika, da bi že enkrat prišla kam dalje, sicer sama nisem še nikoli imela spolnih odnosov in drugih fantov, vendar to še ne pomeni, da bi rada kaj več ker pač do zdaj nikoli nisem..
Nevem res je, da to ni neka doba samo vseeno..
MiaaGlu • Od: 20.6.2012 • Prispevkov: 10
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 30.11.2013 13:33
v spolni odnos se spusti ko boš pripravljena:) mogoče je dobro tut da se s fantom pogovoriš oz. mu nakažeš svoje želje in ko bosta oba pripravljena se spustita v spolni odnos:) moj prvi spolni odnos je sicer biu samo z enostransko ljubeznijo kar pomeni da sm js bla fantu zelo ušeč že dolgooo časa on pa men tko srčkan pač. in ker mi je *dokurčilo* bit edina devica v letniku sm enostavno po enem tednu poznanstva tega fanta to končala:D no saj po nekaj mesecih sem se v tega fanta zaljubila in zdaj sva skupaj že pol leta:D point je da se v sex spusti ko boš psihično in fizično pripravljena in pomembno je da je iz ljubezni:)<3 vso srečo Mr. Green Mr. Green
smrketa15 • Od: 23.10.2011 • Prispevkov: 5
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 30.11.2013 14:11
hei!
a je mogoče da ti fnt pušča čs da se navadiš nan? mogoče ga pa zlo skrbi in je sam previden, da se nebi spustu v kj kar nebi hotla?
moreš mu povedat da si tega želiš! <3
js sem svojmu fanta dala po 2 mescih zveze. ;P pa tut sem mu mogla sama oment, da hočm...
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 30.11.2013 14:21
verjetno ne upa nič poskušat, ker se boji, da bi te podzavestno v kaj silo.
pač sama naredi korak dlje pa mu nekak nakaži, da hočeš seksat.
če pa še vedno ne bo htel, pol pa mogoče sam ni pripravljen
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 30.11.2013 23:31
Hvala vam vsem za informacije Very Happy bom poskusila kaj v tej smeri Wink
aja mogoče še ima kdo kakšno izvirno idejo ali kako naj rečem pač kako naj mu to nakažem? Very Happy
hvala Smile
doctor • Od: 10.4.2014 • Prispevkov: 18
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 14.4.2014 20:30
K nisi več junfr sploh nima vezepo kolkem casu pac ****? Tko, da se neobremenjujte s tem tolko, če že ste Smile Sploh pa seks pripomore k boljši zvezi.
dekle • Od: 24.5.2011 • Prispevkov: 208
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 28.7.2014 18:03
napakanapakanapakanapakanapakanapaka

Nazadnje urejal/a dekle 7.6.2015 9:47; skupaj popravljeno 1 krat
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 30.7.2014 23:54
Midva z bivšim sva po treh mescih. Zdi se kmal, nisva več skp, ampak vem, da boljšega fanta ne bi mogla dobit za prvič, tko da mi ni žou Smile Ko rečem boljšega mislim na to, da je biu nežen, mi je dau čas, res sm mu zaupala glede tega, pogovarjala sva se in blo je čist spontano. Poleg tega sm zlo cenla, ker sm začutla njegovo ''zagnanost'' za zaščito. Vedno me je namreč skrbel, da bo moj prvi ala ''kondomi so brezveze''.

Nevem, se ti zdi, da on ni zainteresiran? Sicer če se strastno poljubljata in to kar si omenila, pomoje ni to..mogoče ga probi mal ''zažgt''-vzburt, če lahk tko rečem. Pejt se tuširat, nej ti brisača pred njim dol pade. To sm js velik delala.. hehe Wink It worked!
Aja hotla sm še predlagat, da mogoče najprej začneta s šlatanjem, oralni seks itd itd..potem bi pomoje moglo pridt samo od sebe Smile
eLoo • Od: 18.8.2010 • Prispevkov: 46
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 4.6.2015 16:30
No ce dodam se svojo izkusnjo. Midva sva se poznala 7 mesecev in sva bla ze uno skori kot par sam on me ni se uprasu. No in po 7ih mesecih sva se dala dol. In sicer u autu. No comment. Pol naslednji mesec sva pa zacela hodt. Zdej sva pa skupi se 9 meseceu Smile
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: Sex.. po kolikem času zveze ste prvič? 12.7.2015 19:57
ojla(:
js sm s svojim tipom mn kot 1 mesc po tem, k me je prasu. sam je blo lepo in mi ni zou. mal mi je edin gadno, ker sm ga ubistu prsilla da me je prasou Confused sam je reku da je hotu sam da ni upou tkoda se stem tolazm Smile
Rolling Eyes

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.