Zobje

EnaPunca • Od: 2.4.2014 • Prispevkov: 11
Zobje 13.11.2015 20:00
Živjo!
Mene pa zanima ali ima kdo ressss grozne zobe? ..sama imam pri 14 plombe na vsakem tretjem zobu in kljub vsaj 2x umivanju na dan, pitju veliko vode in zauživanju skoraj nič cukra mi nastajajo nove luknje..Tako da sem pri zobarci vsak mesec..
Zobozdravnica pravi, da imam pač take zobe in naj pijem veliko vode, po vsakem obroku popijem kozarec vode in malo "prežvrkljam" da jih nekako splaknem. <--po njenem nasvetu.
Ima kdo podobne težave in mogoče pozna rešitev ali ima nasvet, da problem vsaj malo oblažim? Sad Sad
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Zobje 15.11.2015 21:55
če zobarca pravi da maš pač take zobe, imaš pač take zobe Smile mogoče so jamice take da hrana noter hitro pride in gre težko ven, mogoče se med zobmi rado zatika..
mogoče si pa ne ščetkaš dobro? mal delaj na tehniki umivanja. kje ponavadi nastajajo luknje? si kdaj nitkaš zobe? če npr. ješ meso pa čutiš da se hrana nekam zatakne najbolš čimprej z nitko pa je mir Smile mogoče bi ti kakšna druga ščetka bolj ustrezala? (jaz npr. uporabljam hard, ker si kr močno drgnem zobe in je hitro fuč če ni hard Razz ) drugač pa to je to kar mi pade na pamet Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.