hellpp...velikost tipou• ewchy
• Od: 2.6.2009
hellpp...velikost tipou
11.4.2010 11:30
heii.. imam neki problem...nek fant me ie uprašu in rekla sem ia...ie dobr pa use...sam me uelikost moti...ie manjši od mene..is sem uelika 1,70..on pa mi seže do ram...
helllp...neuem ali bi bila z njim ali ne... kAKO ueliki moraio biti tipi... • mihY014
• Od: 11.4.2010
Re: hellpp...velikost tipou
11.4.2010 11:34
...
Nazadnje urejal/a mihY014 27.1.2011 23:18; skupaj popravljeno 1 krat • MilosR
• Od: 16.6.2009
11.4.2010 11:58
Verjetno bolš da mu rečeš ne, očitno ni neke obojestranske zaljubljenosti...če bi se pa rada mal pokazala, pa raj vpraši kakšnega večjega.
• sky
• Od: 13.6.2009
11.4.2010 13:55
velikost v ljubezni sploh ni pomembna če je ljubezen obojestranska.zakaj pa ne? =)
meni se je zgodlo da sta bila 2 skupaj ko je biu on tak nevem velik 180 ona pa tam nek 160 pa sta bla fseno skupaj. nevem.jas mislim da ni nč narobe =) • Insane
• Od: 12.7.2009
11.4.2010 14:14
sicer je res malo čudno... ampak če si v njega to naj ne bi bil problem.. ker če se tak obremenjuješ z njegovo velikostjo ziher nisi v njega.poišči si rajši večjega.;D • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.4.2010 16:10
to je meni ful čudno če je ded manjši od babe ;D pa tak se malo čudno čuje no, tak kot si napisala sem dobla intuicijo da si mu kar tak ja rekla, tak da pomoje nista ravno zaljubljena (lahko da se motim) pa če te moti da je manjši pa se sekiraš zaradi tega pol pomoje nista za skupaj ;D aja pa to mi je še bolj glupo: kaj naj bom z njim al ne _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • nulica96
• Od: 5.4.2010
11.4.2010 22:38
čist popolnoma vseen je kok je velk...če se bi se pa že tok sekirala...se še zapletala nebi z njemu...
važno da ga imaš rada...in da ti je on en cool gay--da je teb všeč drgač--petke ne boš smegla nost zdrav njega...odv.kok je str...ker je možno da še zraste... • ucauca
• Od: 16.9.2009
12.4.2010 21:00
nwm no...toj mal čudn....če ga nočš sam zarad višine je pumoje še use bol da ga pustiš kokr da tje težko bit z majhnim....v love nis za kr neki ampk uživaš na tak način ne pa da ti je težko...usaj pumoje • lola00
• Od: 13.9.2009
13.4.2010 20:36
jao jao bol glupega vprašanja nism slišala...ma to sploh ni pomembno..kolko je on velik in kolko si ti!!! punca važna je samo LJUBEZEN!!! da se masta rada
• horny
• Od: 27.4.2010
27.4.2010 21:43
ewchy pravi:heii.. imam neki problem...nek fant me ie uprašu in rekla sem ia...ie dobr pa use...sam me uelikost moti...ie manjši od mene..is sem uelika 1,70..on pa mi seže do ram...
helllp...neuem ali bi bila z njim ali ne... kAKO ueliki moraio biti tipi... Punca posluši ti mene a še nisi slišala tistega pregovora ni važna velikost pomembna je tehnika • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
27.4.2010 23:44
malo smešno je videt, samo če ga maš rada.. odloči se sama saj smešno je videt tuji to : jas 160, bivši pa 185 al tu nekje pa mi je blo vseeno, ker mi je biu z moje nadmorske višine všeč ni pomembno, kaj rečejo drugi no • Eay
• Od: 25.4.2010
28.4.2010 11:19
Fantje šele kasnej zrastejo pa vrjem da te bo še prehiter prerasto:)
aja...kolk cm je sploh majnši • AnckaT
• Od: 6.2.2010
28.4.2010 15:36
Js ti rečem: Če ga maš res rada ne glej na višino, ker je možno da bo še zrasu [če sta še v osnovni šoli bo zrasu on v 9. classu al pa u gimnaziji]
Res mau čudn to zgleda ampak sej se bo use izšlo [moj biuši je biu tut manjši od mene • kurcina
• Od: 7.7.2010
7.7.2010 20:50
glej,če ga ljubiš vrjem,da ti bo vseen kak velki ja;) vrjem
• ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
7.7.2010 21:00
.am...đizs.xD.
lej,če to sprašuješ nisi zatrapana...xD res je ja.mal čudn zgleda... kulk cm pa je manši od tebe? kulk je star? to sprašujem zato,ker lahka še zraste.čeni prestar. • enapač
• Od: 5.7.2010
7.7.2010 23:29
ejj če to sprašujš poj sploh nis u njega ...
kr itak ni važm kok je nasprotn spol velk važn je da ga maš rada ; )) vrjem.. pr men je isto.. manši je od mene 1 cm : ) • anckka
• Od: 28.3.2010
9.7.2010 7:22
khm.. tam k je en napisu 160.. pa fant 180.. jaz mam vedno tak problem, kr sm pač zlo mala in kaj naj iščem male tipe če mi niso všeč? pa je čist kul. sj če me spozna, će sm mu ušeč ga tole nao motl drugač pa to očitno ni neka ljubezen da ti take sprašuješ, valda je smešno tip manjši od babe sam... mislim ko se gre za real love ni nobenh umejitv u biločem... in ni zdej to centimeter gor centimeter dol. in kaj mislš.. kaj ti je tu tak hudo smešnga. da se boš mal dol stegnla k se bota lizala haha? nč strašnega.. mislm... eh.. kero vprašanje.. đizs. klk si te stara? 10 predvidevam.. mislm no .. sj kul • pokerface
• Od: 29.3.2009
9.7.2010 14:18
haleluja d js nimam tega problema k bi že obupala..sm na srečo vlka sam 158cm hjao glede tvojga problema pa glej..če ti je tip res ušeč p če ga maš rada pol tut velikost ni več tok pomembna (sj drgač se mi pa zdi d je tipu kul če ma mal večjo punco..sam punci pa ni glih • DeZelod
• Od: 10.4.2009
9.7.2010 14:41
Ej pokrfejs, ( pokerface ) Js sm tok velik k ti,al clo cm manjši xD .
In me'j malo skrbelo učash kako bo na valeti,s kero bom biu ko sm tok mejhn. Ma pole ubistvu gruntam,da to nima veze sploh. Računam na to da bom zrastu !!! • Boris
• Od: 17.4.2010
9.7.2010 15:23
amm, zakaj je to sploh pomembno kok je model velik? kr kokr so nekateri že rekl je u ljubezni pomembna predusem ljubezen, in ne drugi dejauniki kokr višina pa ta s*anja. in če to sprašuješ pol sploh nisi vanga |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.